אתה -

אתה -

שימני חותם על לבבך ואל תשכח לגעת במחוזות העצב השכוחים. שימני אישה בין ירכיך אגיר ריחות תשוקה לחים. שמיני אישה בצלעך החסרה בוא אלי איש - והאש בך. אמילייה.

odo13z

New member
א ת ....

היי לי קן רך ואוהב חבקי אותי הדקי פני בכוח אל שדייך.... אל תשכחי גם את לגעת קצת...בעצב...בבדידות... היי לי הצלע החסרה מלאי לי קצת מהחסר האש שלנו תחבור תהיה כאבוקה תאיר את שמיי הליל... את שמיי הכמיהה.

jozefin3

New member
../images/Emo140.gifואתם..

פשוט , כותבים נפלא ...יחד וכל אחד לחוד
מקסים ...בקסם של מקום ורגש

tvrui10

New member
ואני

הפסקתי לעשן היום. נכון,זה לא קשור לנושא, אבל מה אכפת לי

יפה לכם הכתיבה

הניחי ראשך בקערת כתפו, תני ליבך לחוש כמיהתו נוגע לא נוגע בעיצבך פותח לא פותח כאבך לטף ברוך שער ראשה, סרק נשמתה בספוג חיצי אהבה שלח בשתיקתך פלס שביליה בתשוקתך

נשזרים השניים בחוטי רגש,,

נישזרים,, מיתחברים למארג תחושות וריקמת רגשות מחלחלות לביפנים זוחלות משאירות שובל חלומות. ויד נעלמה, העירה אש נמה, של תשוקה אצורה בהיתפוצצות גיצית, ובטרם ידעך כאב יתרחב מאהבה הלב.

תודה לכם -

לא לחינם הוא נקרא תוואי המשי וגם טוואי המשי. דרך מילותיכם נשזרים חוטיו. עושה מלאכתו בהשקט. רק רשרוש עלי תות עדים לפועלו. אמילייה.

שמים1

New member
אתה ואני ../images/Emo79.gif

במשעולי חיים עודני לוטפת תחושות של ילדות נעורים בדמי. מגע מרפרף תשוקה סוערת, לוכדת מבטך בתוך נשמתי. בגרתי, ילדתי, כעת אני אישה חובקת נוצרת אהבה בעוצמה. בתוככי חלומות באור לבנה רחוצה ביישנית וצוננת, מקוננת על אהבתי ההיא הישנה... ואתה יודע. אתה יודע.

ואוו, על אהבה זו

נשפכו המון המון צנצנות של דיו, אהבתי את שירך. "לוכדת מבטך בתוך נשמתי" - משפט יפה

שמים1

New member
תודה לך דרור ../images/Emo141.gif

הרי אהבה זה הנושא המדוב רביותר עוד מתקופת "שיר השירים"

מיקו 42

New member
קראת לי

פיש איזה כתיבה איכותית ומרשימה הייתי ממליץ לצרף את המילה איכותית לפורום "קסם הוירטואליה והאיכות" יש כאן כותבים וכותבות,,,,, פשוט לקרוא שוב ושוב ולהתענג חכל מילה ברוכה הבאה אמילייה

יערית 1

New member
אתה

נשבת אל חיי כרוח סוערת בצמרות ליבי. בלאט נשרו אליך פרחי שיריי, שרתי לך מנגינת כיסופיי. מבעד לרקיע עטור פרחים מול חוף זהוב, רטט גלים נשברים הנושאים רסיסי אהבה נפשי יוצאת אליך. התערפלתי בך בנועם וסערה, בניחוח ים מלוח ליקטתי תשוקה מליבך וידעתי, אתה האיש!

odo13z

New member
ואת........../images/Emo210.gif

רוח ערב חרישית. תמונה של שמן על הקיר. גביע עמוס בתות שדה אדום. עסיסי. מבהיק....בארגמן לוהט. על שלחן מהגוני עתיק. קונצ'רטו לאבוב וצ'לו מקשט את האור הקלוש של קרני שמש אחרונות. כתומות על הקיר מנגד. מפת שלחן סגולה.....משי מבריק כמעט עד הריצפה. ותות אחד.....בשל....נוטף צוף נפל על השלחן. הכתים אותו בדם. ואת.....על המיטה מנגד. מצפה.משתוקקת. רעבה.

odo13z

New member
תודה.ובוקר נהדר.../images/Emo9.gif..../images/Emo66.gif..../images/Emo210.gif

יערית....תודה. א מ י ל י י ה ...... מצפה לראות את המילים שלך. גם היום. יש לך בלוג ???? צרפי בבקשה הפנייה.

למעלה