אתם טרקים???

אילן די

New member
צר לי מאד

אבל רוב מה שאני רואה כאן הן תקיפות של סדרות מסויימות, בין אם זה וויאג´ר, או דיפ ספייס ניין או דמויות מסדרות אלו. בתור פורום סטאר טראק, ציפיתי למצוא פה מעריצים של הסדרה ולא שונאים שלה. בכלל לא מעניין לקרוא הודעות שמפרטות מה גרוע בג´יינוואי או בדיפ ספייס ניין וכמה ירודה אנטרפרייז יחסית לנקסט ג´נריישן. אני חושב שכל מי שרצה להבהיר את עמדתו כבה עשה את זה, אבל לחזור כל הזמן ולהשמיץ סדרות.... לא ממש מתאים לי.

אמר פעם ארוין די ילום...

"אי אפשר להיות חבר של כולם". או שזה היה מארק לויתן? לא זוכר... בכל אופן, פורום מעריצים עמוס במתלהבים סטייל בריטני ספירס, תוכל למצוא בפורום של בריטני ספירס. לכשיתפתח שרשור על מה טוב בסדרות השונות, תמצא שעל כל פריט אחד שמישהו שונא, יש 10 שהוא אוהב... לאנשים יש דיעות על עניין משותף והפורום הוא המקום להביע אותן... אתה לא חייב להשתתף... אבל אתה חייב לקבל.

Beast4thHM

New member
אתם טרקים???

אין פה אדם אחד שהוא טרק בנשמה כולם משמיצים צוחקים ויורדים על הסדרות של מסע בין כוכבים האנשים פה הם ברמה של ל"חיי האהבה" ולא מסע בין כוכבים

^hunter^

New member
ואוו, חבל שאי אפשר להרביץ לאנשים

בפורום. אני מקווה שכולם בפורום כאן יענו לך על ההודעה המפגרת, המכלילה והמגעילה ששלחת עכשיו. פשוט חוצפה. אנשים אומרים את מה שהם חושבים, מה לעשות שכל הסדרות לא יצאו מושלמות.

SaxonK

New member
מי שיש לו מעט

שכל בראשו ומעט אינטליגנציה, לא מעריץ בצורה עיוורת. כנראה שאתה לא נמנה על בעלי האינטליגנציה. אין דבר, זה בסדר.

זה בכלל לא ראוי לתגובה

אבל רואים שלא הסתובבת מספיק בפורום. יש פה דיונים מעמיקים על פילוסופיות הטרק, טכנולוגיות ועוד ועוד ועוד. אני לא מבין מה היית רוצה לראות בפורום כזה.. כולנו חולים על הסדרות האלה. גם אם יש אנשים שאוהבים יותר סדרה מסויימת ופחות סדרה אחרת זה לא משנה. ואין מספיק מקום בהודעה כזאת כדי להתחיל להסביר בככל למה הטרק הוא כל כך נפלא, למה זו סדרה שרצה 35 שנה עם ארבעה המשכים, עשרה סרטי קולנוע ומשהו כמו מאות אלפים אם לא מיליונים של מעריצים בעולם. אי אפשר בכלל להשוות למעריצים של הסבונית העברית. ואני אפילו לא נעלב כי זה ממש מטופש, איוולי ולא נכון. ערב טוב.

Esmena

New member
הבא וניקח את הצאתו ונהיה ברמה.

הודעה זו היא ברמה , והיא חיובית. יוווווווו!ראיתם עכשיו אטרנריפאז? נכון שהיה מגניב?פשוט ענק!!!11 למרות שלא הכל הבנתי...אבל העיקר שהיה שם את אר´צר...איזה כוסון!מתה עליו! שולת111ובכלל איזה שבוע מגניב היה לנו! ראיתם בDS9 ...מ´זה אהבתי! היו מזה קטעים גדולים במיוחד של ההתעוורות מישו אמר לי אובר-דרמטי זה היה אבל אני לא יודעת מה זו המילה המוזרה הזאת אז לא כפת לי.. איזה באסה שאין לי לווין!!!1111 כיא זהייתי יכולה לראות ויאג´ר שזו סידרה מזה יפה....אני אוהבת את הקפטן שלהם היא מזה אישה לוחמת ופמינסטית!!111 מתה על כל העונות שלהם במיוחד אחרי עונה ארבע שהביאו את זאת הבלונדה ...איך קוראים לה לא זוכרת - וזה גם לא מעניין אותי כי אני לא לסבית ובכלל הן דפוקות אני לא חושבט שהם רואות סטאר-טרק...וTOS אני בכלל נורא אוהבת...האפקטים...מדהימים(או כמו שאומרת ההיא החמודה מ"מהפך" מ-ד-אי-ם!אגב זאת בכלל תוכנית גדולה!) גם TNG אני אוהבת...גם שם יש אפקטים גדולים והפסקול מזה יוצדופנ!והם תמיד כאלה סמכותיים ,ומעניינים...כל פרק משו חדש...אפעם לא חורים אותו דבר! בקיצור אני מה זה חולה על כל מה שסטארטרק!!!!אני מבינה אותך!!!11 אבל למה לחיי האהבה אני לא מבינה לא עדיף סיטי טאוור???????

G.O.D

New member
../images/Emo6.gif ע-נ-ק

איסמנה איסמנה... אם לא היית בפורום, היה צריך להמציא אותך

יוווו, איזה צודקת כאילו

ואיזה חמוד וסלי? וכלכך בכיתי כשוורף רב עם אזרי, אבל רואים שהם אוהבים עמוק בלב, נכון?

יו...???!!!

כאילו, ואני מזה דלוק על תאפל, היא מאזה כוסית, ויש לה שפטיים מאזה רחבות ומצאתי אתר שלה עם תמונות וכזה מאזה מגניב אני אומר לכם. טוב עכשיו באמת, לבחור\ה שכתב\ה את ההודעה הראשונה בשילשול הזה יש לי דבר אחד להגיד: נעל!!!!

rdaffi

New member
אנחנו לא משמיצים...

אנחנו נותנים הצעות יעול (לכרות לג´ינוואי את הראש!). זכותי המלאה לקטול פרקים מזוויעים כגון "His Way", וזה לא אומר שאני לא נהנה מ- 80% של הפרקים. אין שום טעם להעריץ סדרה בנשמה ובטמטום מוחלט (כמו שמציגה התגובה שמעלי). דפקא בגלל שאנחנו "משמיצים" את הסדרות מראה שאנחנו לא רק בוהים במסך, אלא גם תופסים ניואנסים ורעיונות שמובעים בפרקים.

למעלה