אתה כל כך בוגר...

• פותח הנושא yad
  • פורסם בתאריך

yad

New member
אתה כל כך בוגר...

איזה מין משפט מעצבן זה ``איזה ילדותי אתה...``, ``אתה כל כך בוגר...``. אנשים שאומרים משפטים כאלה, צריכים ללמוד להיות הרבה יותר קלילים ממה שהם עכשיו. כי הם צעירים עם ראש של בני 80. אם הם היו עושים מעשה ילדותי אחד, הם היו מבינים כמה הם טועים. למה אני ילדותי? כי אני לא כבד ולא מדבר כל הזמן על מערכות יחסים, הפעם הראשונה שלי ומשמעות החיים? כי אני יכול לשמוע גם מוזיקה של mtv ולא רק פינק פלויד ומוזיקה קלאסית? אנשים יותר מדי קלילים שלא לוקחים שום דבר בכלל ברצינות זה מעצבן, נחמד בהתחלה אבל מעצבן בסוף. אבל כאלה שנעלבים מכל דבר. זה ממש מיגע. מתי תהיו צעירים אם לא עכשיו?

Black Star

New member
איזה קטעים...

כשקראתי את הכותרת ואותה בלבד, חשבתי שאתה פונה למישהו. ישר התעורר בי הצורך להגיב בכמה שאני אוהבת להיות ילדותית לפעמים, ולא להתנהג בצורה בוגרת כל הזמן. או רוב הזמן...או בכלל ;-) ואז עלתה ההודעה כולה וראיתי שאתה חושב בדיוק אותו דבר.. אנשים, אנחנו כולה בני נוער, עד לפני כמה שנים היינו ילדותיים אם רצינו או לא, והרבה מאיתנו (סליחה על הסטיגמות, בנים, אבל רובכם...) יישארו אינפנטילים לנצח. אז למה לא לנצל את התקופה שזה עוד לא נחשב בה פאתטי, ולכייף? :)

בלאונט

New member
אוי, נו באמת!

כן, אתה חושבת שזה מצחיק? אה? אה? אה? ``בנים - אינפנטילים`` מצחיק מאד. ואני חשבתי שדווקא ממך אפשר לצפות לקצת יותר בגרות! מסתבר שעכשיו גיליתי את הצד האמיתי שלך. פף.

Black Star

New member
אצטט גדולים ממני

``צ`יל אאוט כאילו``!!! היה די ברור שזה בהומור, והגיע הזמן שתקלוט דברים כאלה. וחוצמיזה, אם כבר רוצים לדבר על בנים-בנות (לדעתי דיברנו על זה מספיק)- אז כן, יש להרבה בנים פן אינפנטילי באופי, יותר מלבנות. במה זה מתבטא? תחרותיות, בעיקר. וזה לא עניין הכללה, זה באמת נכון שסה``כ בנים יותר תחרותיים וקרביים מבנות. אבל מה זה חשוב? העיקר שתלמד להבין בדיחות. נודניק.

בלאונט

New member
פחחחחחחחחחחח

את עושה מעצמך צחוק. אם תחזירי לקרוא את ההודעה שלך ואת שלי ברצף אולי תשימי לב שדווקא מה שאני כתבתי היה בהומור מוחלט לשיחה האחרונה, אבל מכוון שאת בחורה אי אפשר לצפות ממך להבין את הכל בלי הסבר מוקדם (אהה, וגם המשפט הזה היה בצחוק, בצחוק, בצחוק). נודניקית.

Black Star

New member
אני חושבת שמי שעושה פה צחוק מעצמו

זה אתה. ואין לי אפילו מה להתייחס להודעותיך הפאתטיות.

בלאונט

New member
``אתה לא שווה את זה``

אהההה, כמו כל שמאלני שאני מכיר, כשהוויכוח מתעלה על רמתו הוא בורח בהודעות על עדות, צורת וויכוח וכו וכו כדי להמנע מהנושא העיקרי. ``הודעותי הפאתטיות הם``: אני כתבתי משהו בצחוק ואת לא הבנת את הבדיחה שלי בזה שצעקת עלי שאני לא הבנתי את שלך. מסקנה: את טיפשה. זה נכון. את מבקרת אותי על משהו שאת עושה, ואת לא יכולה להכחיש כי זה נמצא כמה הודעות למעלה. מסקנה: את טיפשה. אמרתי את זה כבר? את טיפשה. אז כמו שהשכלתי לומר לך בעבר: תחזרי למחילה שזחלת ממנה ועצה קטנה שיש לי אלייך - אל תתחילי אף פעם וויכוח שאת לא יכולה לסיים.

