אתה

הרסתי

New member
אתה

אז הסיפור הזה הוא בינו לבינה אבל לא כמו שאתם רגילים לשמוע. זה סיפור על שני אנשים. גבר ואשה, שאוהבים נורא אחד את השניה אבל לא במובן הרומנטי. אהבה הרבה יותר חזקה. אנשים שנפתחים ומספרים ומרגישים שמצאו את החצי השני, "הנשמה התאומה". אנשים שבאמצע החיים נפגשו ולא הבינו איפה היו קודם. אבל האנשים האלה היו קודם. וחוו ונפגעו ונכוו. ופוחדים. לפחות חצי אחד שלהם. כי בכל פעם שהתקרבתי נפגעתי. כי בכל פעם שנפתחתי זה התפוצץ לי בפנים. כי בכל פעם שנתתי למישהו לגעת בי זה כאב. ופוחדת להפגע שוב. פוחדת להשבר שוב. כבר אין מקום לצלקות בשריר העקשן הזה שפועם לי בחזה. אבל הוא היה אחר ונתתי לו להתקרב. אבל רציתי שהוא יתקרב יותר. רציתי שיגע בי. כי כשאני נוגעת אני מתקרבת פחות. זו קרבה מזוייפת. זו הדרך שלי לגעת בלי להפגע. אבל הפעם זה לא עבד. כי נגעתי והרגשתי. נגעתי והתקרבתי עוד. ולא. לא במובן הרומנטי עד כמה שזה נשמע לא מובן. ריגוש פיזי וקרבה של הנשמה. היה לנו סקס נפלא. הכי טוב שיכול להיות. הכי טוב שאפשר לצפות. הכי שיש. שהיה. אבל לא היתה בו אהבה. לא זו שצריכה להיות. ורציתי עוד ועוד ולא שבעתי ממנו. אבל התחלנו לריב. על כל שטות. מחפשת סיבה למריבה. דוחפת אותו עוד קצת לפינה, לראות עד כמה, ואם באמת, ועד איפה ואיך הוא מוכן לקבל אותי. מתי הוא יגלה שאני לא כזו כמו שהוא חשב. מתי הוא יקום וילך? גם הוא? אז לא. אם אני הולכת לאבד אותו - שזה יקרה כשאני מוכנה. כשאני דוחפת אותו לזה. ואז הוא הולך כי זה צפוי ומתבקש. ושניה אחרי אני מרגישה שעוד לא. אני עוד לא מוכנה. ולא יודעת אם אי פעם אהיה. לא רוצה לאבד אותו ולא מוכנה. לא שוב. לא אותו. אז נפגשים ומתפייסים וזה יותר טוב מהפעם שעברה. וזה הכי טוב. כי זה המייק אפ סקס. ואז שוב מריבה. ודי. אני רבה אתו. אנחנו מתווכחים. מטיחים האשמות ואני כאילו מהצד צועקת על עצמי - אבל למה את עושה את זה? למה את פוגעת בו? למה את גורמת לו לפגוע בך? למה את שוב הורסת. די. אבל לא. לפה יש אישיות משל עצמו והוא ממשיך. לעקוץ. להגיד. דברים שלא צריכים להאמר. דברים שלא באים מהלב. ושוב מריבה. ושוב התפייסות. עד שדי. היום נשבר לו. הוא לא היה מוכן לקבל את ההתנצלות אפילו. לא היה מוכן לשמוע. לא ענה להודעה ולא לטלפון שבא אחריה. ואני עכשיו יושבת, לבושה. כמעט נסעתי אליו הביתה לנער אותו. לחבק אותו. להסביר בצורה היחידה שאני יכולה. שאני אוהבת אותו. את הנשמה שלו. שאני פוחדת לאבד אותו - בגלל זה הכל. בגלל זה זה ככה. כי איבדתי כל כך הרבה אנשים בחיי ולא רוצה עוד. אבל.. הוא בטח כבר ישן. ואני פה. בוכה. בקושי רואה את המקלדת. והכל מתערבב לי. הדמעות. עם השקט. עם הזכרון. עם האיש שאני הכי אוהבת בעולם. שנמצא עכשיו 15 דק´ נסיעה ממני אבל מרגיש הכי רחוק בעולם. ועוד מעט בוקר. ויום חדש. ונראה כאילו הלילה הזה יפריד בין מה שהיה למה שהיה. ולא רוצה לוותר ולא רוצה לאבד. אבל... ואם אתה קורא את זה במקרה. תדע. שמעולם לא התכוונתי לפגוע. מעולם לא רציתי שנגיע לזה. רק רציתי שתהיה. החבר הכי טוב שלי. הנשמה התאומה. זה שמבין אותי בלי מילים. זה שהחיבוק שלו לוקח את כל הכאב. רחוק מפה. רחוק אתו... זה. שאני אוהבת כמו שרק חברים יכולים לאהוב. ואני יודעת שעברתי את הגבול. ואני יודעת שמתחתי את החוט עד לקצה.. אבל.. צריכה כל כך את החיבוק שלך עכשיו. בלי מילים. בלי לגעת. רק חיבוק. ולהרדם. תסלח לי? בבקשה?

