אתם יודעים גיליתי על עצמי

Angel lips

New member
אתם יודעים גיליתי על עצמי

שאני נזק, תמיד הורסת לאנשים בלי להתכוון ולדעת... :( כל הזמן אני גורמת לזוגות לריב ולהסתכסך בלי להתכוון כי לא ידעתי שהם חברים והיה לי קטע עם אותו אחד ושלחתי לו הודעה והחברה שלו ראתה בלי שאני אדע שהם חברים ועכשיו זה לא קשור לפורום אבל באתי ישר לכאן לכתוב מה שישב לי על הלב.... :(

ymz

New member
רגע, בואי נחשוב ביחד

היה לך קטע איתו כשהם כבר היו חברים או שעדיין לא? אם עדיין לא אז זה שייך לעבר שלו ושלך ולכן לחברה שלו אין שום זכות לכעוס עליך. אם היה לכם קטע כשהם כבר היו ביחד אז לא רק את אשמה. אם את אומרת שלא ידעת שהם זוג אז הבחור לא בסדר כי היה צריך לפחות לספר לך שיש לו חברה.

Angel lips

New member
זה היה כשהם לא היו יחד....

לא ידעתי שהם הפכו לחברים... ונישארתי ידידה שלו... אתמול היה מזה הייתה עצובה בגללי.. כי נשארנו ידידים ושאלתי אם הוא צל החברה הוא ענה לא אמרתי לו ז אם בא לך תקפוץ ליי יותר מאוחר משעמם לי סתם נשב לדבר הוא אמר שהו יבוא עכשיו אם מתאים לי ואמרתי שיבוא מתי שבא לו הוא בא ישבנו איזה חצי שעה ואז שאלתי איפה החלברה הוא אומר לי בחוץ... הוא עזב את חברה שלו ובא לשבת איתי מזה לא נעים לי כששמעתי שהיא בחוץ אז חזרנו לשם.. וראיתי את הפנים העצובות שלה :( אבל אני באמת ל ידעתי שהיא בחוץ.... והוא היה איתה.

ymz

New member
מממ... איך להגיד לך את זה בעדינות?

תעיפי אותו לעזאזל. תעשי לך חיים יותר קלים בלי אנשים לא הכי נחמדים בקרבתיך

skopy

New member
אני נורא שמח...

שהגעת לפורום ואת סומכת עלינו שנייעץ לך. אני לא חושב שאת אשמה בכלל. היה לך קטע איתו ,הוא לא אמר לך שיש לו חברה,רצה לרקוד על שתי חתונות ולא יצא לו,מגיע לו. זה הכל...אל תתקחי ללב ואל תתרגשי מזה זה לא כאילו הרגת מישהו.

Angel lips

New member
אני ידעתי שהיה לו קטע איתה

פעם היו ביחד פעם הוא... הו סתם שיגע אותי לא הבנתי מה יש בנהם.. וסתם גרמתי לבעיות

למעלה