אתם יודעים אולי....

BoSco

New member
אתם יודעים אולי....

למה הפסיקו לשים את השיר פתיחה בכל פרק??? אם בכלל שמתם לב קיצור בכל פרק בעונה 1 ו-2 היה את השיר KEEP HOPE ALIVE שך ה CRYSTEL METHOD וזהו אין אותו יותר רק מסך כזה שרשום THIRD WATCH ורקע כחול כתום מישהו יודע? דרך אגב מישהו יודע מה המצב בארה"ב באיזה עונה או משהו?נראה לי שאנחנו באותו פרק בתיאום כי ה IN THERE OWN WORDS היה צריך להיות ב11 בספטמבר בדיוק ובכל העולם זה אותו צתאריך מישוה יודע???

mgirl

New member
לאא...

את in their own words שידרו בארה"ב אחרי ה-11 בספטמבר, וגם ב-11 בספטמבר השנה. גם אצלנו קנו את הפרק, שמרו אותו, ושידרו אותו ב-11 בספטמבר השנה כמו בכל העולם. בקשר לשיר פתיחה, אני באמת לא יודעת. אולי זה בגלל שזה עדיין היה בסביבות ה11. אני יודעת שבהמשך יתחילו איתו, כי בפרק הקרוס עם אי.אר היה שיר פתיחה.

mgirl

New member
תשובותים

1. היה פרק קרוס עם אי.אר ששודר במסגרת העונה ה-9 של אי.אר, כי היה פרק כפול - הפרק הראשון, brothers and sisters, היה פרק של אי.אר, והפרק הממשיך אותו היה Unleashed של משמרת. כדי שיהיה המשכיות שידרו את unleashed שבוע אחרי הפרק של אי.אר, במקום פרק נוסף של אי.אר. מובן? 2. קרוסאובר זה כשמשלבים שני סדרות בפרק אחד.

mgirl

New member
וופס

אני כבר מתבלבלת, כי ראיתי את פרקים 1-2 של עונה 9... *מצחקקת בהנאה* קארבי! קארבי! קארבי!

למעלה