אתם גם נסעתם?

מה עניין הילולת האבא של הבבא סאלי ?

הרב מוצפי אמר שבשום פנים ואופן אסור לבקר במצרים כי זה באפריקה , ויש פסוק בספר הזוהר " 10 קבין של טומאה ירדו לעולם , 9 נטלה אפריקה " , בגלל ש-טומאת מצרים קיימת עוד מזמן פרעה .

אח שלי

הבאבא סאלי. הוא קבור בנתיבות.. וללא קשר הרב מוצפי הוא לא הרב היחיד בציבור החרדי

האם העליה לקברים נחשבת עבודה זרה ?

העלייה לקברי צדיקים זה מנהג שהתחיל במרוקו ונימשך עד היום .

עוד שאלה אם תרשה לי בבקשה

אם הוא נולד במרוקו עם כל המשפחה שלו , אז איך אח שלו קבור בסוריה ? ........................

עלייה לקברי צדיקים

אני לא הבנתי למה זה נחשב עבודה זרה , אם כל השנים הייתה עלייה לקבר של צדיקים מ-התנ"ך ..................................

אתם גם נסעתם?

המונים עלו אמש לציון הבבא סאלי אמש (חמישי) המונים מאשדוד ירושלים ובני ברק הגיעו לנתיבות לציונו של האדמו"ר רבי ישראל אבוחצירא זצוק"ל ה"בבא סאלי" לקראת יומא דהילולא ה-כג' שתחל בשבוע הבא דוד סגל כ"ט בטבת התשס"ז 11 :12 אמש (חמישי) המונים מאשדוד ירושלים ובני ברק הגיעו לנתיבות לציונו של האדמו"ר רבי ישראל אבוחצירא זצוק"ל ה"בבא סאלי" לקראת יומא דהילולא ה-כג' שתחל בשבוע הבא להתפלל כדי להעתיר בתפילה ורחמי שמים למען הכלל ולשפוך שיח לישועת כלל ישראל בראשותו של נכדו האדמו"ר רבי רפאל אבוחצירא שליט"א. עם הגיעו לציון הק' החלו בתפילה ואמירת תהילים, לאחר מכן העתיר האדמו"ר רבי רפאל אבוחצירא ברכות וישועות בזכות זקנו הק' עבור כלל ישראל, עבור פרנסה ברווח לאברכים השוקדים על התורה והעבודה ומשפחות ברוכות ילדים, עבור שפע רב לכל אחד בכל מה שצריך לו ולבני ביתו ועבור שיסיר הקב"ה כל הקטרוגים מעל בני ישראל בכל מקומות שהם. ולאחר מכן קרא קוויטלאך שנמסרו ע''י הקהל בסמוך לציון הק' והעתיר בתפילה ועורר רחמים וחסדים לישועת הכלל והפרט. משם ערך את שולחנו הטהור באולם הסמוך לבית הכנסת שבציון הק' שם נשא דברי תורה מהנהגותיו בקודש ומתורתו של זקנו ה'בבא סאלי' זצוק"ל.

למעלה