אתה לי ארץ

avitalp

New member
אתה לי ארץ

שיר נפלא... ``אני פוסעת חרש בשביליך אני נוגעת בעשבי הזמן אני לומדת את כל משעוליך חונה ליד כל מעין אני הולכת במסע אליך האדמה עיקשת וצרובה אני לאט פורחת בין סלעיך כמו איילה תועה בערבה אני יודעת עוד רבה הדרך אבל אלך בה עד יכלה כוחי אתה לי ארץ אבודה לנצח אך שורשיך כבר בתוך תוכי תן לי זמן, הושט לי יד עד נגלה ביחד את הארץ אני יודעת עוד רבה הדרך אך שורשיך כבר בתוך תוכי אני מוצאת במסתרי החורש פינות בן לא דרכה עוד אהבה ובצילן אפול מוכת סחרחורת הזאת הארץ הטובה? אני יודעת עד ימי ייתמו לא, לא אבואה עד עמקי ליבך אך מה יפה הדרך בה השארתי את פסיעותי שלי על אדמתך אני יודעת עוד רבה הדרך אבל אלך בה עד יכלה כוחי אתה לי ארץ אבודה לנצח אך שורשיך כבר בתוך תוכי תן לי זמן, הושט לי יד עד נגלה ביחד את הארץ אני יודעת עוד רבה הדרך אך שורשיך כבר בתוך תוכי``

יוליוס

New member
כן כן...

פעם האמנתי לה , כשהקדישה לי את השיר הזה אפילו התנצלה שלא היא זו שכתבה אותו למעני חודשיים אח``כ ... ומאז אני שבור

avitalp

New member
זה יעבור....

ועוד תגיע זו שתבטיח וגם תקיים......ומן הסתם, גם תאחה את השברים.....

avitalp

New member
כלום לא אבוד....

תאמין לי, אם אני אספתי את אלפי שברי, גם אתה יכול....

יוליוס

New member
אביטל יקרה

תראי, אני אדם מאוד מריר (תשאלי את שרי) לכולנו יש חבילה על הגב אני לא מכיר את שלך , אבל שלי כבדה האמיני לי אני

avitalp

New member
אני לא צריכה לשאול ....

אני מבינה לבד מקריאת דבריך, שוקולד מריר.... מאמינה לך שכבד לך..... גם לי כבד, מאד.... אז? החיים יהיו יפים יותר אם אתמרמר? לא! וגם שלך לא.... אז - צא מזה, מה איתך? אוףףףףףף..... אביטל.

ה-שונית

New member
שבור יקר....

שום דבר לא אבוד... רק מחשבות אבודות מביאות לאבדון. אתה פשוט צריך למצוא מקום גם לאחר ולהפסיק להתעסק בעצמך. אני באמת מאמינה בכך שונית

יוליוס

New member
אני לא יקר

לא רוצה , לא רוצה טוב לי להתעסק בעצמי , אני עושה זאת מתוך בחירה הספיקה פעם אחת בה התעסקתי עם כולם , רק לא עם עצמי , ותראי מה יצא וחוצמזה , אני גם אבחר שלא להגיב בחריפות על הודעתך , שמא אכשל בלשוני... אני

ה-שונית

New member
ואני חשבתי...

שלגבי לא אכפת לך להיכשל בלשונך... אבל, ניחא, אם המאמץ הוא רק שלך... מה `כפת לי שונית

שרי42

New member
אתה כן.....

ובכלל...למה לא לתת מקום רב יותר לשתי השורות הראשונות הא?

למעלה