אתם באים ?

אתם באים ?

היום יש בערב .. הופעה .. בנמל ת``א העניין הוא .. שיובל ברכה שלומי בנאי .. ואיגי דיין יופיעו ביחד ... משינה חברים .. על זה טולי מסטולי גדל ... ואני אהיה שם בטח הכי זקן ..חבר שלי אמר אל תדאג יארגנו לך כסא .. זה מזכיר תקופות שהייתי צעיר ... היינו חבורה כזו שהולכת הרבה להופעות ...מתפרקים שותים רקדים עד צאת הנשמה .. וכנראה .. בהשראתם של משינה הלכנו ונפרדנו ...שנה אחרי פירוק הלהקה.. והיום אני בטוח שהם היו שם כולם... כל החברים שלי שלא ראית שנים ...ואני די מתרגש .. מה אתם אומרים להרים להם טלפון ..ולקבוע איתם שם ? עברו כמעט 6 שנים .. מאז שנפגשנו .. משינה משינה משינה משינה משינה משינה משינה משינה .....

אני רק דיסקוטקים....

אבל עשיתי פסק זמן מכל הרעש,,,, כבר חודש ימים....יצא טוב,,,דוקא בחורף הפסק זמן הזה..... ;-)

אני לא סובל ..

דיסקוטקים ..יותר נכון טראנסים וכל הדברים האלה .. תני לי ...לד זפלין פינק פלויד הדלתות .. שנות ה-80 .. ואני מוכן להתפשט ..

טולי, אז תאהב את התכלת...

ביום שישי, תפור בשבילך.... אני בדיוק מה שאתה שונא..... בבילוי כמובן.... יוניתתתתתתתתתתת

יש לי

אוסף תקליטים, שנות השבעים והשמונים כשהייתי נערה תקליטי וויניל אמיתיים, ומערכת שעובדת משהו כמו 300 תקליטים בעיקר רוק כבד לד זפלין פינק פלויד הדלתות דייאר סטרייט קאמל ג`נאסיס יאס המי ועוד ועוד ועוד ללקק את האצבעות למי שאוהב את זה כמובן

תותי-בת

New member
אהמ.... ב-ר-י-א-ה-! ב-ר-י-א-ה ע-ל מ-ש-י-נ-ה!!!! אבל אין מצב שאני אגיע לשם... אני פשוט מותשת פה בחדרי ה``קט``... תתקשר לחברים!!! בטוח יהיה מעניין! תבלה, תשיר, תשיר, תשיר ותהיה בריא!!!! שיהיה לך רק טוב והמון אהבה, ליאת.

למעלה