אתי@ - רק רציתי להגיד

אתי@ - רק רציתי להגיד

שנגנבתי לראות שאפיינת אותי נכון, בקטע של קריזת התכנונים... הרי לנו יש תוכנית עשור מבחינת קריירה ומשפחה... אז סחתיין...

אתי@

New member
../images/Emo24.gif תוכנית עשור../images/Emo35.gif

הייתי בטוחה שרק חומש

הייתי מסתפקת בחומש אבל

כשמשך ההתמחות של הגבר הוא 6.5 שנים, המסלול שלי אורך 8 (2 שנים השלמות + 2 שנים לימודים + 2-4 שנים התמחות) ולגבר יש עוד תוכניות ל-PHD ולתת-התמחות (3-4 שנים כ"א), לא ממש שואלים אותנו...

הילית*

New member
הילה, אני חייבת להגיד לך משהו

יש לי חברה טובה נשואה לרופא. הם התחתנו עוד לפני שהוא עבר את המבחנים ברפואה, ובטח לפני ההתמחות. והיום כשהוא בהתמחות הם הורים לשתי בנות מטריפות. אז לדעתי התמחות לא צריכה למנוע או לדחות הבאת ילדים.

הילית - התוכניות שלנו הן אחרות

אנחנו לא דוחים ילדים בגלל העבודה שלו - אלא בגלל הלימודים שלי. די ברור לי שאם אני אעשה ילדים עכשיו, לא יהיה לי חשק לעשות את כל מסלול ההשלמות והלימודים וההתמחות - ואז אני אבחר בפתרון קל יותר (למצוא עבודה עכשיו), ויש סיכוי די גדול שעוד 10 שנים אני אתחרט על זה. למרות הילדים. אז כיוון שאני יחסית צעירה (אכן חגגתי 26 בסופ"ש), החלטתי לחכות עם הילדים עד שאני אהיה מספיק עמוק בתוך הלימודים. זה לא שונה בהרבה מהתוכניות המקוריות שלי (לפני ההסבה לפסיכולוגיה), וזה מקובל על שנינו מבחינת תוכניות. הסיבה שיש לנו תוכנית עשור היא פשוט לו"ז ההתמחות והלימודים, והיא כוללת בתוך העשור הזה לפחות שני ילדים (בלי נדר, טפו טפו טפו). אבל היא בנויה לאורך עשור ומאוד מתוכננת. בכל מקרה, כשיגיע הזמן לעשות ילדים תראו אותי חצי שנה מראש כבר על חומצה פולית וכו´. אשתו של פסיכופ--- התכוונתי רופא- או לא אשתו של רופא ?

daldan

New member
הילה - מכירה מקרוב את התכנונים

עליי צוחקים שאני יודעת כבר באיזה בית אבות אני אהיה
אגב מגיע לך מזל טוב לא? (אמנם באיחור קל, אבל עדיין אפשר לברך) אז המון המון מזל טוב רק אושר ושמחה והצלחה (בהגשמת התוכניות למשל..)

למה מזל טוב ?

אגב, על איזה בית אבות את באמת מתכננת ? אני נתקעתי בשלב הגן של הילדים...

daldan

New member
../images/Emo12.gif אולי אני טועה - אבל היתה לך

יום הולדת בסוף השבוע לא?

כן, תודה, ביום שבת...

מרוב לחץ לימודים (שתי עבודות להגיש ביום ב´, 50 עבודות שבדקתי בסופ"ש, הרצאה שהכנתי לגבר לכנס שהיה אתמול והשלמת כל השיעורים שהפסדתי בגלל כנס הרצליה ביומיים הקודמים) ממש שכחתי. היה אירוע משפחתי חביב (אחלה מתנות), אבל עם כל החברים פשוט דחיתי את החגיגות... אז לגמרי שכחתי שהיה... תודה חמודה, ונחמד שזכרת !

daldan

New member
לגבי בית אבות

לאור הפרסומים האחרונים נראה לי שנלך על "משען" (אני לא מאמינה - מנשה...) לגבי גן ילדים כבר מזמן ברור לי איפה (באחד הקיבוצים בסביבה מה לא ברור?)

למעלה