אתיקה עיתונאית

S h a y 9 9 9

New member
אתיקה עיתונאית

בפרק הקודם קווין החליט לחשוף את סיפורו של פושע ששוחרר למעצר בית מכיוון שחשב שלא בצדק שיחררו אותו. הוא העדיף להתעלם מכך שבמעשה זה הוא הורס לאותו אדם את החיים ומביא לכך שהבת של הפושע ,בת ה5-6, תצטרך לראות את אביה באזיקים (למרות שאינו פושע מסוכן כמו רוצח או משהו בסגנון). האם קווין צדק? האם תמיד זכות הציבור לדעת הכל? האם בשם אתיקה עיתונאית מותר להרוס חיים של איש פרטי? ואולי חייבים לפרסם דברים כאלו כי זה לא הוגן שאדם שיש לו ילד יהיה מעל החוק לעומת אדם שהיה עושה את אותו פשע אבל הוא לא אבא לילדים. מה אתם חושבים?

Dawson girl

New member
אוי אני אוהבת את הדיונים האלה ../images/Emo13.gif

קודם כל אני אודה שלא ראיתי את הפרק הקודם, כי הטיסה שלי מלונדון נחתה רק בעשר לפי שעון ישראל ועד שהגעתי הביתה זה לקח ה-מ-ו-ן זמן
אבל בקשר לאתיקה עיתונאית- בהחלט יש לי מה להגיד. קל מאוד להשתמש בתירוץ של עבודה עיתונאית ו"זכות הציבור לדעת הכל", גם אם הורסים לאנשים את החיים. ובכלל, יש עיתונאים שמנצלים את הקטע הזה כדי להראות כמה שהם טובים והכל, ופשוט הורסים אנשים, לגמרי.

תקווה4

New member
לדעתי קווין לא היה צריך לעשות את זה

הוא בכלל לא ידע את כל העובדות ועל מה מדובר ושאבא היה מובטל או משהו ולא היה לו כסף והוא היה חייב לשלם דמי מזונות או משהו הקיצור לדעתי קווין לא צדק ממש התרגזתי עליו בפרק הזההה

למעלה