חושבת ש...
לא כדאי לך לחשוב עליו ועל היחס שלו כלפי הבת כל כך הרבה... קוראים שזה מעסיק ומעציב אותך... יכולה לספר לך, הגרוש שלי פעם אחת עבר דרך הבית שלי וראה אותי עם התינוקת כשהיא בעגלה ואני מנדנדת אותה, היא לא הרגישה טוב, הוא אפילו לא עצר לשאול מה קרה... קרה גם שאחת הבנות פתחה את הראש (הגדולה בטעות דחפה אותה והשולחן זכוכית של אחי התנפץ) והתקשרתי שיעזור לי, לטוס לבי"ח, כי לא אוכל לנהוג ולהיות איתה... הוא לא רק שלא הגיע, הוא גם לא התקשר לשאול מה שלומה... קרה גם שהגדולה עברה לידו ואפילו שלום לא אמר לה!!! לא טלפון ליום הולדת, לשנה טובה, לשבת שלום... נאדה, גורשניט, כלוםםם... יש לי ימבה דוגמאות לספר... זה לא ינחם... יכולה לאמר שברגע שהשלמתי עם המצב וזה מה יש!!! כשראיתי אותו חייכתי כרגיל, צחקתי, דיברתי בחופשיות... כשהראיתי שטוב לי ואני מאושרת... כשממש לא כעסתי כשהבטיח להן ולא קיים... היחס שלו פתאום השתנה... אומנם גם היום לא לוקח אותן הרבה... אבל יותר מבעבר... היום מחבק ואוהב אותן... הוא לא יכול < לא רוצה, כי אצלי אין לא יכול יש לא רוצה > לקחת אותן ללינה אצלו, הן קטנות עדיין, הוא בעצמו לא מסוגל לטפל, הוא לא יודע לבשל\לנקות וכו'... אבל מידי פעם, בקיץ כמעט כל שבת, לוקח אותן לכמה שעות... גם אני כמוך התמודדתי עם הכאב שלהן... זה חלומות רעים שהיו להן, בכי בלי הפסקה, המון שאלות וטענות, לא מספיק כל ההתמודדות של הלבד, השינוי, הפחדים שלי עצמי, הטיפול השוטף בהן, הטיפול בבית, העבודה... גם לטפל בכאב שלהן... חושבת שמה שפשוט ואמיתי רשם... גישה טובה... תמיד טענתי שבכדי לנצח את האויב יש להתחבר אליו... הנצחון שלך יהיה כשהוא יראה יותר את הילדה, יתעניין בה, יאהב אותה... מה שכן, תני לו בקצב שלו, גרמי לו להתקרב אליה בחוכמה... כשלא מצליח משהו תמיד כדאי לנסות גישה חדשה... זכרי תמיד שהמטרה מקדשת את האמצעים... < כל עוד הכל חוקי כמובן > ולהיות נחמד וחביב לאדם שמתנכל לנו זה לא בהכרח לכופף ראש ומוריד מהכבוד שלנו, להיפך... וגם תחשבי... אולי גם עליו עוברת תקופה לא נעימה... אז נכון שיש אבות שמסוגלים לעשות הפרדה, אבל לצערינו יש כאלו שלא!!! מאחלת לך המון בהצלחה, אורך רוח, ושתצליחי להגיע למטרה... וכמו שקראתי אותך לא פעם... בסופו של דבר את מצליחה!!!