אתם זוכרים ש...

lehayey aava

New member
אתם זוכרים ש...

תגידו אתם זוכרים ת´פרק שבו רונה ודורון שכבו בפעם השנייה? טוב אז ככה: כשהם ישבו על הספה ודיברו אז דורון היה רקעם חולצה ירוקה ככה כזאת, ואח"כ כשהראו ת´קטע שהם למעלה בחדר שינה הוא פתאום היה עם הג´קט השחור שלו.. איזה מוזר זה היה!!!!(אני חושבת שזה היה כדי שיהיה לו מה להוריד-הג´קט)

lehayey aava

New member
התכוונתי

התכוונתי לזה שבהתחלה הוא לא היה עם ג´קט ופתאום הוא כן עם ג´קט יענטו מתי הוא הספיק ללבוש??? הרי הוא היה עסוק בלהתנשק עם רונה... הבנת?

GK_FF

New member
צודקת!

וזה ממש דפוק אם מה שאת אומרת נכון......

lehayey aava

New member
זה נכון כי..

זה נכון כי באותו הפרק לא שמתי לב לזה ואז ביום למחרת חברה שלי אומרת לי תגידי ראית את דורון וסיפרה לי את כלל הסיפור על הג´קט אז אמרתי לה את יודעת מה אני יסתכל היום(יום שישי) בפרק עם זה נכון והסתכלתי והייתי בשוק שהיא שמה לב לפרט כזה קטן וחשוב!!!!! אז בגלל זה זה בטוח הבנת?

actress

New member
יש שם הרבה דברים מוזרים כמו למשל...

החדרים בבית משפחת מאירי שלמשל החדר של גידי הוא מצד שמאל והחדר של מיכאל הוא ישר ואיך כל הזמן אתי ומיכאל יצאו מהחדר של מיכאל פתאום הם התחילו לצאת מהחדר של גידי ורונה יצאה מהחדר של מיכאל שהיא בחדר בצד ימין בכל מקרה היה עוד קטע שרונה ודורון הלכו להפגש לכוס קפה כדי לדבר אז היה קטע שרונה בכתה ומשום מקום הגיעה שלומית ושאלה אותה "רוצה ממחטה"? מאיפה היא ידעה שהם שם? ממש ממש תסריט מוזר מה שהולך שם

lehayey aava

New member
וואלה צודקת

כן איך שנאתי את שלומית באותו רגע מה היא מתערבת?????????????? ולמה לעזאזל היא באה לבית קפה לבד???? כי היא לא ידעה שדורון יהיה שם או רונה...

GK_FF

New member
אתן לא חושבות שזה מוזר....

שבדיוק שלושתינו פה בשעה כזאת לא רגילה!!!

lehayey aava

New member
חחחחחחחחחח

חחחחחחחח מזל שאתם פה משעמם לי בטירוף יש לי נדודי שינההההההההההההה

lehayey aava

New member
תגידי

וראיתא ת הקטע עם גלית??????? "יא חתיכת דגנרט" מזה לעזאזל המילה הזאת כלומר אני יודעת מה מה זאת המילה הזאת אבל למה ? למה לעזאזל להשתמש במילה כזאת לא שמעו שם על : אדיוט? מטומטם? משהו?

GK_FF

New member
נכון.....

וגם אם רונה ודורון באותו חדר והם רוצים שסמדר תיכנס הם רק צריכים להיתנשק!!!!!! הבנתם? חחח יופי כי הנה עוד בדיחה מפגרת.....

shirakl

New member
נכון

זה בול מה שאמרתי לאמא שלי שראתה איתי את הפרק כשראיתי את הסצינה. זה היה ממש קורע

shirakl

New member
דיברתי על

הסצינה עם הג´קט של דורון... ואם כבר, אז בקשר לשלומית, היא ממש הרסה את כל הסצינה, היא גם ממש הפכה לדמות מעצבנת בזמן האחרון, היא מתערבת בכל דבר ונכנסת לכולם לחיים

lehayey aava

New member
וואלה צודקת

גם לפי דעתי השלומית הזאת מתערבת בה-כ-ל הגיע הזמן שהיא תדע על הרומן של ורדה עם אלכס זה כבר ירגיע אותה מלהתערב בחיים של אנשים אחרים.. ונכון שהיא מוזרה? עם כל דמות היא מתנהגת בצורה שונה !!!!!!!!

למעלה