אתך ...

אתך ...

במציאות קיימת ביננו מפה של מרחק ,אבל בלב זה עולם אחר לגמרי אחר ,מלא משמעות ועוצמה מסתורין ולהט ,בעולם הזה זכיתי לראות אותך ,בלי להרגיש צביטות ,עינוי חרדה ,איטיות , כמו סיוט ממושך ,בעולם הזה אני רוצה אותך והוא מתקיים מתשוקה ,מרגשות של אהבה , אכפת לך ממני ,גם מהעולם הפנימי ,מהנפש ,לא רק מהגוף ,לא מעניין אותך רק התוכן המיני , מעניינת אותך אני כמכלול , כאדם , אתה רואה את כל כולי , את מי שאני ,אין בו ריבי ם,אין בו התחשבנות של העבר , יש בו רצון ,הווה , פעולה , בעולם הזה אתה רוצה להראות לי חוסן ונחישות ,ואתה יודע שאתה לא טועה שזו הזרימה הנכונה ,

ואתה לא רוצה לעצור את עצמך ,וזה קורה באמת וזה כל כך מתוק ,משהו נכנס לך בלב ,משהו נמס בך בסוף, ואתה לא מתעלם ממנו , ממני , אתה בא, מופיע אצלי בחדר , אני פותחת את הדלת שמחה ,באמת שמחה לראות אותך שם , ואתה מדבר אלי וזה שווה הכל לשמע אותך עם המילים החסונות חמות מגרות מרגיעות ,שורפות ,ואתה קורא לי בשמי ואני רוצה לשמע אותך אומר אותו שוב ושוב כי אני גאה שהוא נהגה מהמילים שלך ,ושואל אותי תבואי איתי ,והפה שלי יכאב מהמילים ואני אשאל את ה באמת רוצה ?ואתה זקוף וריחני תגיד כן תעביר את האצבעות הארוכות על היד שלי ותגיד אל תפחדי ,ואני אתרפק על היד ולאאחשב מה יהיה ואני אמצא את עצמי נוסעת אתך אל הים מרגישה את הטעם - העקר שבחיים

והעורף שלך
שזוף כל כך קשוח
ואני רוצה להושיט יד לבנה עדינה
מאמינה בלב שהיא תרפא ותרכך את הקשיחות המתוחה
מדמיינת אותה חולפת באיטיות על פני קו הדופק של הצוואר שלך
מרגישה אותו הולך וגובר
את השקט והשלווה שתמיד הקרנת כלפי חוץ מופרים פתאם
מדמיינת את ההתפרצות שתהיה שם מצדך ,סוחפת ,פראית ...

את המבט שלך מטייל ,מאיים לכווני נתקל בכתפיים החשופות
בעצמות הבריח הבולטות
מאבד שליטה תופס בגבי מתנפל כנמר מורעב על הטרף
קורע בעוצמה מטורפת את הכפתורים בחולצת השיפון הדקיקה
מסית ביד אחת את ווי חזיית התחרה
מעביר את לשונך סביב אזור הפטמות החשוף
נוגע ,לא נוגע ...
עד להחלטה שלך ,להעניק את העונג המושלם ...

בבת אחת ,
לשלח יד אל עבר אזור הערווה שהתמלא זה מכבר ברטיבות
ממתין שם כולו לך ...
אני כמו שיכורה ,אבדתי מזמן את השליטה העצמית ,נתונה לחסדייך בלבד
ואתה יודע לנצל את זה טוב ... עד הסוף
הידיים שלך ,כל כך חזקות ,האצבעות הארוכות ,תובעניות ומאד ...
את ה יודע מה אתה רוצה ולוקח ...

שותק ,לא אומר מילה ,מסיר באלימות את החגורה ואני מקבלת מהאבזם שלה מכה ...
החצאית כבר נושרת מעצמה ,ואת התחתון אתה משאיר לעצמך ,למשחק פרטי ,
יורד למטה ,מחליט שמגיע לי פרס ,על כך שאין לי תלונה ,
מנשק את הירכיים ומסיר אותו באטיות רבה ,
סוגד לרגליי בנשיקות שלך ושהוא מוסר כליל אתה שב לפראיות שמפחידה

