אתם אנשים תמימים!

אתם אנשים תמימים!

אתם חשובים שניתן לחיות עם הערבים בדו קיום..אתם כל כך נאיבים שזה עצוב. תאם לא מבינים שהם רוצים שאנחנו נסתלק מכאן ושהם ישתלטו על כל הארץ ורק אז הם יהיו רגועים. בגלל אנשים כמוכם אנחנו משלמים ביוקר כי הדרך שלכם זה לדבר, להיות דיפלומטיים. לו היה זה עוזר-מה טוב. אך זה לא עוזר לצערי הרב ועם עם כזה צריך ללכת רק בכוח כי אין ברירה. אני מודעת שאני מדברת לאוויר כי שום דבר לא ישתנה במחשבות שלכם וחבל לי. אין לכם בכלל אידאולוגיה של מדינת ישראל..

"אידיאולוגיה של מדינת ישראל"?

החתירה לשלום, תעשה "למען מדינת ישראל" הרבה יותר מאשר המשך הזנת המלחמה. היפרדות מגורמים עוינים, שיפור במעמד הבינלאומי, הבראת הכלכלה, פתרון שאלות היסטוריות של מוסר ושל זכות טבעית - הם שיצילו את מדינת ישראל, והדרך היחידה להשיגם היא בהסכם עם הפלסטינים.

הכל נשמע מצויין. עם זאת..

הפלסטינאים לא מעוניינים בכך! הם בחרו בטרוריסטים שרצים את כל מדינת ישראל לעצמם ועד של אישמידו אותנו הם לא ינוחו וזה מה שאתם לא מבינים. הלוואי שיכולנו להגיע איתם להסדר שקט אך כל הניסיונות שנעשט נכשלו ולכן אין יותר מה לעשות פרט לשימוש בנשק שהם מכירים הכי טוב:כוח..

Fackazot Hunter

New member
גבור גדול

דוגמא, בעיראק היה וכנירא שיהיה עם לא יקרא שם נס, משטר דיקטטורי, שעם אינך ידוע מהוזהו משטר שבו החזק ביותר שולט, לבד ומתחתיו בדרך כלל טרוריסטים. לך תגיד לאחד הזה שמסבבו כל כך הרבה טרוריסטים שהוא לא בסדר, ואתה יכול לתאר לעצמך מה יקרה לך.. לא ככה? לך תגיד לא לאחד כזה

צודקת, דיפלומטיה זה תהליך דפוק.

אני מעדיף לזרוק רימון לכיוון אהוד אולמרט. זה יהיה יותר כיף. אין לי שום אידיאולוגיה של מדינת ישראל, להפך, יש לי אידיאולוגיה של מדינת פלסטין. צריך להרוג את כל הציונים (שמבינים רק אלימות) ורק אז נוכל לחיות על אדמתנו בשלום ובלי כופרים. מרוצה? אני שמח. עכשיו עופי לי מהפורום.

master simon

New member
שניה

יש לך אידיאולוגיה של מדינת פלסטין (אין כזאת מדינה לידיעתך) והוכחת את זה כשקראת לה לעוף מהפורום מה זאת אומרת אידיאולגיה של מדינת פלסטין? להרוג את כל הציונים-זה אתה אמרת האם אפשר לעשות שלום עם "מדינה" כזאת?

למקרה ולא הבנת,

זו היתה פרובוקציה שהשתמשה בשיא הסטיגמטיות. בכל מקרה "עופי לי מהפורום" מכוון אליה כפרובוקטורית שמטרתה לסתום את הפה שלנו (או את הפורום, איך שתרצה) ולכן אני רוצה אותה בחוץ, כמו גם אותך. יום טוב.

master simon

New member
הבנתי

מזל שהדיעה שלך חשובה ומשפיעה בדיוק כמו מצב החסה בבמאללה טוב אולי קצת פחות יום מצויין

the mnm factor

New member
מספיק!

נמחקו כבר מפה כמה תגובות. אני מבקש לשמור על (פאקינג) תרבות דיון.

למה מחקת את ההודעות?

לא זכור לי שנכתב שום דבר יוצא דופן או שעובר על כללי הפורום...

revengen

New member
"אידיאולוגיה של מדינת ישראל"?

בפעם אחרונה שאני בדקתי האידיאולוגיה של מדינת ישראל לא אומרת שצריך להשמיד עם שלם...לשלוט עליו לכבוש אותו ולגרש אותו.

אכן נראה שיש לכם בקיאות בהיסטוריה

וגם שגב, יש לך יחסי אנוש מצויינים. חשבתי שמשמאלים הם אנשים תרבותיים. אם רצונך להעביר את המסר שלך בצורה כזו שיבינו מדוע אתה חושב כפי שאתה חושב, הייתי מציעה לך לעשות זאת בדרך יותר נעימה ותרבותית. אבל נו שוין..אנחנו עדיין נשלם בגללכם בחיים של אזרחים וחיילים.

למעלה