אתה צודק

מורפיום

New member
אתה צודק

אתה צודק

ענבר אתה לא יודע כמה אני לפני שהגעתי לתפוז הייתי מחובר לאינפוזיה של הצאט בוואלה שם עוד הייתי בקטע של להכיר בנות דרך הצאט אולם כאשר יצאתי לפגישתי הראשונה נכונה לי אכזבה מרה וקשה כל אשר דיברנו לפני הפגישה כאילו לא היה הכל היה כל כך שונה אפילו דמיון קטנטן לא היה וכך שוב היה בפגישתי השניה והשלישית אמנם אכזבות רבות נכונו לנו בדרכנו אל האושר הנכסף אך אני מאמין שיום אחד עוד נגיע אליו וכאשר נגיע אליו נסתכל אחורנית ונצחק על כל התלאות שעברנו בדרכינו אליו כי בסופו של דבר רק למטרה אחת הגענו לעולם להיות מאושרים ולכן גם אם פוגשים אנשים ונשים דרך הצאט אסור לנו לפתח ציפיות כלל כמו שאני מתחיל עם בחורה ברחוב אין לי צפיות אז אם דיברתי איתת כמה ימים בטלפון לפני שראיתי אותה בכלל קל וחומר מעריך ומוכיר

אוריאנה

New member
איך זה ייתכן?

מה, כולם התאכזבו חוץ ממני? והרי אני לא התאכזבתי אפילו פעם אחת. מורפיום, אם פיתחת ציפיות ודמיינת שבאה מולך קלאודיה שיפר בחוטיני, בטוח תתאכזב. כן, אסור לצפות ואסור לדמיין. לי יש רק דרישה אחת מכל מי שאני מדברת איתו - כנות. וגיליתי דבר חשוב: כנות גוררת כנות. צריך שניים לטנגו ומה שאתה נותן זה מה שתקבל. אם אתה ישר, סביר שגם הצד השני יהיה ישר. כשאתה נפגש עם בחורה, אל תצפה לסקס, לא בפגישה הראשונה ולא בכלל. קודם תהיו חברים, תצחקו יחד, תרגישו בנוח זה עם זו. אם אח``כ יהיה גם סקס - נהדר, תופתע לטובה. ואם לא - לא תתאכזב. תן לצ`אט לרגש אותך, להכיר אנשים באמת. עוד תופתע מכמה שזה עצום. אוריאנה

למעלה