אתוס

LivingStrong

New member
אתוס

היום בעלי לקח את הכלבה שלנו, אתוס, לוטרינר. סתם בדיקה שיגרתית. הוטרינה גילה שיש לה גולה בבטן והמליץ על אולטרהסאונד. הוא אומר שיש סיכוי סביר שזה גידול ושצריך יהיה לנתח. אתוס היא הכלבה שלי כבר שש שנים. המלאך שלי (בעלי) נתן לי אותה מתנה כשיצאנו שנתיים ומאז היא צמודה אלי. היא הייתה שם בשבילי כשעברנו לחו"ל ולא היו חברים ומשפחה, היא הייתה שם בשבילי כשאמא הלכה. היא הייתה שם בשבילי כשהמלאך היה בסטאז' חצי שנה. היא תמיד שם בשבילי, ואני לא יכולה להעלות אפילו את האפשרות של לאבד אותה. מאז שהוא חזר מהוטרינר וסיפר לי אני לא מפסיקה לחשוש, לפחד שאני הולכת לאבד אותה. אני לא מצליחה להתרכז בעבודה והעיניים שלי מדלגות כל הזמן בין התמונה של אתוס על המחשב לבין התמונה של אמא על השולחן. כאילו אני מבקשת מאמא, בבקשה, אל תקחי לי אותה. אני כל כך מפחדת ולא יודעת מה לעשות.

רויטל ג

New member
אני מבינה את מה שאת כותבת

י גם לי יש כלבים.. אבל תדעי שלאבד כלב.. זה כואב.. אבל אם את באמת אוהבת בע"ח ותקחי כלב אחר.. הוא ימלא את החלל... אני יודעת שזה נשמע אולי מטופש מה שאני כותבת אבל זה כך...תקחי גור ותעניקי לו מהתחלה חום ואהבה... וגם הוא יהיה נאמן, יהיה שלך.. יעניק לך בחזרה.. אבל אמא חדשה.. כנראה לא תהיה לא לך ולא לי. לי היו עד כה 5 כלבים בחיי.. היו שנדרסו. היו שמתו מזיקנה... ויש גם בעת כלב מתבגר... וכואב לי לראות אותו.. כואב.. אבל גם זה חלק מהחיים.

chemical sister

New member
גם מבינה....

אני ומשפחתי היינו צריכה להרדים את כלבתנו אחרי שהייתה איתנו 11 שנים ועברה איתנו המון, כולל מותה של אימי. ההדרדרות במצבה היתה כל כך מהירה, מכלבה קופצנית אנרגטית ונובחת היא הפכה לשקטה וישנונית תוך פחות מחודש ולא יכולנו לראות אותה סובלת. לא חשבתי שיהיה לי כ"כ קשה כמו שהיה, אבל מה שאמרה רויטל הוא נכון, אנחנו לקחנו גורה כשבועיים בערך אחרי ההרדמה, וזה פשוט חולל פלאים, אפילו שבהתחלה היו קשיים ואני כבר אמרתי שזה לא זה, עכשיו כשהיא גדלה קצת (והיא גם נראית כמעט זהה לכלבה הקודמת) אני יכולה לומר לך שזה תענוג וזה ממלא את החסר, שלא כמו חוסר באמא שבלתי ניתן למילוי באף צורה. תחזיקי מעמד ותדעי שאם יהיה צורך את תמצאי בליבך מקום לכלב אחר ותרשי לעצמך להיקשר אליו באותה המידה.