nutmeg

New member
האמת?

לא הבנתי. לא אוהבת באופן "רומנטי" אבל מכורה לסקס ולחיבוקים? על מה הסליחה? פספסתי משהו?

shellyland

New member
אוי, פיספסתי את הקטע של הסקס

עכשיו גם אני מבולבלת: חבר נפש או סתם זיון מוצלח?

הרסתי

New member
זיון מוצלח

זה לא מילה. אבל זה הרבה מעבר. נכון, יש לו עוד הרבה ללמוד. והייתי מוכנה ללמד אותו. כל מה שהוא צריך לדעת כדי להיות המאהב המושלם. והוא לומד מהר, איך שהוא לומד מהר... אבל זה הרבה מעבר לתאוות בשרים. כי ביננו - למצוא זיון אפשר בכל מקום. פה זה היה נעים ונוח וללא מחשבות וללא לחצים. בלי תכניות, בלי תקוות. חברים טובים שבין יתר העיסוקים המהנים שלהם יחד גם שוכבים. בכל פעם הוא היה מגיע קשוב יותר, יודע יותר. בדיוק מה איך ואיפה אני אוהבת. וכנ"ל אני. לומדת את הקצב שלו. לומדת את העוצמות. לומדת לזהות את הנשימות. אבל יודעת מתי גם רק חיבוק זה מה שרוצים. צריכים. חברות אמיתית. אם הכל היה קורה בתקופה אחרת בחיינו - אולי הייתי מתאהבת בו. אולי. כרגע לא נותנת לרגש הזה ולמחשבות האלה בכלל להכנס לשם. הוא מחפש אהבה אמיתית. אני גם. ובינתיים. עצוב לישון לבד. נעים לישון עם החבר הכי טוב. נעים לקבל שיחה לפני השינה. לשמוע אותו לוחש לי לילה טוב, סחוט מליל אמש. לדעת שהוא יושב בעבודה ומזיל ריר על ההודעות שאני שולחת לו. מתגעגעת לכל זה. אבל לשאלתך - הוא קודם כל חבר. ואחרי שאני אמצא את בן הזיג שלי שאתו , בשאיפה אחיה לנצח, והוא ימצא את שלו, זה מה שישאר. החברות ביננו. בינתיים? יש גם סקס. טוב. משובח. מהנה. מעורר. וכל הזמן יש לי רק חשק לעוד ועוד ועוד. לטעום אותו. לנשום אותו. לחבק אותו. שוב. עניתי לך?

