אתה חסר לי

אתה חסר לי../images/Emo7.gif

כך עברו להם 3 שנים הגעגועים לא מרפים אתה חסר אתה עמוק בליבי היינו כל כך קרובים היינו ממש כמו אחים אתה חסר לי כל כך הדמעות אותי מציפים הלכת כל כך צעיר מה הספקת לטעום מן החיים שלוש שנים חלפו לאט מחר אליך באים מחר יגיעו כל האוהבים אל "ביתך" אל ערוגות הפרחים ושוב בנך יקרא קדיש הבן שכל כך אהבת הבן שכל כך רצית אוי אלוהים למה לקחת אותו בעודו צעיר למה קטפת אותו בדמי חייו למה המחלה הארורה הזאת פוגעת בכולם כמה עוד אפשר לסבול הבן שלו כל כך קטן כבר טעם את השכול איך הבן אמור להרגיש שמחר הוא צריך לקרוא על אביו קדיש ובעוד חודשיים...לתורה הוא עולה הוא עולה לבדו כי אביו לא לידו זה עולם אכזר עולם של כאב ובכי עולם של הרס עולם של אבדון אוי אחי התגעגעתי אליך מאוד אתה יושב שם במרומים ורואה פה איך כולם חשים שמור עלינו שם מלמעלה תן לנו את הכח להמשיך מחר אבוא לבקרך מקווה להצליח הפעם לעמוד ליד קברך מקווה לא לימעוד לנסות ולהישאר איתנה אתה יודע כמה הייתה לי קשה הפרידה ממך

כל כך קרוב להרבה אנשים

המצב העגום הזה. יתום שעולה לתורה בבר מצוה שלו ללא אביו.....מי בכלל יכול לעמוד בפניו....... הרי האבא יש לו תפקיד: הוא צריך להגיד : "ברוך שפטרנו מעונשו של זה".......ומי יגיד את זה ?????? מציאות קשה ואכזרית. עזור אלוהים בבקשה..ליתומים ואלמנות...לעבור "בשלום" את "העליה לתורה" עם החסר הגדול הזה שנקרא "אבא".

דווקא כשעכשיו אני אמורה להתבטא

המילים חנוקות בתוך הפה קשה להביע עד כמה מצטערת עליך בצערך אני מתארת מאחלת לך ולמשפחתך היקרה שלא תדעו עוד דאווה רק שמחה כל החיים ותהיו תמיד מאושרים

חתולון*

New member
חן, אין לי מילים ../images/Emo24.gif

מי כמוני מבין על מה את מדברת כואב.... חתולון

חן,,,

מצער, ואף מצמרר,, כואבת הפרידה,, ביחוד באלו הנסיבות,, מקווה בשבילך,, שאכן ,, תצליחי לעמוד מולו,, אין מילים,,,

למעלה