אתם חייבים לקרוא

מסרב

New member
אתם חייבים לקרוא

אין כמו אמירת האמת וניתוח המציאות בצורה כ"כ עניינית, בלי שום התייפיפות נפש... מצאתי את עצמי מסכים עם כל מילה... מאמר חובה... להלן הקישור: http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtTower.jhtml?itemNo=380119&nl=07_01

מסרב

New member
בגלל שאף אחד עדיין לא הגיב...

אני יודע שהכתבה ארוכה, אני אצטט ממנה כמה שורות...(מומלץ לקרוא את כל הכתבה) "הברברים המבקשים את נפשנו. האנשים שהחברה הפלשתינית שולחת לבצע את הפיגועים ובאיזשהו אופן גם החברה הפלשתינית עצמה. כרגע החברה הזו היא במצב של רוצח סדרתי. זו חברה חולה מאוד. נפשית. יש להתייחס אליה כפי שמתייחסים לבודדים שהם רוצחים סדרתיים".

Smarkash

New member
זה תמיד ככה.

יש הודעות שלא מותירות מילים בפי השמאלנים, כי הם טועים והימין לא, אך הם לא מוכנים להודות בזה. ועכשיו זה גם הגיע מעיתון הארץ אז בכלל... חבל שהחינוך המעוות שהם קיבלו כל כך נעול על דעתם. כאנשים המתיימרים להיות החכמים ויפי הנפש הייתי מצפה מהם להבין שהם טועים, אבל נראה שהם מעדיפים להתכחש לעצמם. זכותם המעוותת.

sela v

New member
אתה יודע למה אין אף אחד שמגיב?

כי לא שמת את הקישור כלינק, ואף אחד לא יתאצץ לעשות copy and paste

sela v

New member
נו אז?

זו דעתו האישית. זה לא אומר שהוא צודק. בכלל אף אחד לא יודע מה יהיה יותר בשביל עתיד טוב יותר, כי אם ידענו לא היו כמה אופציות, לא? מה שכן הוא רושם על ההתאכזרויות שהחיילים הישראלים עשו, כמו אונס וכו'.

מסרב

New member
זה יותר מדעה אישית...

מדובר בהיסטוריון שחקר את שורשי הסכסוך, ויודע כל פרט ופרט מההיסטוריה בינינו לבין הפלשתינאים... בנוסף מדובר באיש שמאל מובהק, אפילו פוסט ציוני שהגיע למסקנות אלו... וגם סירב לשרת בשטחים בתקופת האינתיפאדה הראשונה.

sela v

New member
האיש שינה את דעתו

ופעם היה שמאלן, והיום הוא טוען שהוא מהשמאל. זה לא כזה משנה, אפשר להביא עשרות דוגמאות של אנשים שיחלקו עליו. זה לא רק בהיסטוריה, אתה חושב שבתחומים אחרים אין חילוקי דעות? אפילו במדעים מדוייקים כמו פיזיקה למשל או מתמטיקה.

מסרב

New member
מה שחשוב..

זה שהנימוקים שלו, מובאים תוך מתן דוגמאות מההיסטוריה, בנוסף גם אם אתה מתנגד לדעותיו הפוליטיות, אתה יודע שהרבה ממה שהוא אומר הוא נכון.

sela v

New member
שוב אני מבקש

לא להכניס מילים או רעיונות לפי. אני בניגוד אליך מוכן לתת הזדמנות לחיים שונים במזרח התיכון, ולא להמשיך כפי שהמצב כיום.

מסרב

New member
קצת קשה לי..

לתת הזדמנות לברברים שמעוניינים לרצוח אותי... גם אשה מוכה (בדיוק כמוך) נותנת הזדמנות לבעלה המכה, לך תדע, אולי בסוף יהיה שלום בית.

yoramgat

New member
עליסה בארץ המראה

ישראל על כל מסוקיה, טיליה, פצצות האטום שלה, גורדי השחקים, הקניונים, ערוצי הטלוויזיה, ובנוסף לכל עם הדוד מאמריקה, היא-היא האשה המוכה. הפלשתינאים, עם העוני, המים המלוכלכים, מחנות הפליטים, הכבישים האסורים, האבטלה, והעוצרים הם-הם הגבר המכה (או לפי מוריס, הרוצח הפסיכופת).

masorti

New member
כבר קרה שנשים עשירות הוכו ע"י...

בעל עני. ואם לא שמת לב, ישראל עם כל מסוקיה וטיליה כורעת ברך בפני הפלשתינים האומללים והעניים ומתחננת לקבל קצת שקט. כל הפסקת אש תתקבל בצהלות שמחה בישראל... רק שהבעל הפלשתיני מהחמאס יפסיק להכות את אשתו הישראלית משדרות. אני למשל לא שמעתי שהפלשתינים המוכים מוכנים לוותר על חלק משאיפותיהם הטריטוריאליות כדי לקבל קצת שקט. היהודים הם שנמלטים כעכברים מרצועת עזה. וכידוע לך האשה המוכה היא זו שבד"כ בורחת מהבית חסרת כל.

Smarkash

New member
ואל תשכח שהאישה עשירה,

וזה אומר שהיא משאירה מאחוריה את הבית המפואר והמושקע שטיפחה במשך עשרות שנים. ואת כל כספי אני אשים (לא שיש לי הרבה) על זה שהבעל יפר את צו ההרחקה (בעצם אין כזה. אבל ניתן לשמאל לחיות באשליות שלו כמה שאפשר).

מסרב

New member
הבעייה היא ש...

בגלל שמאלנים כמוך ,ישראל נמנעת מלהשתמש בכל כוחה, ואח"כ עוד אתה מאשים אותה בזה שהיא כ"כ חזקה... ודבר שני, לפני קום המדינה הערבים פה עלו במספרם ובכוחם על היהודים ועדיין הם טבחו בנו בפראות, שנינו יודעים שאם המצב היה הפוך ואנחנו היינו מיעוט במדינת פלשתין, אז אני ואתה לא היינו פה.. כדאי שתתעמק בכתבה, אתה עדיין צריך ללמוד עוד כמה דברים...

sela v

New member
מה שאני יודע

שאם הרוב במדינת ישראל היו כמוך. אז לא רק שהיו דיבורים על ישראל, אלא מדינות העולם היו שולחות כוחות לעצור את מדינת ישראל.

מסרב

New member
הפחדות הסרק..

של השמאל לא עושות רושם על אף אחד... אני זוכר שבתקופה שלפני הסיכולים הממוקדים , השמאל טען שישראל תהפוך למדינה מצורעת ,(אפשר לחשוב שהיינו כ"כ פופולריים..) ועוד הפחדות שונות. בפועל הסיכולים הפכו להיות אמצעי מאד אפקטיבי במלחמה בטרור ולא קרה כלום. מה שאני יודע זה שאם הרוב במדינת ישראל היה כמוך אז מדינת ישראל הייתה נעלמת מהמפה. כדאי מאד שתבין מהר מאד מי האוייב שמולו אתה מתמודד.

Smarkash

New member
אתה לא יודע.

כי אתה חושב מה יהיה טוב לעתיד טוב יותר של הפלשתינים, ולא מסיק את ההשלכות שייווצרו מנתינת שטחים ומדינה פלישתינאית עצמאית. ככה זה השמאל, יפי נפש. אפילו שר הביטחון והרמטכ"ל הודיעו שיהיה רע, ותאמין לי שאין מי שיודע את זה יותר טוב מאריק שרון.

למעלה