ArchDevil

New member
תקשיבי

עלה בדעתך, ולו לרגע, שאולי את כן מעוניינת בקשר רומנטי, שבגלל זה העניין כ"כ משמעותי. אחריי הכל מה מפריד בין ידידות אפלטונית לקשר רומנטי? משיכה. אם אין בינכם משיכה, אזי הקשר הוא אפלטוני בלבד, אבל אם מעבר לזה שאתם נשמות תאומות אתם גם הולכים על זה כמו שפנים, אז הקשר נראה לי קצת עמוק יותר, ומה הבעיה פה? הבעיה היא שלדעתי הבחור רוצה יותר, הוא רוצה אותך, את כולך, לאהוב אותך, ורוצה שתכירי בכך, ואת יודעת מה? לדעתי את אוהבת, פשוט לא מוכנה להודות בזה, כי נפגעת, כי היה לך קשה בעבר. לדעתי אותו שריר שפועם לך בחזה עטף עצמו בשיריון על מנת לא להפגע יותר, לא לכאוב יותר, כי זה לא משנה כמה חזקים נעמיד פנים שאנחנו, אף אחד מאיתנו לא יכול להשאר חסין כשהוא אוהב, כשיש מישהו שיקר לו עד כדי כך. איך את יכולה לומר מצד אחד שאתם לא אוהבים באופן רומנטי ומצד שני אתם מקיימים יחסי מין? את עד כדי כך בטוחה שהיחס למערכת היחסים הזאת הוא הדדי? או שאולי הוא גם נפגע כי הוא רוצה יותר? הוא רוצה אותך יותר מבצורה הרגשית והפיזית, אלא בצורה המנטלית, מעבר לנשמה והגוף, יש את הלב, וזה מה שעושה את המערכת רומנטית, ואולי זה מה שהוא בעצם רוצה? את הלב?

jeb

New member
כמה דברים:

לאחר שקראתי את מה שכתבת, אני התבלבלתי לגמרי, ולא הבנתי מה אופי הקשר ביניכם - רומנטי? אפלטוני? ידידים? יזיזים? נפש תאומה? ולדעתי גם את בעצמך לא הבנת את זה. לכן, דבר ראשון, את צריכה לחשוב עם עצמך - מה באמת את רוצה מהקשר הזה? לאחר שהחלטת, רצוי לתפוס אותו לשיחה ולתאם עמדות. את חייבת להבין שלכל אחד יש גבול לכמה הוא מוכן לסבול. את כנראה הגעת בעבר לגבול הזה, ועכשיו נמצאת כל הזמן בהתגוננות. אבל זו לא אשמתו, מה שקרה לך בעבר, ואם את כל הזמן מוציאה את זה עליו, בסוף גם לו ישבר מזה. כמו-כן, את צריכה לראות את זה מהצד שלו. אולי את מאוד אוהבת אותו, אבל הוא לא רואה את זה. מה שהוא רואה, זה שאת כל הזמן רבה איתו, ודוחפת לפינה, ומחפשת מתי הוא יישבר. מבחינת עצות מעשיות, יש לי שתים: 1. תני לו לקרוא את ההודעה הזו - שיבין איך את מרגישה. 2. אם לפה שלך יש רצון משלו, כדאי לשקול טיפול מקצועי לפתור את זה.

הרסתי

New member
אני לא

אני יודעת מה אני מרגישה. אני גם יודעת עכשיו מאיפה זה בא. אבל זה כבר לא משנה. דיברתי אתו. הוא לא מוכן לסלוח. לא מוכן לשמוע ממני יותר. לא רוצה אותי יותר בחייו. מי שהיה האיש הכי חשוב לי בתקופה האחרונה. הורסת שוב ושוב ושוב. וכל פעם מחדש בוכה. חושבת לפעמים בשביל מה? אם החיים הם רק מסכת ארוכה של סבל - אז בשביל מה? לתת להוא שם למעלה לחכך ידיים בהנאה ולראות אותנו נשברים? לפעמים חושבת. אולי פשוט לארגן אתו פגישה. ולשאול אותו - למה? למה כל הכאב הזה שהוא מעביר אותי כל כך הרבה זמן? למה הוא כל פעם נותן לי להרגיש ואז לוקח לי את זה. למה הוא משאיר אותי פה אם החיים זה רק סבל. למה?

