אתה יב'ניק אם:

ג ו ל י ק

New member
וואי אז גם אני יב'ניק...

איזה כיף... לא שמתי לב...

painapple

New member
נייס .)

אהבתי .) ואני דווקא כן מבריזה.. לפחות הברזתי, דיי הרבה.. עכשיו אני רק מחכה שיתחילו לספור תמנות מחדש כדי להבריז שוב. יש לי אפילו רשימת דברים לעשות... .)

or 343

New member
WOW.........

*המומה* איזה תיאור מדוייק!!!!!!! לא יאומן... למרות שלי יש לוקר ככה שהעומס על הגב פחת מעט למרות שאני תמיד לוקחת את כל הספרים והמחברות הבייתה כדי ללמוד... כל מה שאני חולמת בלילה זה על מה שאני לומדת למבחנים, זה עולה לי באמצע הלילה וגם שאני רואה טלוויזיה או מתעסקת בדברים אחרים...הלפ...

לא רק אתם....../images/Emo63.gif../images/Emo34.gif

גם אני נכללת פה ברשימת הי"ב והאמת אני כבר סופרת ימים עד שהסיוט הזה יגמר,אני יודעת שנתגעגע לזה אבל אני רוצה כבר להיות בתקופת הצבא.בתקופה שאחרי שחוזרים הביתה(הג'ובניקים למיניהם)לא נצטרך להוציא ספרים ולהכין שיעורים,לא נצטרך להכיןעבודות וגם לא ללמוד למבחנים.אחה"צ יהיו חופשיים לבלויים ולהעביר אתה זמן עם החברה בכיף..לסיכום אנימאוד מחכה לזה..... והמילה לחץ אצלי מזמן הפכה להיות חלק ממני כמו איבר בגוף לצערי.
אז מאחלת שתהיה לנו שנה אזרחית טובה ונפלאה.ש2004 תביא עימה רק שמחה אושר ואולי גם שלום שאף פעם לא נשכח לחלום ותמיד יהיו לנו שאיפות. מאחלת מכול הלב NoName

../images/Emo99.gifחחחחחחחחח,רק בנים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מממששש לאא. אני מאוד אוהבת בנים,ומי יודעת אולי מאוהבת באחד מהם
וכמו שאומרים"אי אפשר איתם אבל בהחלט איאפשר בלעדיהם" והאמת בעיקר חיילים
.טוב נו זה הסטיות שלי. אבל את הדגל גאווה אני אוהבתכיהוא נרוא צבעוני ובולט ובנוסף לכך אם תשימי לב לא כולם משתמשים בו בתור דגל הגאווה

crusher

New member
../images/Emo52.gif יש לי מה להוסיף

אני יב'ניק לפי רוב ההגדרות האלה אבל ממתי ביב' סוחבים 30 מחברות ו30 ספרים
את כאב הגב ממשקל התיק איבדתי איפשהו בכיתה ט'... יש כולה 6 (לי לפחות) מקצועות לבגרות (לא כולל ספורט) ואין הרבה ספרים עבים בכלל, הספר שהעבה היחידי שצריך לסחוב הוא מילון אנגלי-אנגלי וגם זה רק כשיש מבחנים באנגלית... אגב, אני מומחה בלעשות איקסים גדולים על לוח השנה כל פעם שהשבוע עובר...

למעלה