אתה מוכר לי אתה....

cless air

New member
אתה מוכר לי אתה....

אומנם זה לא מקורי ונעשה כמעט בכל הפורומים (של תחביבים) האחרים אבל אולי נפתח שרשור של כל מי שהוא חלק מהפורום ? שם, גיל, מס' צניחות, כל דבר אחר שיכול להיות רלוונטי (!) וכמובן - הכי חשוב - - -תמונה ~!~ עוד צעד של "כולם מכירים את כולם" בתקווה לראות התעניינות והשתתפות, ולא סתם תגובות מפגרות ולא קשורות ca

cless air

New member
אני אתחיל

צסיבה ברורה לא אחשוף את זהותי (מצטער) בן 28 כרגע 623 צניחות (כולל 7 בסופ"ש האחרון) בספורט 5 שנים, אחרי קורס די "משעשע" בניו-זילנד... ואני אומר את זה מנסיון שרשור כזה יעשה רק טוב פה לכולם !

omri ran

New member
אתה לא קצת "סותר" את ההצעה הנחמדה שלך ? ?

מי שרוצה שידעו מי הוא משתמש בשם שלו או לפחות שם תמונה(לא מוסתרת) בכרטיס האישי. ואני דיי בטוח שתגרור תגובות "מפגרות ולא קשורות"....אל תירק לבאר שממנה אתה שותה. מצ'עמם לי ת'חת בבית!!!!!!!!!helpppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

FlyingMoo

New member
אמשיך נא !

זה אני. טשטשתי את הפנים שלי בתמונה כי אני מפגר, וצריך רשות מההורים כדי לחשוף את זהותי. יש לי כפכפי ארנב, לאחד אין אוזן. פעם חלמתי שקרטון חלב אחד אחוז רדף אחרי במעלית סגורה עם זכוכית מגדלת. יש פחות כבשים בניו זיולנד מכמות הפעמים שנכשלתי בAFF, לא ברור לי עד יום זה איך אורי העביר אותי. לא אשמתי שאני אדיוט, אשמתי שאני נהנה מזה. - Moo :) נ.ב. זה מכבר איני מנוי לכתב העת "אצבעוני" (זה כמו "כנפיים" רק עם יותר מצויירים, אבל מצחיק עדיין באותה המידה)

noamk

New member
מרים את הכפפה

שם : נעם. גיל : 34 מגורים : Venice, CA. מספר קפיצות : לא יודע בדיוק, אבל משהו בין 1250-1300 + כמה שעות במנהרה. קונטיינר : ריג א' - טאלון. ריג ב'- וודו. חופה: Exteme VX - 94. רזרבי : PD113. מועדון ביתי : Perris, CA.

shiran away1

New member
מיד אחריך

שם: שירן וטורי גיל: אוטוטו 23 כמות צניחות: 30+ כמות צניחות שהייתי רוצה: 1000 ורישיון D חליפה: TONY SUIT הכי יפה בארץ אם לא ב
ריג: אם מישהו מוכר מועדון ביתי: יש שני מועדונים בארץ ואני אוהבת את שניהם

zaza36

New member
מוכיח את מה שאני תמיד טוענת

רמת הקשקשת בפורום עומדת ביחס הפוך למספר הצניחות

shiran away1

New member
זה מוזר אם זה מה שאת תמיד טוענת...

בהתחשב בעובדה שאת רשומה בפורום בדיוק יומיים... על כל דקה שאת עצבנית וממורמרת את מפסידה 60 שניות של אושר. אז קדימה, חייכי לעולם והוא יחייך אליך חזרה! שמיים תכולים

ארזירון

New member
גם אני גם אני

שם: ארז. גיל: 30 מגורים: Quail Valley, CA מספר קפיצות: לא יודע בדיוק, אבל משהו בין 3000 ל-3200 + כמה עשרות שעות במנהרה. קונטיינר: javelin חופה: xaox-27, גודל 83 רזרבי: PD113. מועדון ביתי: Perris, CA, ו-San Diego, CA

למעלה