אתה יב'ניק אם:

אתה יב'ניק אם:

אם אתה מתפלל כל יום שהבגרויות יעברו בשלום אם היום היחידי שיש לך בו חופש זה לפני בגרות אם אתה לא מבריז משיעורים (כי כולם חשובים לבגרות...) אם הימים המרוכזים נופלים על הימים שבהם תכננת לעשות משהו כיפי אם אתה מוצא את עצמך חושב כמה זה x בריבוע כפול 3 מינוס y...באמצע הלילה אם אתה זוכר תאריכי יום הולדת לפי תאריכי מבחנים/מתכונות/בגרויות אם אתה סופר את הימים לסיום/מחשב כמה זמן ישאר מהסיום עד לגיוס אם כל יום מחדש אתה מנסה להבין איך דוחסים לתיק 30 מחברות ו30 ספרים אם המילה "לחץ" הפכה כבר לשיגרה אם אתה מתכנן איך לצחוק על המורים במסיבת הסיום

Mister Matrix

New member
וואי נתת לי רעיון...

אני אהיה אחראי לעדכן אתכם עוד כמה ימים נשארו עד לסיום כיתה י"ב!

תרשי לי לתקן ולהוסיף...

אם השבוע שלך מתחיל ביום ראשון ומסתיים ביום שני (גג שלישי) -זה שאסור להבריז כולם יודעים :/ אם היום היחידי שיש לך בו חופש רשמי זה לפני בגרות אם אתה לא מוצא את התיק שקנית בכיתה י' (לא יודעת מה איתכם אבל אני כבר מזמן הפסקתי להביא "30 מחברות ו 30 ספרים", בקושי מחברה וגם שם לא בטוח שהדפים לבנים) אם השומר אומר לך בוקר טוב ומסכים לפתוח לך ת'שער לפני 11 אם בקפיטריה אתה אומר "תרשום" אם המורים מסלבטים איתך ויחד עם זאת עושים לך תמוות

שיט! התבלבלתי זה לא אתה...אבל

אתה בטח סופר לעצמך...אין שמיניסט שלא סופר!!! (כי ככה אני קבעתי!)

Ez sLeeP

New member
נהדררר....

בדיוק מה שרציתי שאנשים יעשו. מקסימה! תודה רבה. בקרוב במאמרים!!

cory183

New member
לא יודעת מה איתכם

אבל אני מבריזה השנה יותר מתמיד... וממש לא בראש של הלימודים.. וזה לא שאני לא תלמידה טובה.. פשוט אני רוצה לנצל את השנה הזאת יותר ללהנות וכאלה... לא יודעת.. ככה אני וגם מלא אצלי בשכבה ככה....

cory183

New member
רגע רגע...

חולת נפש היא בעצם- לא משו.... טוב שזיהיתי את החתימה! וטוב שמעדכנים אותי! וטוב שאני נכנסת פעם ב.. כי טוב ש.. טוב די! חחחח

cory183

New member
חח אוי זה קורה לי שוב!

חחח אני קוראת משהו אחר ממה שכתוב- חח די אני לא דיסלקטית! הראש שלי קרא את זה ככה... לא יודעת איך להסביר את זה חח אבל מוזר....! בכל אופן סורי מיכל!

חפיף, את קרובה למציאות

אמרו לי שאברבנל מתאים לי

טעות פרוידיאנית

אם ככה קוראים לזה. נווו את מבינה. (שותפתי לפסיכולוגיה-סוציולוגיה) למרות שזה אמור להיות "פליטה פרוידיאנית" אם כבר. אם ככה קוראים לזה. אבל אותו הדבר.

cory183

New member
יותר אסוטיאציה...

חולת נפש זה ביטוי יותר נפוץ מחולת חופש.. מה גם שהאותיות בסוף המילים נפש וחופש זהות.. ככה שהטעות שלי נורמלית לחלוטין!:)

למעלה