אתם יודעים אחד

dark eyes

New member
אתם יודעים אחד

הדברים החשובים באין ואאוט זה מוזיקה נכון יש את הדברים ששומעים גם אם הם לפניי מאתיים שנה.. אבל בואו נזרוק שירם שלאחרונה יצאו ברדיו אם תשימו לב המון בעברית והמון יפים שי גבסו, רוני והמון אומנים מוציאים כל מיני להיטים מבית מה שנקרא להטים בשפה שלנו... אז בואו נזרוק לעצמנו כמה שירים להוריד מהקאזה..

SuGar and SpicE

New member
יוני בלוך!

מכיר אותו נעים בחוץ אולי זה יוני מה עוד אני אוהבת שלו?.... נפוליאון ויש הופעה בבארבי בכ"ס ביום חמישי.......שווה לבוא :)

חייבת להסכים...

למרות שאני לא בפורום הזה ורק באתי לבדוק אם מישהו הגיב לי,אני חייבת לציין ששעברי לידר הוא אחד האנשים היותר מושלמים-
מוכשרים-
מדהימים- ומקסימים (מדיבור אישי)
והכי חשוב..
אין מה לעשות...עברי לידר הוא המלך.. הייתי חייבת..סורי את מוזמנת לפורום שלו

BeNiT1BiNbA

New member
חח..זה שאני בפורום נוסף..

לא גורם לי להפסיק להציץ פה =].. אז מה..אני בפורום אחר עוד לפני שאני באין ואאוט P: "חיפושיות" - הרכב הכי מאגניב בעולם P:

באמת אחלה להקה../images/Emo45.gif רק ש...

לא התכוונתי אלייך
התכוונתי ל"רומי הראשונה" שימי לב מה היא רשמה בתחילת ההודעה שלה.. לזה התכוונתי

BeNiT1BiNbA

New member
אהה חח..אבל גם אני בעיקרון התייחסתי

למשהו שהיא כתבה..כי היא הציעה לי לבוא לפורום של עברי.. אז חשבתי שאמרת לי להישאר פה חח..

dark eyes

New member
מסכים איתכם ומוסיף

השיר הישן שלו: "חורף" כל כך מתאים לימים החורפיים של שבוע שעבר שפשוט חרשתי עליו.. וכמובן איש יקר כמה שאני אוהב ועוד רבים משיריו פשוט עושים לכולם את זה

יוני מקסים, הבטחתי שאבוא להופעה

לא מזמן ולא יצא לי. כנראה שגם בחמישי לא ייצא לי. מקווה לשמוע ממנו על הופעות בקרוב, ממש בא לי :)

NeMy

New member
../images/Emo2.gifחסה!! ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

את מומחית פה?!

BeNiT1BiNbA

New member
רגע רגעעע..לא הבנתי על איזה להקה

פתאום התחלתם לדבר.. אני שמתי פה לב רק ליוני בלוך ועברי לידר... איפה נכנסת פה להקה כלשהי?!..

למעלה