אתה חסר. מתגעגע.

RIDE TO LIVE

New member
אתה חסר. מתגעגע.

מאוד

RIDE TO LIVE

New member
אתה זוכר את הזיקוק - 3/7/1996 ב Heroes ? אני לא יכול לשכוח

הדלקתי לכבודך זיקוק ב Heroes, קרוב קרוב לבמה ...
התרגשת ( דקה 1:20 בודיאו ) ואז ...... הצבעת לעברי כשאתה שר אתה השורה מהשיר שאני כל כך אוהב : " We can beat them" והעיניים שלנו נפגשו ( דקה 1:38 בודיאו )
את הזיקוק אגב רואים בדיוק בדקה 2:00

arieltr

New member
נשאר לך כמה פרוטות לעוד משכנתא?

או שאתה לא מעוניין בדירה באוסטרליה?

RIDE TO LIVE

New member
דירה באוסטרליה ?

נשמע כמו חלום.
ועכשיו ברצינות... אם כבר מדברים על דיור ... כמה עולה דירה ממוצעת באזור סביר פלוס באוסטרליה... נגיד ארבעה חדרים ?

arieltr

New member
זה באמת חלום, ולחלקים לא קטנים מהאוכלוסיה...

מצב הדיור פה מאוד מאוד קשה. הערים האוסטרליות ובייחוד סידני ומלבורן בד"כ מככבות ברשימות הערים היקרות לרכישת בית.
לזוגות צעירים בסידני/מלבורן אין הרבה סיכויים לרכוש דירה ממוצעת מינוס (כלומר קופסת גפרורים מעופשת לגמרי) ללא עזרה מההורים. אבל זו בעיה מוכרת במרבית הערים הגדולות/מטרופוליטין בארצות ה'נורמליות'.
הבעיה הרגעית בסידני/מלבורן הינה שגם במרחק של 25-30 ק"מ מהעיר, במקומות סבירים הסיכוי כמעט הולך ונעלם. אבל זו בעיה רגעית ובקרוב גם היא תחוסל...

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=btOyj3qM_Dk[/URL]

לחילופין יש לך בית הילדות של ניל יאנג שהוא למכירה עכשיו

בלי כסף שלוש מאות אלף דולר.. באונטריו קנדה.. אצלנו על קו החוף בתל-אביב היכן אני גרה כבר הרבה זמן המחירים משתוללים כלפי מעלה כל שנה בלי רסן.. בלי בושה מוכרים היום חדרון באיזה מרתף עלוב באותו מכיר כמו הבית של ניל אם לא יותר.. ואיזו תחושה נהדרת תהיה לפרוט על הגיטרה את השירים של ניל בבית שהוא גדל בו..

https://www.thestar.com/entertainme...il-youngs-childhood-house-is-up-for-sale.html

RIDE TO LIVE

New member
The property, located down by the river

The property, located down by the river where a pint-sized Neil Young would often go fishing
300 אלף דולר .... אשכרה במחיר של דירת חדר עלובה בתל אביב

RIDE TO LIVE

New member
ואחד בשביל קו החוף שלך חובבת

זכות גדולה לגור על קו החוף/
אם תסתכלי טוב על החוף אולי תראי אותי ביחד עם הגלשן שלי - יש מדבקה גדולה - RIDE TO LIVE

תודה Ride

O.K אני די הרבה על החוף מטקות הליכות שחייה כמובן :)
קבל את הבלאק אנג'לס
Grab your boards it's time to get away
Wax them now, waitin' for the tidal wave
וכי אתמול עונת הקיץ התחילה רשמית כמה surf rock נחמד.

זה קאבר מצוין

עוד באווירה של הים נזכרת ב high tide הרכב פרוג בריטי ששילבו heavy מטאל וקולו של הסולן tony hill די קרוב לקול של ג'ים מוריסון. אלבום מעניין עם גיטרה יפה וכינור שזה די נדיר במטאל.

למעלה