אתם זוכרים אותי?????

אתם זוכרים אותי?????

זה שחשב שהשידוך שלו מעבר לים ונעלם לתקופה לנוי יורק... וחזר מאוכזב... את שלי מצאתי ברוך ד` ממש מתחת הבית... לא להאמין! עוד לא פירסמתי אבל ביננו זה סגור! נמצאנו למדים בהודעה הבאה בעזרת ד`. יום טוב לכולם.

../images/Emo124.gif כל הכבוד למנהלת!!!!

אני זוכר שבשרשור ההוא שהודעת לנו שאתה נוסע לארה"ב למצוא את שאהבה נפשך... היא הגיבה לך, שלעיתים האבידה נמצאת מתחת לפנס, והתועלת בנסיעה לחו"ל אך ורק שלא תחשוב שלא ניסית.... וואלה, כל הכבוד לה, עכשיו מיד משדרגים אותה לאדמורי"ת!!!

אתה מתכוון אלי?

מממ. לא זוכרת את עניין הפנס אבל אין ספק שאני מאמינה בלנסות. האמת, שעות קבלת הקהל שלי כבר תפוסות כך שלא תוכל להיות חסיד שלי. צ'טערת.

זוכרים. זוכרים.

עכשיו הניק שלך צריך להיות "משודך מסיים". שיהיה בהצלחה ובאושר!

kiss 18

New member
וואלה??

מתחת לבית?? בטח ראית אותה שופכת את האשפה, אמרת וואלה..יש מצב...לא רע בכלל! אהבתי! פאדיחה לעשות פגישה עם שכנה... אז מה? את באה לפה כל יום?? חחחח
אז ככה לאיחולים! המון מזל טוב! שתיזכו לבנות בניין עד עד! רק אושר שמחה ואהבה, מסירות ופירגון עם מטען של תמיכה, חברות והבנה, אשר ינחה ויוביל אתכם... הלוואי שכל דרך חייכם תהייה סוגה בשושנים!
המון הצלחה, ושוב מזל טוב!

תודה רבה!

כל אחד שסוגר מקבל את האיחולים הללו או שיש פרוטקציות לגרושים... דרך אגב זה פאדיחות ליל שבת נפגשנו באזור ה``מסוף`` והרבה אנשים מהשכונה לא ידעו שהייתי נשוי כי זה היה תקופה קצרה... ורואים אותי מסתובב אם בחורה נשואה `פאה אם סרט`...

kiss 18

New member
תאמין לי, היו מסוגלים להוציא עליך פשקווילים

המשועממים האלו בלי להניד עפעף! אגב, לא ידעתי שאתה גרוש, רק אחרי שכתבת עכשיו אז הסתכלתי בעולם שלך..(בניק, או איך שלא תיקרא לזה) ואני משתדלת להיות נחמדה לכולם!
אז שוב, המון מזל"ט, ורק אושר גדול!!!!

Corall

New member
מזל``ט!

אושר, עושר, כושר ויושר. שמועה טובה תדשן עצם. בשו-כזה.. /tapuzforum/images/emo13.gif

פשוT אJי

New member
מזל טוב לך ../images/Emo70.gif

איחולי שמעתה והלאה תראה רק אושר ולא תדע אכזבה..

למעלה