אתם ידעתם שהיום ערב חג ומחר חג?

קלייטון.ש

Well-known member
אני יושב כרגיל לעבודה, מתחיל חודש חדש עם הסיפורים שלו החדשים, ולפני 5 דקות באה האשה לחדר העבודה שלי ואומרת שאנחנו יוצאים תוך שעה, ביקשו שנבוא מוקדם כדי שאני אוכל לשחק עם הילדים במים לפני שמתחיל החום.
אמרתי מה? מה קרה? לאן נוסעים, לראשונה? מה יש היום?
טוענת שאמרה לי כמה פעמים השבוע. אני לא זוכר אבל אני אף פעם לא זוכר כשהיא טוענת שאמרה לי ושאישרתי והסכמנו וסגרנו.
אני חושד שהיא לא באמת אומרת ולא הזכירה את העובדה שיש חג אפילו במילה. אבל לא יכול להוכיח.
בכל אופן חג שמח.

סופהו 1

Well-known member
אני יושב כרגיל לעבודה, מתחיל חודש חדש עם הסיפורים שלו החדשים, ולפני 5 דקות באה האשה לחדר העבודה שלי ואומרת שאנחנו יוצאים תוך שעה, ביקשו שנבוא מוקדם כדי שאני אוכל לשחק עם הילדים במים לפני שמתחיל החום.
טוענת שאמרה לי כמה פעמים השבוע. אני לא זוכר אבל אני אף פעם לא זוכר כשהיא טוענת שאמרה לי ושאישרתי והסכמנו וסגרנו.
אני חושד שהיא לא באמת אומרת ולא הזכירה את העובדה שיש חג אפילו במילה. אבל לא יכול להוכיח.
בכל אופן חג שמח.
לגבי מה אמרה, האם אמרה ומתי אמרה, אין לי מה לומר.
האם בלוח השנה לא מצויין שבאחד ביוני, השנה, חל ערב חג השבועות? החג שאני הכי אוהבת ואתה אינך מודע אליו?
ואיך, איך אשה כזו רק מדברת ולא שותלת לך תזכורת בכל דרך אפשרית? איך קורה כדבר הזה? בעיקר אחרי שאף פעם אתה לא זוכר אחרי ש..
צריכה לערוך בדק בית עם עצמה.
חג שקט

נערך לאחרונה ב:

אבח"י

Well-known member
בכל אופן חג שמח.
בטח ידעתי
הנכדים שלי זמינים 24/7, הרביעייה הגדולה כבר הולכת לבית הספר.
חוץ מזה, הגברת שלי הודיעה לי חגיגית שעליי להכין מנה צמחונית היום לטובת התארחות אצל חברים.
ובחג הזה, מי שעולה ירושליימה דרך "עין כרם" שיצפה למים שישפכו על מכוניתו. [כך בעבר, לא יודע מה היום.]
חג שמח
1748771361754.png
מקור הברכה - קבוצת "פשוט לצלם" ב- FB - https://scontent.ftlv6-1.fna.fbcdn....p5xfMtlHtmYYJ36jindzrBdsPttwGK41Q&oe=6841FCB6

צליליתה1

Well-known member
ביכורים פה העלתי וראשי עטרת זר

החג שאני הכי אוהבת, העונה, המנהגים, האוכל

(אבל השנה....מה זה יצא יקר כל הגבינות וכו...תמיד יקר...אבל השנה...הגזימו....)

סופהו 1

Well-known member
ביכורים פה העלתי וראשי עטרת זר

החג שאני הכי אוהבת, העונה, המנהגים, האוכל

(אבל השנה....מה זה יצא יקר כל הגבינות וכו...תמיד יקר...אבל השנה...הגזימו....)
ביכורים זה-
"אני יושב על ערימת שחת
ולראשי שושנים שלוש
ודוקר לי בתחת
ודוקר לי בראש"
יורם טהרלב

לכבוד ערב החג נהנינו מאזעקה. שההמשך יהיה שקט. בבקשה

נערך לאחרונה ב:

סופהו 1

Well-known member
בטח ידעתי
הנכדים שלי זמינים 24/7, הרביעייה הגדולה כבר הולכת לבית הספר.
חוץ מזה, הגברת שלי הודיעה לי חגיגית שעליי להכין מנה צמחונית היום לטובת התארחות אצל חברים.
ובחג הזה, מי שעולה ירושליימה דרך "עין כרם" שיצפה למים שישפכו על מכוניתו. [כך בעבר, לא יודע מה היום.]חג שמח
סליחה על השאלה: מי עולה לירושלים בחג ולא סתם חג, באחד משלושה הרגלים?

למעלה