אתם יודעים במקרה....

help me Nick

New member
אתם יודעים במקרה....

איפה אפשר לקנות את הסינגל של ניק? אני יודעת שיש חנות אחת לסינגלים התל אביב אבל אני לא יודעת איך קוראים לה ואיפה היא נמצאת עם מישהו יודע אז שיכתוב לי בבקשה....

craving brian

New member
החנות סינגלים

נמצאת בכיכר דיזינגוף (ממש ליד רב חן) וקוראים לה דיסקו טון.. רוצה את הטלפון שלהם לראות אם זה הגיע?

moe777

New member
אני מצאתי את הסינגל ב"טאואר רקורדס"

באלנבי 1, ת"א, בבית האופרה על חוף הים. זה הסניף המרכזי של הרשת (אבל יש גם בחנויות נוספות) הוא עלה שם 35.90 ונשארו די הרבה, כנראה שהם רק קיבלו אותו. יש בסינגל ארבעה טראקים: "HELP ME"- גרסא רגילה, אחריה יש גרסא אנסטרומנטלית (פלייבק), שיר בשם "END OF FOREVER" ושיר נוסף בשם "PAYBACK" -שני האחרונים נכתבו, בין השאר, על ידי ניק ואני לא בטוחה אבל נדמה לי שאינם נכללים באלבום שלו. לא ממש רציתי לתת לזה צ´אנס, בעצם קניתי אותו רק מתוך הרגל (ובגלל שאני אוספת את הדברים האלה)- אבל אני חייבת לציין שאשכרה נהנתי, השירים האלה ממש סבביים ! אמנם זה ממש לא הכיוון אליו הרגלתי את אזני הענוגות, אבל אני רק מפנימה עוד יותר פעם אחר פעם שאני חייבת לחפש לי אמנים אחרים מלבד אלה שאני כבר רגילה אליהם, זה פשוט מתחיל לשעמם ! ואני כלל לא בטוחה איזו מוסיקה חדשה מסקרנת אותי במיוחד, אני מרגישה כמו תינוק שמעולם לא הקשיב למוסיקה בחייו... זה קצת עצוב
והערה לסיום- ראיתם שיובאה גרסת הבונוס של "בלק אנד בלו", עם ""וואט מייקס יו דיפרנט" לארץ ?... מאגניב... ויש גם גרסאות חדשות של האלבומים עם ראיונות (שמעט מייקרים את האלבומים) וחוצמזה הורידו את המחיר של "בלק אנד בלו" ל45 (!) שזה קצת מבאס אותי, כי קניתי אותו בזמנו ב89.90 (!) אני מקווה שיום יבוא וגם בריאן יחכים להוציא אלבום סולו... בו בו בו. :(

mandy

New member
אני גם רוצה! וניצו"ש...

אני רוצה את הסינגל גם!!! ודרך אגב- תראו מה ראיתי בפורום התאומות אולסן (ותודה לshir 100) ארון קרטר זכה בתספורת הכי יפה!

mandy

New member
מעריצות ארון! לפתוח

את הקובץ ששמתי בהודעה הקודמת!

Shir 100

New member
כן פרסמתי את זה גם בפורום אהרון..

אז הינה לכל מי שלא ראתה...אהרון קרטר זכה בתספורת הכי יפה .... ואני אומרת: התספורות זה לא הדבר היחיד שיפה אצלו!!!

למעלה