אתה בא לפה הרבה?

IceKill

New member
אתה בא לפה הרבה?

כמה שאני מתגעגע לאלה מה"קייטנה" ... ראש פינה... שגיא.. אורן... רענן... עוז.. א/עדן.. יוגי... גולן... ובמיוחד סלאבה... אליו אני פשוט הכי אתגעגע... לכל הדברים היפים שהוא היה אומר.. " מה אתה זורק עליי בקבוק בלאט?! " "כוס עמאק בלאט " .... אבל אנחנו נראה את כולם בצורה כלשהי אם במשחק איתכם או נגדם! אז תהיהו מוכנים כולכם לקרוע לנו את הצורה דרך אגב אני עדיין מחכה לאחד בשם "כוסית 2002 " שיכתוב בפורם!אורן! אה כן, זה עפולה...תומר

power play

New member
סתום,יא זית סורי דפוק..

כרגע חזרתי מהחנות צילום.. התוצאות: 22 תמונות של הוקי. ויש עוד קצת שנמצאות בפילם אחר שעוד לא ראיתי. לפני שאני מעלה לפורום\גלריות,יש מישהו שהיה שם ולא רוצה שכולם יראו את זה פה? בתמונות מופיעים-תומר,זיו,עדן,סמי,אימרי,רענן,אריאל ("ראש פינה"), אורן(לא ממש מזהים שזה הוא),גולן(הגבר),אלי,שגיא, אלון,פליקס ועוד כמה שלא מזהים אותם עם כל הציוד. אם יש כאן אנשים שמכירים אחד או יותר מהאנשים הנ"ל, ויודעים שהם לא נכנסים לכאן (חוטאים שכמותם),בבקשה תודיעו להם שהפרצוף המכוער שלהם הולך להופיע פה. יום טוב keep on playing..

yo dude

New member
פירסום תמונות...

אור מה המצב?.. שמה מה אתה אפילו שואל פשוט תעלה את התמונות לפרום כדי ש כ-ו-ל-ם יראו היטב למה לא יודע אבל זה פרט שולי פשוט תעלה!!!!!!! בקשר לכתבה שלנו במעריב לילדים אני לא יודע למה לא במעריב לנוער(היה יכול להיות יותר טוב) אסל מה זה חשוב העיקר הכוונה לא? אין לי מושג באיזה גליון זה יופיע לכל המעונינים אני יודיע לכם בהקדם האפשרי(מתי שאני ידע אתם תדעו) ביי לכולם

power play

New member
איך שאתה רוצה

התמונות יועלו בקרוב.. שאלתי כי ככה נהוג בפורומים שמעלים תמונות, וגם כי יש תמונות שרואים בהם אנשים עושים צחוק מעצמם כמו התמונה של אריאל מחליק אומנותית.. אגב התמונה שצילמו אותנו כקבוצה על הקרח יחד עם המאמנים בסוף הקייטנה לא יצאה בפיתוח.

MADPUCK

New member
אני מקווה שאתה לא שם את התמונות

של מה שעשינו בחדר אחרי האימונים!? כי אני נמצא שם בכמה תנוחות מביכות (אתה יודע....) אז, פשוט דבר איתי ונסדר משהו...
טוב מתוק?

power play

New member
זה בסדר אני יודע שבוריס הלחיץ אותך

אז "הרגעת" את עצמך במיטה ובמקרה נכנסתי לחדר עם המצלמה .. זה לא כאילו שזה היה בבית של שגיא! במיטה של שגיא!!! סוטה!

yo dude

New member
נהו שמהוג...תומר!..

צודק בקשר למה שנהוג אז אם אתה לא יכול להעלות את כל התמונות מכל סיבה אישית שהיא שלח לי אותה לאייסיקיו שמספרו הוא 165695482... מתי תוכל להוציא את התמונות שנותרו בפילים לאור?

Hegze

New member
וואי אתה מיתגעגע אליי.. איזה מתוק

רגע, אז איך אמרת שקורים לך?

yo dude

New member
כמה שאני מתגעגע..

יו דוגו קבל..סתם בצחוקיה גבר אתה יודע. אגב לא נורא לי שנרא שהיא(כוסית 2002-אורן) תכתוב פה אי פעם אבל מי יודע . למה ואיך תראו אותנו במשחק נגדנו או איתנו?

IceKill

New member
התכוונתי

שכל "עפולה" יצתרפו לליגה מתישהו השנה אז כנראה נשחק נגדכם בליגה או איתכם אם נצתרף לקבוצה שלכם ו.. מאיפה אני יודע מה התכוונתי..?! עזוב .. העיקר שמה שאמרתי זה שאני מתגעגע... (כן בטח, לא בצורה סוטה או הומואית אלא , אתם יודעים נו!) ולא ממש הבנתי מה אמרת עלי מקודם רענן לא משנה תגיד לאורן שיכנס ויכתוב בשם של בחורה! אז אנשים יחשבו שבנות שוות מתעניינות בהוקי שזה דרך אגב נכון לפחות בארה"ב... ביי, תמותו

power play

New member
לפחות עשית כיף בחו"ל?

בזמן שכולנו היינו במחנה אימונים.. לא? אם כן נהנת-תדע שלנו היה הרבה יותר כיף
אם לא נהנת-יצאת פרייאר מה אני אגיד

למעלה