אתה חייב את זה לעצמך

n e w m a n1

New member
אתה חייב את זה לעצמך

עצת נפש אתר באינטרנט שטוען שהשינוי אפשרי ,אתה חייב את זה לעצמך ,אתה חייב את זה למשפחה...(למנהלי הפורום ,נראה אם תכניסו את זה לפורום ,או שאתם לא מספיק פתוחים)

Dancing mad

New member
זה...מאוד מפוקפק.

לא הוכח שזה עובד, וטיפול שכזה יכול לגרום לצלקות נפשיות. תעיין קצת בפורום, היה כאן אחד שהמדריך שלו בבני עקיבא התאבד אחרי שהוא טען ש"ריפאו" אותו...
אל תמליץ אל שום "טיפול" שלא עברת בעצמך.

n e w m a n1

New member
בגלל היאוש אפילו לא מנסים!?!?

אם אתה רוצה חיים של חיפוש אינסופי אחרי אהבה שלא תמצא ,כי בעצם מה שאתה מחפש זה את הגבריות שלך ,שלא נמצאת בשום מקום אחר חוץ מבפנים.

Dancing mad

New member
ייאוש?

לא אצלי. השמטתי את החלק שלי בכל העניין הזה, כי זה לא נראה לי רלוונטי. אני הומו. וטוב לי. וכולם יודעים. וטוב להם עם זה. אני גבר. אני ממין ביולוגי זכר, שמותאם גם למין הנפשי שלי (שגם הוא זכרי, אם עוד לא הבנת). אני לא מחפש את ה"גבריות" שלי. בקיצור, לך תקרא כמה מחקרים עדכניים על הומוסקסואליות, במקום להסתמך על פרדיגמה של שנות ה70 המוקדמות.

n e w m a n1

New member
לפחות אל תחסום את הדרך לאחרים

יש כאלה שרוצים שינוי אך בגלל כל ההפחדות אפילו לא מנסים. יש כאלה שהעזו וניסו לשנות ,והצליחו.

יודיX3

New member
הבעיה היא לא אצלנו

הבעיה היא עם החברה והממסד שלא מקבל אותנו. אני שמח בחלקי אני לא עשיתי רע לאף אחד טוב לי בחיים ומעל הכל יש לי חבר לחיים ואני מאוהב בו. מגעיל אותך?- tough. מי שצריך עצת נפש הם הרבנים שלא יודעים איך לאכול את התופעה של הומואים דתיים.

3ba5bun

New member
לא מספיק פתוחים?

חור בגודל השבר הסורי-אפריקאי מאחור.האם זה לא מספיק לך? פה מדברים על הכל ובעיקר על הומואים ולסביות דתיים.ברוך הבא הבלתי מוגדר...

למעלה