אתה ..

אתה ..

אתמול בערב היינו אני ואתה ... עשינו אהבה כמו שלא ידענו מעולם נגעתי בך ,, נגעת בי אהבת אותי כמו שלא אהבו אותי הנשיקה הליקוק .. החיבוק הליטוף היו חלק מעשית האהבה .. היו חלק ממה שעשית לך . העדינות שבך הרומנטיות שיש לך הרצון לספק , הרצון לתת האהבה הענקית שיש בלב שלך והתשוקה המדהימה שהיתה אמש לך .. היו חלק מאהבה שעשינו אני ואתה . הטלפון השיחה .. הלהיטות התאווה לשמוע אותך נאנח .. מה שזה עשה לי .. הלוואי והיית יודע .. הלוואי והיית מרגיש .. אני אוהבת אותך כמו שלא אהבתי מעולם אוהבת אותך כמו שאוהבים משהו תם אוהבת אותך .. ולא אכפת לי לא להפסיק לומר לך את זה .. אני אוהבת אותך אוהבת אותך אוהבת אותך אותך כן , אותך .. אני פה עכשיו מלאך שלי .. איתך ..

Raul*Duke

New member
אוהב אותך

אני אוהב אותך כל כך, אהבה שלא במהרה תשכח....

Raul*Duke

New member
צולל

צולל לתוכך, טועם את נקטרך, את מעבירה אצבעות בשיערי...

אתה ..

טועם את מיצי .. גורם לי לאבד את חושי מלקק ומעביר את הלשון על השפתיים והם מתמכרות למגע ..

Raul*Duke

New member
את

מחניקה אנחה, אני שולח את ידי אל שדייך, לא יודע איך עד היום הסתדרתי בלעדייך....

Raul*Duke

New member
שפתייך

המתוקות מחבקות את איברי, יונקת ושואבת, אני חש כה שברירי... ומתפוצץ....

מלקקת ..

אותך , טועמת את אשכיך יונקת את איברך .. מביאה אותו אל מול שדיי מרגישה אותך עומד להשתחרר עלי ..

Raul*Duke

New member
ממהר

להשכיב אותך על גבך, את שדייך אני מלחך, לש, מנשק, נוגע ויונק, חודר אט אט... לתןכך....

על הגב ..

מביטה בך עומד מולי חודר לתוכי לאט לאט בעדינות ובזהירות לא להכאיב .. רק להכניס .. והכל שם רטוב ולח . הכל שם מגורה וחם .. מחכה רק לך ..

Raul*Duke

New member
פנימה

והחוצה וחוזר חלילה, הקצב מתגבר, מאבדים שליטה, הקירות זעים, רועדת המיטה...

החוצה ..

הוא נכנס ויוצא .. מרגישה את אורכו הוא נכנס ויוצא .. מרגישה את עוביו .. הרטיבות של מיצי האהבה .. מגבירים בסך הכל את התשוקה .. המיטה מתנועעת בקצב החדירה .. קדימה אחורה ,,, קדימה אחורה ..

Raul*Duke

New member
העולם

שלנו רועד, מזדעזע הבנין, אני רוצה לספוג אותך לתוכי, מנשק את זיעתך... ואוהב...

אני ואתה ..

ספוגים זיעה ומיצים של אהבה טועמת אותך .. את הזרעים שבך מלקקת אותך .. מוצצת ממך .. מרגישה כאילו היתה זו סוכריה ..

למעלה