אתה

אתה

אתה

אני חיה אותך בשבילים האלה, הלילה הריח ותנועות ידייך חיות אותי בשבילים האלה, הלילה. וכמו אטימות נוצרה בי במקום הזה ו. פוסעת לבדי בשבילים האלה, הלילה, שוקעת בעבר.

PoshKale

New member
במילותייך

אני יכול להרגיש את הכאב, את הגעגוע. את שאלת פה - כמה זמן מתאבלים על אהוב ? לאף אחד פה אין את התשובה...לדעתי. אבל אני חושב שהוא היה רוצה שתמשיכי ולא תשקעי בעבר. אני יודע שיש בזה חום מציף, אך למרות זאת...יהיה הרבה חום גם בעתיד...אם תתני לו לבוא. מנקודת מבטי, הייתי רוצה שאהובתי, תמשיך בחייה, ותהיה מאושרת. זה היה עושה אותי למאושר שבשמיים.

עופרי-

New member
וואו..שאלה מורכבת

כמה זמן מתאבלים על אהוב? זה משתנה מאהוב לאהוב. וזה משתנה מאדם לאדם. כל אדם מתאבל אחרת על אהבה נכזבת. ועל כל אהוב שהולך מתאכלים בצורה אחרת. המילה ``מתאבל`` קצת מטרידה אותי. הייתי אומרת בפשוט: נזכרים, נתקעים במקום, חוזרים אחרונה, שוב נתקעים ובסופו של דבר, ממשיכים. מה הוא רוצה בשבילי? זה כל-כך לא משנה. הוא כל-כך לא משנה כבר. משנה מה אני רוצה בשבילי.

PoshKale

New member
עופרי.

אני חושב שלמתאבל זה די משנה מה הוא היה רוצה. זו פשוט עוד זווית ראיה. כמובן שזה חשוב מה שאת רוצה...אבל מה כולם רוצים ?....אושר... וברגע שאת נתקעת בעבר את לא מאושרת.

עופרי-

New member
אתה צודק אבל...

ככל שאמשיך לחשוב מה הוא היה רוצה בשבילי, אני ממשיכה למות קצת קצת בכל יום. ויש לי מספיק בעיות אחרות למות מהן עכשיו. אז אולי זו דעתי ורק דעתי, לנתק הכל. ללכת בלי להביט אחורה. אפילו את האלבומים לקבור בארון ולא לפתוח יותר. זו דרכי.

PoshKale

New member
לא הבנת את הנקודה.

לא התכוונתי שתקומי בבוקר ותחשבי - יאאא....מעניין מה הוא רוצה יום ? לההה, התכוונתי שבדרך ההגיון, אם הוא היה רוצה שתמשיכי הלאה זה הדבר הכי טוב בשבילך. אני פשוט מסתכל מנקודת מבט של המת. לא הייתי רוצה שיתאבלו עלי כל הזמן. [אגב שזה דבר אסור, כי זו הטרדת הרוח, אבל לא משנה.] הייתי רוצה שהם ימשיכו בחיים, לראות מלמעלה, איך הם בונים עצמם ונהנים מחייהם. קפיש ? :)

למעלה