אתי ועמוס

אתי ועמוס

מה הולך
עוד בערך שעתיים, כשתגמר התוכנית, אנשים בתפוז יחפשו את פורום "ארץ נהדרת" באות א' ולא ימצאו את זה כי עדיין קוראים לפורום "רק בישראל וארץ נהדרת"
זה צריך להיות הפוך

זה עדיין ימצא את זה בחיפוש!

זה לא כזה משנה... לדעתי צריך שלנות את זה אבל זה לא כזה דחוף-רוב התפוזניקים[וואי אני לא מאמינה שאני אומרת את זה]לא כאלה סתומים!

תתפלאי

אבל אני מכיר לא מעט "סתומים", וגם אני תמיד מחפש את הפורום תחת האותיות ולא בחיפוש במקלדת. טוב, זה לא ממש דחוף , אבל עדיף ככה.

Gizmo15

New member
יש לי שאלה-../images/Emo28.gif

אנשים שאין להם דברים חשובים להגיד, ולכן לא טורחים לחפש ביסודיות את הפורום- אתה באמת רוצה שיגיעו לכאן

../images/Emo45.gifמסכימה

אם לאנשים באמת היה אכפת וחשוב למצוא את הפורום הם היו מתאמצים לשם שינוי

כן,אבל אם אתה ממש נואש אתה נוקט אמצ

אמצעים "נואשים" כמו אהמ-להשתמש בחיפוש לשם שינוי לא נראה לי שתפוז כאלה סתומים
חוץ מזה אם תסתכל על שאר הקהילות[נענע,הייד פארק,גיימר וכו'] תפוז היא הקהילה הכי שולטת והכי פחות תת רמה![לדעתי
*פטריוטית*]

PopPy

New member
כששם הפורום נבחר, ערכנו הצבעה

על השם המדויק והוחלט ש"רק בישראל" יהיה לפני "ארץ נהדרת". הפורום יקודם בעמוד הראשי, ומי שירצה לחפש את הפורום יוכל לחפש "ארץ נהדרת" או למצוא אותנו תחת קטגורית פורומי הטלוויזיה..

PopPy

New member
הפורום התחיל כפורום "רק בישראל",

נעשו על הנושא דיונים רבים וזה השם שעליו הוחלט..

PopPy

New member
תחשוב רגע בהגיון

רק בישראל וארץ נהדרת שודרו אי פעם במקביל? לא. ההצבעות נעשו עם פתיחת העונה הראשונה של ארץ נהדרת, זמן רב לאחר שרק בישראל כבר ירדה. זה שם הפורום, יש כאן קבוצה של אנשים שהתגבשה עוד מהימים שהפורום היה רק פורום 'רק בישראל', נעשתה הצבעה והפורומיסטים לא מעוניינים לשנות את זה.

למה לא?

אם מתחשק לי אני יכולה לפתוח עכשיו הודעה שקשורה לרק בישראל... לא כל הפורומים בתפוז שהם על סדרות, אז הסדרות האלה משודרות גם עכשיו. גם אחרי שתוכנית מסתיימת אפשר לדבר עליה...

S H I L G I

New member
אני פשוט עשיתי חיפוש../images/Emo113.gif

על ארץ נהדרת וזה מגיע לזה ככה.

למעלה