אתה ...

אתה ...

עוצמת עינים ומדמיינת אותך עיניים מלאות תשוקה ואהבה אף מתוק מדהים ויפה שפתיים חושניות מלאות רוצות לנשק התווים שלך מדימים וקסומים כמו מלאך אתה , ממש כמו מלאך עוצמת עיניים ומדמיינת אותך מנשק אותי , מנשק לשפתיי מלטף אותי , מלטף את גופי מחבק אותי , מחבק את כתפיי ואתה רם גובה , תמיר ויפיפה ואותך אני אוהבת אותך אני רוצה חושבת עליך כל דקה ודקה ומה זה עושה אותי??? אולי לותיקת פורומים שכורה לעצמה בור באדמה ?? או שאולי זאת אהבה שמחפשת ורוצה??. אני יודעת מה אני רוצה אני רוצה אותך , אני רוצה את האהבה שלך ואני יודעת שאתה תיתן לי אותה אני יודעת שאתה אוהב אותי בחזרה אני יודעת שהכל יסתדר אני יודעת שהל יהיה בסדר זה ברור הכל טוב כי אני איתך וכי אתה איתי והאהבה בינינו לעולם לא תדעך לעולם ...

blue love

New member
את..

רוצה לפקוח את עינייך...את שחיה כחולמת... שרואה אותי בדימיונך.. נותן לך אפשרות לגעת באמת... ואת...מתלבטת אם לפקוח אותן.. אבל אני...אני רואה אותך מולי.. עדינה כל כך..יפה כל כך..מתמגנט לגופך.. מפוחדת..כמעט לא זזה..ואני כל כך רוצה... פיקחי עינייך אהובה...אני רוצה לחדור אלייך...דרך עינייך blue

העיניים שלי ..

בתחילה סירבתי לפקוח עיניים , אז ראיתי אותך בדימיון שלי אז עשיתי איתך אהבה בראש שלי ... היום רואה אני אותך ומסרבת לעצום עיניים רואה אותך נוגע בי רואה אותך מנשק אותי ולא רוצה לעצום , לא רוצה חושך רוצה אותך באור, רוצה אותך בעיניים פקוחות והגוף שלי מתרגל למגע ידייך מפחד קימעה אבל יודע שלא תפגע בו אלא תאהב אותי תעשה איתו אהבה אבל זאת הפעם הראשונה וכמו בכל פעם ראשונה יש את החשש קימעה מתמכרת למגע ידיך על גופי מתענגת על כל לטיפה אוהבת ללטף, אוהבת לנשק אבל אוהבת יותר שאתה מענג רוצה אותך .... רוצה אותך בעיניים פקוחות מסרבת לעצום מסרבת לסגור רוצה אותך תמיד .. רוצה להתסכל עליך תמיד ולעולם לא לשבע

blue love

New member
נגיעה מוחשית

לפעמים אני עוצר לרגע... מתבונן סביבי ..תר אחרי הלא נודע.. זה מבלבל אותי כל כך.. כל כך הכרחי להאמין בדבר מוחשי... בדבר שאפשר לגעת ולהרגיש אותו... ואז את ניכנסת לחיי...לא ראיתי...לא נגעתי..לא הרגשתי... אבל שאת אומרת ``אני אוהבת``..אני מאמין.. שאת אומרת ``אני רוצה``...אני מרגיש.. את כל כך לא מוחשית...אבל כל כך אמיתית.. מרגיש אותך. blue

הנגיעה שלך ...

המגע שלך מצמרר את עורי מתבוננת בך נוגע מלטף מחבק מנשק אתה זה שמבלבל אותי אתה זה שנכנסת ככה בלי לומר מילה וכבשת לך עמדה , כבשת לך את הלב שלי אני רוצה להאמין כמוך שאתה מוחשי רוצה להאמין שזה טהור ,שזה נכון , שזה אמיתי צריכה לנגוע צריכה לצבוט צריכה לראות שהכל נכון , שהכל מציאותי שהכל באמת כמו שהוא אתה אומר לי שאתה אוהב אותי ... ולי זה מספיק .. כי אני מאמינה לך כי אני יודעת שאתה בתוך תוכך אוהב אותי בדיוק כמו שאני אוהבת אותך

בדיוק כמו שאני אוהב אותך

עזבת את עולמי למען עולמך שלך הלכת לחיות בסיפור אגדה אחר אבל אצלי בלב עמוק עמוק חקוק סיפור אהבתנו כמו שיר כתוב באש ושם נראית דמותך זוהרת וטהורה כמו שנראית תמיד בדיוק כמו שאני אוהב אותך

תגל , תודה ...

תודה מתוקה .. תרגישי טוב .. ותהי בריאה ואל תקחי ללב אנשים רעים .. { קראתי את המכתב שלך בפורום ווידויים} את יותר מהם .. מלאת אהבה מלאת חמלה .. אל תקחי ללב שלך שרון

cici

New member
-בלו לאב ושרון-

אתם פשוט מדהימים!!!! אני כל כך אוהבת לקרא את מה שאתם כותבים.

קספר

New member
בלו לאב...

אני עילוי ?!?!? בן אדם...אני כלום לעומתך...רציני!!! ;-) וואו זה היה איך נאמר...כמו שכתוב בספר הספרים!!! רוגשתי,נהנתי,אהבתי...זהו כל מילה מיותרת קספר

blue love

New member
קספר ידידי...

אחרי שקראתי מה שכתבת ב20+...הייתי המום אתה באמת עילוי...ואל תחשוב שקל להוציא מהראש סיפור כזה שמכניס אותך למעין סרט עלילתי... אני חושב שזאת אחת ההודעות המרשימות שניכתבו בפורומים... אז אל תיצטנע אחי... blue

bluewater

New member
יש לי אליכם שאלה זוג יונים.......

1)האם נפגשתם פעם? 2)אם לא-למה אתם מחכים??!?!!?!?!? אתם פשוט חייבים ללכת צעד אחד קדימה! הקסם שבינכם פשוט מבקש את זה! עשו זאת ללא דיחוי!!

למעלה