אתה תותח...

אתה תותח...../images/Emo79.gif

אתה תותח ביצוע: שרית חדד מילים ולחן: לא ידוע גירסה עברית: יוסי גיספן כמו מתוך סרט רגע עוצרת ומעלה זיכרונות איך אלי הגעת איך לי הבטחת יחד נגשים חלומות כמה התאמצת עד שהצלחת קו אל האושר לסלול עד הסוף הלכת וכמו שהבטחת מותק יצאת גדול כמו מתוך סרט, רגע עוצרת ומעלה זכרונות...איך לפני שנה וחצי פתחתי את הבוקר עם זר לבן גדול, דפיקות לב מואצות וקוצר נשימה... איך נסעתי אז אליך, לפתוח במסע מופלא שלא ידעתי לאן יקח אותי, אותנו. אתה, כמו תמיד, היית כל כך בטוח. זה יעבוד,ואם לא אז נשאר ידידים. אני בכלל לא הייתי בטוחה... רק ידעתי שאני אוהבת אותך, אוהבת כבר הרבה זמן. ואתה ביקשת ממני רק דבר אחד באותה תקופה:" אל תפחדי לאהוב". וכמו אז, גם שנה וחצי אחרי, אני מזכירה לעצמי שוב ושוב לא לפחד לאהוב. חושבת על החיים שאנחנו בונים יחד, בעיקר בחמשת החודשים האחרונים, על התיכנונים ומבינה שבכדי להגשים את משאלתי שתהיה מאושר אני צריכה גם להגשים את משאלתך שאני אהיה מאושרת. מבינה ששנינו באותו צד של נדנדת החיים, כך בחרנו מסתבר... אני אז בכלל לא הבנתי שזה מה שאני בוחרת... לא הבנתי לפני שנה וחצי שהקשר כה עמוק, שזה "זה". והנה חלפה לה שנה וחצי, ואנחנו בתוך עומס הלימודים והעבודה, בקושי מתראים... בכדי לקחת 24 שעות של חופש צריכים להפוך את כל העולם ואישתו, כאילו גם זו בקשה מוגזמת... ואז אני מבינה, ונזכרת. הכל בשביל לבנות את העתיד שלנו. הרי בקלות יכולנו, במיוחד עכשיו, לעבוד פחות קשה. אבל מחלחלת ההבנה ש...צפויים לנו דברים גדולים שיש להתכונן אליהם. אני אוהבת אותך. אוהבת אותך על מי שאתה, אוהבת על מי שאני כשאני איתך, אוהבת על זה שבחרת בי להיות השותפה שלך במסע הזה. והיום זה יום מצויין להגיד את זה, ולכתוב לך את זה איפה שכולם יראו. כי אני יודעת שכשתחזור הביתה אחרי 14 שעות עבודה זה יעלה לך את החיוך שאני כל כך כל כך אוהבת...

מ ק ס י ם../images/Emo140.gif

כל כך כיף ויפה לקרוא מה שכתבת קרן. שתמשיכו לאהוב וכל יום יחד יהיה מלא אור ואהבה גדולה גדולה גדולה!

בר

New member
פשוט נהדר לקרוא את זה ../images/Emo13.gif

ואני יכול לומר שאני מזדהה עם השורה האחרונה בעיקר. שגם אחרי יום עבודה ארוך ומפרך,להגיע הביתה ולזכות בחיוך קטן אפילו שהוא מעבר לקו הסלולרי,זה עדיין שווה הכל. הלוואי ונשמע על השלב הבא בקרוב.
אני מקנא בכם,בטובה

ואם כבר שירים אז...

אחרי שראיתי את הסרט "רומן זעיר" מסידרת אסקימו לימון,הסרט הפעם נסוב על האהבה של בנצי אל אחותו של מומו. ובסוף הסרט הושמע השיר...
Crazy Love John Wiggins Ooh ooh Crazy love, Ay Tonight I'm gonna break away Just you wait and see I'll never be imprisoned by a faded memory Just when I think I'm over her This broken heart will mend I hear her name and I have to cry The tears come down again It happens all the time, this crazy love of mine Wraps around my heart, refusing to unwind Ooh ooh Crazy love, Ay Count the stars in a summer sky That fall without a sound Oh, and then pretend that you can't hear These teardrops comin' down It happens all the time, this crazy love of mine Wraps around my heart, refusing to unwind Ooh ooh Crazy love, Ay It happens all the time, this crazy love of mine Wraps around my heart, refusing to unwiOoh ooh Crazy love, AyOoOoh ooh Crazy love, Ay Tonight I'm gonna break away​
ובכלל כל הסרט מלא בשירים ישנים וטובים...פשוט להתענג עליהם

MAX D

New member
../images/Emo9.gif

אני אוהב אותך (אפילו שאת עושת ספוגים במזיד ובמצח נחושה
)

למעלה