מבינה לליבך

גידלתי כלב אליו הייתי קשורה מאוד 13 שנה. כשהוא חלה ומצבו החמיר, נאלצתי להרדים אותו... לא אתבייש לומר שבעת ההרדמה הייתי לצידו, מתייפחת והמומה... ליטפתי אותו עד שעצם את עיניו... הוטרינר לחץ את ידי והביע את צערו... לאחר מותו התאבלתי עליו יחד עם בני הבכור שהיה קשור אליו מאוד... לקח לי זמן רב עד שהסכמתי להכניס כלבה הביתה... כיום אנחנו מאוד אוהבים אותה... אבל לא מפסיקים להזכיר אותו כחלק מהמשפחה... כחלק מהילדות של ילדי וכמי שהיה שם לצידנו מאז שהיה בן יומיים... למי שחווה אובדן, קשה לקבל אובדנים אחרים, זה מחזיר אותנו למקום של החוויה הקשה והכואבת, של הפרידה, ומעצים את העצב... אבל זה חלק מהחיים וכמו בכל מצב כזה מתמודדים... עושים כל שאפשר... וכשצריך... משחררים... איתך

ymz

New member
לדעתי אין לך מה לדאוג

אני אומנם לא וטרינר, אבל מבינה מדבריך שאתוס כלבה צעירה (בת 6 בסה"כ) וחזקה ובטח בריאה באופן כללי. נראה גם שגיליתם את הגוש מוקדם כך שבטח אחרי הניתוח היא תחזור לעצמה אחרי תקופת החלמה. בכל מקרה, מחזיקה לך ולאתוס אצבעות.

LivingStrong

New member
אנחת רווחה... ../images/Emo107.gif

טוב, אז המלאך חזר מהוטרינר והאולטראסאונד עכשיו, והחדשות טובות! הם גילוי שזה בסך הכל מעי קשה וכל המהומה על לא דבר. הרופא עדיין רוצה שנשים אותה במעקב חודשי בשביל לוודא אבל נראה שלא נצטרך ניתוח ולא כלום! תודה לכולכן על התגובות המעודדות! פשוט עצם המחשבה של אולי לאבד אותה הוציאה אותי מדעתי, ואני חושבת שאת צודקת איחוד, כשאת אומרת שמי שחווה אבדן, כל אבדן נוסף קשה לקבל. כנראה שפשוט הכנסתי את עצמי לפאניקה הרגילה שלי על כלום... אה, וביקשתם תמונה, אז בבקשה

אדומה2

New member
איזה מתוקה!!! ../images/Emo25.gif באף

אני שמחה לשמוע את החדשות המצוינות! התחלה מעוררת מחשבה לשנה חדשה, לא?

כולנו....

נושמות לרווחה איתך ועם אתוס... העיקר שהכל הסתדר בסוף... שנה נפלאה לכולכם אי שם...

ymz

New member
אמרתי לך שאין לך מה לדאוג ../images/Emo13.gif

יש לך כלבה מקסימה. ואם כבר אנחנו בקטע של תמונות אשמח להשוויץ באהובתי שחיה איתי כמעט 6 שנים.

LivingStrong

New member
וצדקת...

אני חושבת שזה חלק מהתסביך של אבדן מוקדם מדי, כל דבר קטן מלחיץ. מצד שני, יכול להיות שאני סתם פולניה... ולך יש חתולה חמודה!!

אדומה2

New member
מבינה אותך

גם אני- כמו כל מי שכתבה פה- גדלתי עם כלבים, מחכה לרגע שנעבור לבית פרטי כדי לגדל עוד כלב. 3 כלבים סה"כ שהעשירו את חיי בצורה חד משמעית, אני מבינה את ההתקשרות שלך אליה, זה אך טבעי. בואי קודם כל באמת תשמעי מה אומר הוטרינר, תראו מה זה, כי יכול להיות גם שזה שפיר. אני מבינה מאוד את הפחד שלך לאבד אותה, אבל תנסי לומר לעצמך שתעברי את הגשר הזה אם וכאשר תגיעי אליו. בנתיים, תהיי איתה כמה שיותר ותאהבי אותה- שאני מאמינה שזה בדיוק מה שאת עושה. תעדכני אותנו מה קורה, ואפילו שימי תמונה שלה פה, אם בא לך כמובן.

למעלה