כל אחד עושה

מה שטוב לו. אם להיות ילדותי ואינפנטילי, או צעיר מופרע חסר גבולות, או קצת בוגר מדי לגילך. אני לא מנסה להיות רצינית או עמוקה, או אפילו בוגרת במיוחד. זה פשוט אני. ומה לעשות שלהשתולל במסיבות עד אור הבוקר, להשתכר, לעשות שטויות או מצד שני לראות פוקימון, זה לא אני. ואני עושה מה שגורם לי להרגיש טוב עם עצמי. וכן, זה לרוב יותר בוגר. לא בחרתי להיות כזו, ולפעמים אני חושבת שאולי עדיף להיות שטחית וליהנות מהחיים. אבל ככה זה. מצד שלישי, אני גם לא לוקחת קורסים בפילוסופיה או מרצה לאחרים על גיל ההתבגרות, כך שיש איזון... מה שטוב לך זה מה שאתה. אם תשלימו עם זה יהיה באמת הרבה יותר פשוט. לא לפחד. דולצינאה.

מחר! ואם לא מחר אז מחרתיים...

סתאם. האמת היא שאין מה לעשות נגד אנשים כאלה, פשוט להתעלם או להגיד: ``תגיד אני נראה לך כמו פורום?! אני ביקשתי תגובה?!`` או משהו כמו ``אתה לא נכלל ברשימת התפוצה של ההודעה הזאת`` (שיו אני מושפע מהקטע של הפורום אה?) אין. אין מה לעשות איתם. אנשים זקנים מנטלית נשארים. זה בדיוק הקטע שלהם- להשאר. דוקא אני מכיר יש לי חבר כזה שכולנו אומרים עליו שהוא זקן כי הוא מתנהג ככה הוא אדיש לאללה ונמאס לי כבר לכתוב כמו מישהו אחר פה בפורום בלי סימני פיסוק בכלל אתם לא מסוגלים להבין איפה מתחיל משפט ואיפה נגמר למה אני בכלל עושה את זה לא יודע אז דייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בכל מקרה, בקשר לחבר הזה, הוא ממש צעיר בנפש, באמת. יענו הוא עושה שטויות כמו כולם, ודוקא החבר שלו הג`ינג`י שהוא גם חבר שלי, שמתנהג כמו תינוק- הוא הוא זה שהכי רגיש לשטויות של אנשים אחרים, יענו הוא לא כזה זקן במנטליות אלא פשוט מאד פורמלי (יענו נורמה מקובלת). ז``א שהוא דוקא זה שיוצא נגד אלה ששומעים פינק פלוייד. אז שתדע שיש גם כאלה מהצד השני שהם חסרי סבלנות כלפי ה``זקנים``, ובעצם לא מקבלים אותם ואומרים להם ``מתי תהיו נורמלים``. זה לא פחות גרוע. לא ידוע לי איך הגעתי לנקודה הזאת אבל אני מאושר. טוב אני רחוק מהאושר הפנימי אבל יש לי חיוך על השפתיים וזה כבר משהו. מזכיר לי הודעה שמישהי עם חיוך כזה :) כתבה. אני עייף שמתם לב? פושע.

נעל

New member
הם טועים בגלל

שהם לא רואים את המשמעות שיש לדברים כאלה אצלך (זה לא אומר שהם ``עמוקים`` ו``מתוחכמים``, ואולי הם כן, אבל זה אומר שזה מהדברים שמסדרים לך את החיים טוב, בין השאר). מוזר, כי עם כל החשיבה המעמיקה לפעמים שוכחים להוציא את הראש ובאמת ליישם. נעל ;-)

area 51

New member
אולי זה...

תבין, אני אמנםפ רק נער בן 16, אך זה בלתי אפשרי להשוות אותי לילדים בכיתתי. נכון, חייבים להיות צעירים , אי אפשר להיות רצינייים כל הזמן. אבל לכל אחד יש את הטעם שלו במוזיקה. זה שאני אוהב פינק פלויד, קווין דירר סטרייטס או כל להקה אחרצ במקום אמ טי וי לא אומר שאני ``זקן`` כביכול. אולי המחשבה שלי באמת זקנה, אולי אני באמת יותר מדי בוגר לגיל שלי, אבל מה רע בזה? זה שאני לא מתנהג כמו תינוק בן שש לא אומר שאני צעיר בנפשי!

למעלה