הודף אותי פתאם על מכסה המנוע שנותר לוהט מהנסיעה בשיא הקור , ,מרים ,מקרב לגופך ,אני שיכורה לגמרי בלי ששתיתי טיפה ,
מורידה את החולצה השחורה שלך ,
פותחת בידיים מהוססות את הכפתורים בגי'נס ,משאירה לך את שאר המלאכה ,
ואתה מבין ומסיר את פיסת הבד שמפרידה ביננו ועכשיו הקרבה שלמה ,

אתה נושך את הצוואר שלי , גם האוויר שאני נושמת מעתה בבעלותך ,
ואתה חודר באחת בלי התחשבות ואני צועקת מהמתיקות של העונג שמיצי גופי נמהלים באלו שלך ,
לא מצליחה להסדיר את הנשימות וקצות האצבעות שלך לוקחות את קצוות השיער שלי ,מושכות אותו ,מעוררות אותי קצת משכרון החוויה ,

אנחנו נשענים ככה חשופים מזיעים ממימוש התאווה ,אני על מכסה המנוע הלוהט , נותרת עם כוויה ,מהחדירה הסוערת שלך לתוכי על גביו , כוויה שמנציחה את החדירה הסוערת שלך אל תוך הלב שלי ...

A לוןA

New member
'שמעי

חתיכת כניסה הבאת פה!

(קצת הפריע לי הקטע של הכוויה בסוף)

ברוכה הבאה!

ראשית כל תודה רבה

לך אלון ולכל שאר המגיבים .
שנית ,חשוב לי מאד להבהיר :מדובר בסיפור בלבד ,לא מציאותי ,לחלוטין חלילה ! לא התכוונתי לכוויה מציאותית ואני שוללת את זה מכל וכל , אישית אני גם לא בקטעים של סטירות ,עונשים וכיו"ב ,לכן הם לא הופיעו בסיפור -למי ששאל על כך .
החלק המציאותי בסיפור הוא הבחור שעליו הסיפור נכתב והרגש האמיתי שמתוכו הוא נכתב .

נימפית1

New member

newcharm

New member
אולי היא פיל ורוד..

גרנית (שם יפה) אפילו הבהירה שאין לה בכך ענין
ולכן כנראה נשאלה השאלה.

גם

כתבתי בפורום פנטזיות ,לא מצאתי לנכון לכתב את הסיפור בפורום סקס כי למרות הפן האירוטי ,כתבתי את הסיפור ממקום של אהבת אמת ורגש מאד גדול ולא כאירוטיקה נטו .

בעקר מצאתי לנכון לכתב אותו בפורום שעוסק בשליטה ,משום שלמרות שאני לא שייכת לעולם הזה ( מקווה שגם וניליים בכל זאת מתקבלים פה בברכה )ואולי אני טועה ,אבל בעיני שליטה , עצם המילה היא לא רק משחקי תפקידים וסאדו -מאזו פיזי כגון : סטירות ,הצלפות ,מכות וכיו"ב ,אלא גם משהו מאד רגשי ,טוטאליות רגשית ,התמסרות נפשית רגשית מאד חזקה ,ובדיוק מהמקום הזה כתבתי את הסיפור .

בנוסף גם זכיתי מצד מספר משתתפים בפורום לתגובות ונקודות מבט מאד מעניינות אז בהחלט אשמח להמשיך ולשמע אותן .

אהבתי

את ההסבר

מאוד מדבר אליי הרעיון הזה,
התמסרות
חלק מאוד חשוב, לא פחות מהפן הפיזי והמילולי של שליטה.

אם כי, חשוב להבחין

בין התמסרות שמגיעה במסגרת של בדס"מ,
שם יש יותר מקום לקבוע גבולות, וחוקים, ולשים את הקלפים על השולחן מתוך כבוד הדדי,

לבין לזרוק את עצמך על פסי הרכבת.

ממש לא התכוונתי לפסי רכבת ,התכוונתי

לאהבה אמיתית נטו ,לרגש אמיתי , להתמסרות מתוך רצון להיות רק עם אחד ,בשביל אחד מתוך רגשות ,לטוטאליות מאהבה ,במערכת יחסים ,לא חלילה להתעללות .

לא צריך מתעלל

בשביל שהתמסרות כזו
תהיה כואבת

מספיק אחד שלא מרגיש אותו דבר.

נכון

אבל בכל מקרה הכוונה שלי הייתה לטוטאליות והתמסרות מרגש ולרצון להיות רק עם אחד .

למעלה