אתי@, יש לי שאלה

אינצה

New member
אתי@, יש לי שאלה

כמה זמן לפני החתונה מיכל קבעה לך את המדידה הראשונה? אני דיברתי איתה אתמול והיא קבעה לי לחודש לפני החתונה (וכל החודש הזה הוא חגים!?!?) זה לא מאוחר מדי? כששאלתי אותה היא אמרה שאין מה לדאוג ושזה בסדר. איך זה היה אצלך?

אתי@

New member
חודשיים לפני, אבל נראה לי

שזה לא אומר כלום, כי קצב המדידות צריך להיות תלוי בלחץ שיש אצלהם. אם בחודש ספטמבר אין לחץ, אז הם יכולים להספיק לתפור לך את השמלה צ´יק-צ´ק. כנראה שבחודשים לחוצים הם צריכים יותר זמן לכל שמלה. אל דאגה - מיכל לא תפקיד את שמלתך
דרך אגב, מתי החתונה (סליחה ששכחתי)

אינצה

New member
החתונה ב- 16/10

והיא קבעה לי מדידה ל- 11/9. גם אני חושבת שאין מה לדאוג אצל מיכל, פשוט זה היה לי קצת מוזר שזה כל כך קרוב. אתם ב-10/10 נכון? זה התאריך של החינה שלנו.

גם אני רציתי חינה...

כי הגבר ספרדי, ונורא אהבתי את הבגדים התימניים המקוריים לחינה (אלו העדינים, לא המסחריים יותר)... אבל בגלל שיקולי עלות וגודל משפחה (לעשות חינה אמיתית זה בעצם להזמין 2/3 מהאורחים שוב...), החלטנו להסתפק במעין בראנץ´ מצומצם על המרפסת של ההורים שלי עם המשפחה הקרובה באצמת, ומקסימום נמרח אחד את השני קצת בחינה... מה אתם עושים ?

אינצה

New member
אצלנו...

אני חצי תימניה ולכן היה לי ברור (וגם מאוד רציתי) לעשות חינה. לדעתי זה פשוט טקס מקסים. אמא שלי אמורה להיות האחראית על הטקס (למרות שאני לא מפסיקה לשגע אותה) אז היא שכרה מלבישה שלה יש תלבושות מסורתיות (כן, גם זאת עם הכובע המשולש הכבד נורא
) וזמרת תימניה ואחי הקטן שהוא רקדן הכין לכבודנו ריקוד מיוחד. וכן, כמו שאת אומרת זה הרבה בלאגן. אני מאוד רציתי שהטקס יהיה מסורתי פשוט ואותנטי ולכן רציתי לערוך אותו בחצר של סבתא שלי. אבל כעשינו חישוב גילינו שמספר המוזמנים מגיע ל-200 בערך וזה רק המשפחה והחברים הקרובים מאוד מאוד (ככה זה אצל תימנים
). בכל אופן, עכשיו אנחנו מחפשים מקום קטן, לא מתלהב (כלומר לא קטן שמנסה להיות גדול ובסוף נראה נובו-רישי). הזמן דוחק אז אני מקווה שזה יסתדר בקרוב. אם למישהו יש הצעות למקום לחינה באיזור המרכז דרומה, אני אשמח לשמוע רעיונות.

אתי@

New member
חברה שלי עשתה את החינה שלה באולם

של נעמת בחולון, תמורת 500 ש"ח היא קיבלה אותו לכל הערב (זה היה שבת). אין שם כלום חוץ מכסאות, ומטבחון קטן שבו הם נעזרו בשביל כל הבלאגן של האוכל (למרות שהם לקחו קייטרינג). תבדקו אופציה בסגנון הזה באזור שבו אתם רוצים.

שמופית

New member
תשובה, אפילו שלא נשאלתי...

היי, אם את מתכוונת למיכל מעמנואל, גם לי היא קבעה מדידה ראשונה לחודש לפני החתונה... אני מניחה שיהיה בסדר...

למעלה