בקשר לקאל , תקראי בעיתונים
אבל תצטרכי לחפש את העיתונים של לפני חודש וחצי למרות שאני בטוחה שהשחיתות נמשכת. והבעיה לא כזאת פשוטה , לא בדיוק הטייס לוקח את הבן שלו לשבוע בניו יורק ,לדוגמא עשויים להתרחש כאלה דברים: הבת של חבר דרקטריון נוסעת לשופינג מידי כמה זמן בניו יורק , בלונדון,לבקר את החבר שלה. בזמן שעל המטוס יש לפעמים סוסים שזקוקים לליווי כי אחרת עם עשויים למות ונאמר לבעליהם שאסור ללוות אותם..... חוצמזה, שוב בקשר לקאל, אני ממש מצטערת אבל אלה לא הכפשות. עוד כמה פרטים - גם לאלעל יש טיסות קרגו [והרבה כאלה... אני חושבת אפילו שהם מובילים בתחום , בטח בגלל שחברה כמו קאל לא מבצעת את העבודה שלה- אם תבדקי תגלי שהרעיון מאחורי חברת קאל הוא לייצר תחרות בתחום הטסות המטענים על מנת לפתח את השוק הזה אבל בפועל ... היא לא. ובמקום לתת עדיפות לשוק הישראלי היא דורכת עליו , רומסת יצואנים , מטיבה עם המקורבים לה ופועלת בחול.. הכי טוב חברות ממשלתיות נכון???] ואם תבדקי עוד , תגלי שעובד בחברת אל על לא סתם לוקח את המשפחה שלו , צריך שקודם יהיה מקום [וגם בדקה ה90 הם מבטלים לעובדים שלהם אפשרות כזאת] ולקרובי משפחה זה אפילו עולה להם כסף והם כמו כל נוסע רגיל... את הטיסות בקרגו מקמבנים . אלו לא טיסות שמיועדות לקחת נוסעים. עוד שאלות?