אתלטיקאים!

PeacocK1

New member
אתלטיקאים!

לא משנה מה כולם אומרים, כל הכתבות וכל מי שפותח ת'פה על האתלטיקה בישראל אומר אין רמה, ותוצאות מבזות והאתלטים הבכירים מפשלים ואין המשכיות ואין ואין ואין, ואז הם ממשיכים, אין כסף ואין תמיכה ואין כסף ואין תמיכה, עם כל הכבוד אלכס אברבוך לא עבר 5.45 במוט לא בגלל שהבור עקום ולא בגלל שאין לו תמיכה, זה גם לא תירוץ לפסילה/בילבול של גרין. אז תפסיקו להאשים את האיגוד ואת העיתונים ואת המסלול ( בעיקר כי הוא חדש ומדהים) ותתחילו לעבוד, ולהמשיך ולהתאמן קשה, רק ככה מגיעים להשגים ורק ככה אולי בשנים הקרובות לא נצטרך בכלל לריב פה בפורום על כמות הזרים והסיבה והשקעת הכסף.זה הבעיה שלנו אנחנו מתעסקים בלכלוך במקום לרוץ, אנחנו לא עסקנים ולא פוליטיקאים שעוסקים בלכלוך אנחנו אתלטים והמטרה שלנו היא להתאמן ולהשתפר ולהשיג השגים. ואם מה שעשינו ביומיים האחרונים זה מה שעשינו אז זה האתלטיקה בישראל. ואנחנו יודעים שאפשר יותר אז אנחנו נמשיך להתאמן ולא צריך להאשים עיתונאים ואת העולם. זה לא יעזור גם ככה מי שקורא פה את ההודעות בפורום זה לא מזיז לו במילימטר. אז תמשיכו להתאמן.

LJ האחד

New member
כתבת הרבה, לא שמעת על קצר וקולע?

לחברה פה אין כח לקרוא את מה שכתבת... לתשומת לבך

PeacocK1

New member
נו באמת..

בחיית LJ אצל הודעות של אנשים פה אני גם צריך להביא מילון וגם אני יכול להירדם באמצע הקריאה...

גיאdht

New member
נכון - אבל...

לא כל האצנים בעולם מקיימים מסדר אימונים נוקשה. הייתי בשוק לקרוא שגאברסלאסי מה- 1,500מ' עושה הרבה דברים חוץ מריצה. לאיצטדיון שנמצא 5 ק"מ מהבית שלו הוא מגיע בכלל ב.... אוטו :) בהישגים, כנראה, יש משהו מולד. http://www.iaaf.org/athletes/Athlete=8774/newsId=21954/index.html

Adam GTI

New member
גברסלאסי - 1500 ?!

נראה לי שהתבלבלת... ולא רק שאתלטים ברמות האלה מגיעים באוטו לאצטדיון, הם בד"כ מגיעים במכוניות יוקרתיות! (גברסלאסי במרצדס - הם בערך מספנסרים אותו, קייסה ברגקוויסט באאודי TT, שהיא קיבלה חינם..לפני כן היתה לה אלפא רומיאו...וזה כל מה שאני יודע)

למעלה