אתם חייבים לקרוא ---

elad019

New member
אתם חייבים לקרוא ---

שלחתי פקס לעמוס מנכל חברת סלקום לפני כמה ימים דרך פניות הציבור של חברת סלקום. רשמתי להם בתמצות שכל הכבוד שתמכו בריטה ושימשיכו לתת את כוחם הכספי לעוד אומנים למרות שאף אחד לא יכול להעלות מופע כזה כמו ריטה. רשמתי להם מתוך רצון לפרגן ובאמת יצא מכתב יפה. היום אני מקבל טלפון מחברת סלקום שבו הודו לי על המכתב ועל המתקשר אליו ואמרו לי שרוצים לשלוח לי משהו הביתה .נתתי כתובת וכל שאר הפרטים ועכשיו מחכים. לא שציפיתי לזה אבל לכו תדעו...סלקום!!! ד"א ההופעות ייסתימו ב4/8 עפ"י גורם בסלקום. אני הולך לאחד מהמופעים הסופיים ...מי הולך?!?!

pc girl

New member
מגניב :)

חחחח תעדכן מה שלחו

4/8?????

לא יכול להיות... פירסמו עד השמיני... ויש לאנשים כרטיסים כבר לא? אבל גם שמעתי שהרקדנים מחו"ל רומים לחזור לארצם.. חוששים מהמצב כאן.. יכול להיות שזה קשור? או שהגורם שלך הטעה אותך? נשמע נחמד הסיפור שלך... השצח לעידכון מה קיבלת

oferatad

New member
הופעה אחרונה 8/8 ולגבי האקרובטים...

נכון ששניים חזרו לחו"ל בגלל חשש מהמצב (למי שהיה אלה האקרובטים שעשו את הציפורים שיצאו מהכלוב). במקומם יש קטע מעבר חדש ומדהים לא פחות (בעצם אולי יותר) שהיה כבר היום.

0 0 א ו ר

New member
יש לך טעות...

הם לא חזרו לחו"ל, והם כן עשו את הקטע של הציפורים שיצאו מהכלוב ... ותלוי מתי את/ה הלכת להופעה .. אני הייתי ב 25/7 והקטע בוצע.

oferatad

New member
ביום רביעי ה 26/7 הם עשו פעם אחרונה

אז אם היית ב 25 באמת ראית אותם... מי שהיה כבר ביום חמישי ה 27/7 ואילך כבר לא ראה אותם...

ommc

New member
ב26.7 וב27.7 היה את הקטעים החדשים

הייתי בשתי ההופעות ולא היו את הציפורים. היו שני האקרובטים שעשו את הפעלולים למנגינת "מחול מטורף"

שנדי25

New member
הם חזרו בוודאות

הייתי במופע ב20/7 (מדהיייייייייייייייי) וביום רביעי האחרון ראיתי אותם בשדה התעופה הם עלו על טיסת אלעל למוסקבה אני עובדת בשדה

למעלה