אתם יודעים כמה?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?:

פראשקה

New member
אתם יודעים כמה?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?:

פרקים יש לדרגון בול ג'י טי ובאיזה פרק ארצות הברית? וכמה ספיישלים יש באנגלית? ומתי יצא הסרט ה-8 באנגלית? מי שיודע את זה ממש טוב בדרגון בול!

Son Gohan

New member
אוקיי.....

לDBGT יש 64 פרקים אין לי מושג באיזה פרק הם בארה"ב ספיישלים יש 2 באנגלית הספיישל של בארדוק ושל טראנקס ומתי יוצא הסרט השמיני...... אין לי מושג

../images/Emo66.gif גואהן הגבר

רק שתדע חבר שלי ראה באוסטרליה את כל הפרקים של דרגון בון זי והוא אמר לי שיש יותר מ1400 פרקים של כל הדרגון בול

Son Gohan

New member
1400?

חחחחחח בוא נראה עכשיו חשבון פשוט DB - 153 + DBZ - 291 + DBGT - 64 508

שכחת את dbv

Son Gohan

New member
וכמובן שיש גם את AF

אז זה מסתכם כבר ב443,655,216,544,642,187,974,214,743,123,350,763 פרקים, לא? איך הארד דיסק שלי יעמוד בזה?

פראשקה

New member
איך זה הגיוני!?!?!?!?!?!!!!!!!!!!!!

ספרד גמרה את ג'י טי עכשיו הורדתי את פרק 61 בספרדית והם גמרו את ג'י טי מה דרגון בול זי הגיע לספרד לפני ארצות הברית?!?!?!?!!?!? וזה היה מדובבב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וסופר גוגטה בפרק 61 הוא בצורה של סופר סייאן 4 למה ???? הוא לא אמור ליהיות בלונדיני?!?!?

Hegze

New member
הממ האמת

אנלא רואה את SSJ4 כסופר סאיאן זה יותר התפתחות.. לא?

roychu

New member
א. זה לא של ספרד, ספרד לא..

..דיבבו אני חושב, זה של מקסיקו. וכן, הם דיבבו לפני הרבה זמן, אני ראיתי את הסדרה בספרדתי לפני משהו כמו 4-5 שנים עם לא יותר. קנינו כמה חבר'ה ביחד את כל הקלטות שיצאו אז ונתנו מתנת יומולדת לחבר.

Son Gohan

New member
כן

ארצות הברית גם עושים שידורים חוזרים בלי סוף ואני מניח שבספרד התחילו לשדר את זה לפני ארה"ב

פראשקה

New member
מה אתה בסדר סון גוהן!?!?!?!?!?!?!?!

לדרגון בול יש פחות מ153 פרקים לדרגון בול זי יש 276 פרקים ולדרגון בול ג'י טי 64 פרקים אז אל תמהר להגיד דבר שאתה לא יודע אותו בטוח!!!!!!!!!!!!

KeNNy7

New member
ברור שהוא בסדר

ככה זה הגרסא היפנית המקורית דרגון בול:153 דרגון בול זי:291 דרגון בול ג'י טי:64 גרסא אמריקאית דרגון בול :111(בתהליכי דיבוב) דרגון בול זי: 276 דרגון בול ג'י טי:25 (בתהליכי דיבוב)

אוי, כנראה שאני איזה אידיוט

שלא מבין כלום בסדרה, כי אני לא יכול לענות לך על השאלות. כמה חבל שאני כזה עלוב וטיפש.

למעלה