shellyland

New member
אז מה מחבר, בסופו של דבר

שני אנשים יחד? צל חלומות משקל העבר מסע של בדידות ופחד... יש לי חבר נפש כזה, כמו שאת מספרת. זו המתנה הכי נפלאה שאדם יכול לבקש לעצמו במהלך חייו. זה יותר יפה מהכל ויותר חשוב מהכל. מה שעושה אותנו כאלה חברים טובים וקרובים ואוהבים הוא, בין השאר, שאנחנו יודעים טוב מאוד איך לא לעבור האחד לשנייה (ולהיפך) את הגבולות, ושברגע שמישהו עובר את הגבולות הללו, האחר מאותת לו שיזהר. אני מבינה את הצוך שלך לשים מערכת יחסים כל כך עדינה בהכי הרבה מבחנים שאפשר, אבל, בחיאת רבאק - הוא לא עבר כבר את כל המבחנים? אז חלאס! אני מאוד מקווה בשבילך שזה לא באמת נגמר ושתשכילו להתעלות מעל לריב הזה, אבל להבא: אם הוא באמת חבר נפש כזה כמו שאת מתארת, שמרי עליו מכל משמר! לא יהיה לך דבר יקר מזה בחיים. מנסיון. זה אוצר אמיתי. אה, ועוד משהו: אם אתם רק סוחבים האחד את השנייה למטה, רבים, נכנסים לדכאונות וכו´ במקום למשוך האחד את השנייה למעלה ולגדול מהקשר הזה - אז זאת לא כזאת חברות נפש. ותרי.

nutmeg

New member
לא גדול

תלונה שלא מבינים מה התלונה? וגם לא חוזרים להסביר לנו... המממממ. יש לי דז´ה וו לשיחות עם דודתי בפולנית גבוהה. היה לה את הכישרון להגיד דבר והיפוכו באותו משפט ולעשות כאילו הכל נורא היגוני. שלא לדבר על מסרים כפולים סמויים.

ואני שואלת את עצמי

האם לא מדובר פה באמת באהבה? את מתארת את כל הסימפטומים (כולל סקס מצויין, שאגב, ממש לא הכרחי...). אז מה חסר לך, ההתאהבות עצמה? הרשי נא לי לומר לך שאם את סובלת כשהוא לא לידך, הוא האדם הקרוב אלייך ביותר, הוא מבין אותך, הוא חשוב לך, את מייללת את נשמתך כשהוא כועס עלייך, ואינך יכולה לחשוב בצלילות כשאתם ביחד - תעשי לי ולעצמך טובה, תסתכלי טוב טוב מה מחבר אותך אל האדם הזה, אם לא אהבה שמתחפשת "בקלילות" ל"חבר הכי טוב שלי". דעי לך, שהרבה אנשים שטוענים שהם נמצאים בקשר אהבה מחייב ומונוגמי, לא מתארים סערת רגשות וקרבה כמו שאת מתארת. הרבה אנשים היו שמחים למצוא אדם כזה לחלוק עמו את חייו, ואת בהחלט יכולה לנסות את הכוון הזה, כי נראה לי שאת עניין הידידות הקרובה מיציתם בצורת ריב איום. ואני מנסה להבין: מה עוד את מחפשת, ולמה את רבה איתו כל הזמן? כשברור לכולם (וגם לך, אל תיממי) שהוא האדם בשבילך !!!

הרסתי

New member
אז זהו שלא.

