אתה ON-LINE

ירין1000

New member
אתה ON-LINE

אוקיי התשובה שלך ברורה לגבי תחום החינוך אבל האם מוסדות ציבוריים מתאימים לי האם ניהול ציבורי הוא תחום שגם יכול להיות טוב או לא טוב בכלל עבורי שכן בגלל הרגישות שלי תחום החינוך המיוחד נראה לי כקשה להתמודדות מה גם שאני לא בדיוק בתקופה קלה. ולגבי הזוגיות עדיין לא ענית לי האם יש תיקון מתי כן ניתן לראות זוגיות הרי אתם כנומרולוגים יכולים לראות הכל כולל מס´ ילדים ומינם אז אנא גם אם התשובה לא תשמח אותי אני רוצה לדעת אותה כי כמו שציינתי המסםרה שמאפיינת את מחזור החיים הראשון שלי הספרה 7 מטרידה ומדירה שינה ממני אז בבקשה ממך תן לי תשובה עניינית תאריך לידה 14.2.1976 שם פרטי 1 6 2 1 4 שם משפחה 1 3 3 5 1 תודה מקרב לב

ניהולי

תחום הניהולי חזק אצלך, בלי קשר ל-7, את רגישה מאוד ,חשוב לך החופש ולפעמים בשביל זה את מוותרת הרבה ואז את מרגישה תיסכול מין הרגשה של פראירית, נראה לי מה שאת עוברת את מקשרת למס" 7 ואז הלחץ שלך גובר. מס"7 טוב לרוחניות כל מה שיתן להתפתחותך יעשה לך טוב,וזה במיסגרת לימודי. השנה טובה בשבילך ליצירת קשר. נסיעות בכלל טוב בשבילך, נסיעות לחו"ל למטרת לימודים. אילן.

ירין1000

New member
אילן

אז למעשה מה שאתה אומר במילים אחרות שתחום הניהול הציבורי כן טוב בשבילי וזאת למרות שאין לי את הספרה אחת המציינת ניהול. אילן מה לגבי הזוגיות החלק השני של השאלה אנא ענה לי גם אם התשובה לא תמצא חן בעיניי. ושאלה אחרונה לתקופה הקרובה מספר הבית שאני גרה בו השתנה מ- 95 דירה א ל- בית 34 דירה 1 האם בנומרולוגיה מתייחסים למספרים אלו אם כן איך זה משפיע אליי תודה

למעלה