שימחת האהבה
New member
אתם ואני.
אני נזכר בדיון מרתק שהיה לי ליפני חודשיים בדיוק ..
הנושא היה להבין מתוך ידיעה שאין לנו יכולת חויתית להבין, באופן כללי, כמו למשל "אין סוף"
אני לא רוצה להכנס לדיון אלה דוקא לנסות להעלות שאלות לדיון, תחת הנושא א-מיניים.
חישבו לרגע שאתם ה"אין סוף", הדבר שאדם כמטני לא מסוגל לתפוס.
(נסו קודם להבין שאתם לא מסוגלים לתפוס ולהכיל את המושג הזה "אין סוף", פשוט דמיינו מה זה "אין סוף")
עכשיו נסו לחשוב ולענות על השאלות הבאות
האם אתם מסוגלים להעביר את חוית היותכם כהגדרתכם באופן שהזולת יוכל לשדר בחזרה שהוא הבין או שלא מסוגל להבין ?
במידה והזולת לא הבין, האם אתם מסוגלים ליצר שיח של הסכמה על חוסר ההבנה, כלומר.. נגיד "אני, שימחת האהבה לא יכול לתת פיתרון הולם
מתוך חוסר ההבנה, אבל רוצה ליחל למציאת דרך להבין את מה שניסתר ממני. תוך כדי כך אני יכול לכתוב דברים שיובנו או יפורשו אחרת ממה שאני
כותב מתוך ראיה תפיסתית שונה"
אני יודע זה נשמע מסובך, אבל אם מי מכם שיוכל להבין אותי מוזמן לכתוב כאן
כי זה בעצם לשאול ולהבין איך אתם נתפסים על ידי מי שלא מסוגל להכיל חויתית אותכם
אני נזכר בדיון מרתק שהיה לי ליפני חודשיים בדיוק ..
הנושא היה להבין מתוך ידיעה שאין לנו יכולת חויתית להבין, באופן כללי, כמו למשל "אין סוף"
אני לא רוצה להכנס לדיון אלה דוקא לנסות להעלות שאלות לדיון, תחת הנושא א-מיניים.
חישבו לרגע שאתם ה"אין סוף", הדבר שאדם כמטני לא מסוגל לתפוס.
(נסו קודם להבין שאתם לא מסוגלים לתפוס ולהכיל את המושג הזה "אין סוף", פשוט דמיינו מה זה "אין סוף")
עכשיו נסו לחשוב ולענות על השאלות הבאות
האם אתם מסוגלים להעביר את חוית היותכם כהגדרתכם באופן שהזולת יוכל לשדר בחזרה שהוא הבין או שלא מסוגל להבין ?
במידה והזולת לא הבין, האם אתם מסוגלים ליצר שיח של הסכמה על חוסר ההבנה, כלומר.. נגיד "אני, שימחת האהבה לא יכול לתת פיתרון הולם
מתוך חוסר ההבנה, אבל רוצה ליחל למציאת דרך להבין את מה שניסתר ממני. תוך כדי כך אני יכול לכתוב דברים שיובנו או יפורשו אחרת ממה שאני
כותב מתוך ראיה תפיסתית שונה"
אני יודע זה נשמע מסובך, אבל אם מי מכם שיוכל להבין אותי מוזמן לכתוב כאן
כי זה בעצם לשאול ולהבין איך אתם נתפסים על ידי מי שלא מסוגל להכיל חויתית אותכם