הוא לא האדם בשבילי מכל הסיבות שבעולם כשהראשונה היא שהוא לא מעוניין בקשר רומנטי אתי. הפרש הגילאים משחק לרעתנו - מבחינתו. יש בו יותר מדי דברים שהיו מוציאים אותי משלוות נפשי אם היינו זוג. הוא מדהים. הוא מצחיק. הוא טוב. הוא מקשיב, מעודד, תומך, מחבק כשצריך. הוא מדהים. אבל הוא חבר. ותו לא. אם היינו מכירים בנסיבות אחרות, אם הפרש הגילאים ביננו היה אחר, אם הוא היה רוצה.. אולי הייתי נותנת לעצמי להתאהב בו, ואולי גם הייתי מתאהבת. אי אפשר לדעת וספקולציות מנסיון רק מובילות לאסון. המצב הוא שקשר זוגי לא יתכן ביננו - ואני לא אתן לעצמי להרגיש. כשהוא מחבק אותי לפני שנרדמים זה מרגיש הדבר הכי נכון והכי טוב בעולם. אבל ברור לי שבבוקר הוא הולך לו לדרכו, ואולי זו היתה הפעם האחרונה. כי אולי הוא יכיר מחר את אהבת חייו, או עוד אהבה, ואני אכיר את שלי. וסקס לא יהיה ביננו יותר. כי שנינו מחפשים אהבה אמיתית, זוגיות בריאה, רק לא אחד עם השניה. וכשאהבה כזו תגיע נשאר רק חברים. מצחיק אותי להגיד רק, כי החברות ביננו עולה על הכל. נו, טוב, גם הסקס אלוהי. אז כן, אם היינו נפגשים בשלב אחר של חיי, אם הוא היה מבוגר בכמה שנים, או אני צעירה יותר, אם היינו נפגשים כשהמצב שלנו בחיים שונה. אם. אבל המצב עכשיו לא יאפשר לנו לעולם להיות בני זוג כמו שאנחנו מחפשים. אהבה אמיתית. זוגיות בריאה. קשר נכון. עניתי לך?

zimes

New member
לא. לא ענית.

הוא לא מעונין - זו סיבה די טובה שאתם לא "זוג". אבל - מכל בחינה אחרת, אתם זוג. נוח לך לא להקרא "חברה" כדי שלא תצטרכי להתנצל על גילך? תהני! נוח לו לא להקרא "חבר" כדי לא להיות מחויב? יופי. לפחות היי כנה עם עצמך ותדעי איפה את נמצאת. את יכולה להגיד "אני לא נותנת לעצמי להרגיש" עד מחרתיים, אבל את מרגישה.

nutmeg

New member
אל

ת´סכלו ככה על צימעס שהוא רך... בשהוא רוצה הוא יכול לדפוק מסמרים בקורות! מלים כדורבנות חביבתי.

הרסתי

New member
ברור שאני מרגישה

אני עדיין מאוד אוהבת את האקס שלי.. להתנצל על גילי? מעולם לא ניסיתי ולא נזקקתי להתנצלויות. אני גאה בגילי ומוצאת בו בעיקר יתרונות. אני יודעת איפה אני נמצאת. אני שוכבת עם החבר הכי טוב שלי בימים אלה. לא נהיה זוג. אהבה? עניין של הגדרה. כן, אני אוהבת אותו אבל לא כמו שאני אמורה להרגיש - כי עובדה שאני ממשיכה לחפש בן זוג לחיים. בינתיים, עם דגש על בינתיים - אני אתו - עד שמי מאתנו ימצא בן זוג קבוע אחר. כי כשזה יגיע זה יגמר. מאמינה במונוגמיות מוחלטת. אם מבחינתי ואם מבחינת מי שנמצא אתי ולו רק למטרת סקס. בינתיים נהנים מהחיים. וזה בלשון המעטה. הסקס אתו מדהים ורק משתבח עם הזמן. כל פעם טוב יותר. אני מרמה את עצמי? אולי, ואם כן אני עושה עבודה נפלאה כי *אני* משוכנעת
יום קסום שיהיה לך

מיטללל

New member
את בטוחה אבל שאת מוכנה

לרגע בו תהיה לו מישהי והכל יגמר? לדעתי יהיה לך מאוד קשה להתמודד עם זה עד בלתי אפשרי.

shellyland

New member
למה למה למה למה למה למה למה למה

את מתעקשת לקבע את עצמך במקום הלא טוב הזה? למה????? את נשמעת לי אשה חזקה וברת דעת - למה את מתעקשת לרמות את עצמך (ואותו) בצורה כזאת? די! לקקי את פצעייך במסתור וקומי ולכי לך הלאה! איך זה שאת לא מבינה שאת ראויה למשהו הרבה יותר טוב ומוכנה להסתפק במועט?

shellyland

New member
אבל היא אמרה בעצמה

שזיון טוב אפשר למצוא בכל מקום. אז למה?

nutmeg

New member
למה לחפש כשיש?

וחוצמזה - איך סבתא שלי היתה אומרת? אותער געזוגט

למעלה