אתם חושבים ש...

¥EleVatioN¥

New member
רק אני רק ל2?../images/Emo129.gif

חחחחחח יאללה כל אחד יכתוב באיזה פורומים הוא קבוע המממממ אני כמובן קשורה בדמי לפה
וכמובן שגם לגוד שרלוט^^

dilan angel

New member
אמממ

מנהלת פורום "נו דאוט" שהוא פשוט ריק(יש בו בקושי 3 אנשים, וחבל לי
) פורום "ערוץ MTV" פורום "ראשון לציון" פורום "כרסטינה אגילרה" אניייייי יודעת שזה נשמע דפוק אבל לא, אני לא מעריצה שלה..בכלל לא...אני חולה על המוזיקה שךה ולפעמים אני רושמת שם.

Mיקי_

New member
המון פורומים

1. גאווה נשית 2. פציפיזם 3. צמחונות טיבעונות 4. אנג'לינה 5. שירות לאומי 6. זכויות בע"ח ויש עוד הרבה הרבה.. אבל אלו העיקריים.... אני גולשת פה ממש הרבה!!

Mיקי_

New member
המון פורומים

1. גאווה נשית 2. פציפיזם 3. צמחונות טיבעונות 4. אנג'לינה 5. שירות לאומי 6. זכויות בע"ח ויש עוד הרבה הרבה.. אבל אלו העיקריים.... אני גולשת פה ממש הרבה!!

Ma E

New member
גם אני רוצה../images/Emo13.gif

1. אנג'לינה ג'ולי 2. לסביות 3. נשים בלבד 4. זינה 5. פינק אני מסתובבת גם ב: 6. מכוניות 7. הנשים היפות בעולם

לונה..

New member
נתפוס שם אינדיאנים

או שניים או שלושה~! חח מי שמנחש מאיפה זה.......... לאדעת חחח אממ.. אני משוטטת במיליון פורומים, אבל לא כותבת רק בשניים.. או שלושה חח

doresh shalom

New member
2 זה תמיד ביחד../images/Emo157.gif

אני "קשור" להרבה יותר פורומים הנה רשימה של חלק: פורום "השמאל שלנו" פורום "אנג'לינה ג'ולי" פורום "נוער יחד" פורום "גרפיקה ודפוס" פורום "יצפאן" ועוד... לא בכולם אני פעיל אבל אני משתדל

pinoki

New member
זה נהפך לסקר...

בכינוי הנוכחי... אנג'י... מוזיקה מזרחית ערוץ 24 קולנוע ישראלי ו-שירות לאומי אבל הכי הכיייייייי פה כמובן...

למעלה