אתגר

NEW AD

New member
אתגר

מי יכול לנסות להכין משהו כמו מחירון של תוכים סוג ומחיר בערך לטובת כל החדשים שלא מתמצאים ויכולים לצאת פראיירים אצל כל מיני מוכרים לא ישרים. ואולי גם רשימה של חנויות שאפשר לסמוך עליהן. תודה, אחד חדש.

linus2k

New member
טוב כל אחד ישים מה שהוא יודע

אני כותב מחירים טובים שאפשר להשיג יכול להיות שיבקשו ממכם יותר יקר המחירים הם לא מחירים של שוק אלה ממגדלים זוג דררות ירוקות עובדות - כ-250-300 שקל זוג דררות כחולות עובדות - כ-1300 שקל זוג דררות צהובות עבדות - כ-1100 שקל דררה ירוקה האכלת יד - כ-300 שקל תוכון גמדי - 25 שקל קוקטיל - האכלת יד - 200 שקל זוג קוקטיל עובדים - 200 שקל ואפשר להשיג בקצת פחות קוקטיל יחיד - 100 שקל

רן בראל

New member
זוגות "עובדים"

אין דבר כזה מחיר לזוגות עובדים. הסיבה היא פשוטה, אנשים לא מוכרים כזה דבר. מי שאומר לכם שהוא מוכר זוג עובד, עובד עליכם! (מלבד אולי תוכים קטנים עד לרמה של קוקטיילים) זוג שבאמת עובד הוא מכונת כסף ושווה כל סכום שידרשו. מעבר לזה שגם אם תיפלו על אותו יחיד שבאמת מוכר זוג שעבד אצלו, הטראומה של המעבר למקום חדש יכולים בהחלט לגרום לזוג להפסיק. קיצר, תעשו טובה ואל תכתבו דברים סתם...

linus2k

New member
למה אתה מדבר שטויות ???

אני קניתי זוג עובד !!! בוודאות שראיתי אותו דוגר על ביצים שבועיים-שלוש לפני כן וזה זוג דררות ירוקות (יותר מרמת קוקטלים בישבילך?) ויודע מה בא נילך איתך הכי רחוק ג'אקואים סבבה ? אני מכיר לפחות 2 אנשים שמוכרים ג'אקויים עובדים ובוודאות אחד זה אפי מהייד פארק שהוא בן אדם ישר ששנים בעסק http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=890158 והשני זה מגדל מקצועי שאני מכיר שאם תרצה כל כך אני יכול לסדר לך זוגות עובדים יש לו לפחות 3 אז אל תגיד שאין דבר כזה ותבוא תראה זוג יושב על ביצים עכשיו כרגע

linus2k

New member
ועוד משהו אני יגיד לך...

אני קניתי לפני שנתיים להקת קוקטלים של 4 זוגות עובדים ! והם היו שם בכלוב תעופה של 5 מטר ענק ושמתי אותם אצלי בכלוב 2 מטר (גם ענק אבל לא כמו הקודם) ושום טראומה ושום באטיח כולם אחרי כמה חודשים לקראת פסח הטילו כמו גדולים !!! פשוט צריך למצוא יש הכל מזוגות תוכונים ופינקים עובדים עד זוגות ג'אקואים עובדים פשוט לבן אדם או שנמאס או שצריך כלכלית את הכסף מידיית בקלות אפשר להשיג עובדים של תוכים בינוניים ויש המון שמוכרים ובמחירים מופקעים ממש יחסית לסוג תוכי ג'אקו

linus2k

New member
ועוד משהו הכי חשוב שבגללו הגבתי שוב

מה זה "זוג עובד זה מכונת כסף" שתדע לך שזה לא כזה רווח ענק כמו שאתה מתאר שוב נלך הכי רחוק זוג ג'אקו מטיל פעם בשנה ? טוב נגיד "סחטנו" פעמים עם מדגרה 3 ביצים בממוצע כל הטלה אז כל שנה יש לנו 3 ביצים כפול 2 הטלות ולא מת כלום נגיד שהשקעת וגידלת אותם לגיל בוגר האכלת יד והשקעת כמו חודשים בגידול הגוזלים ולא מכרת כקטנים מה הרווחת מ 6 ביצים ??? אם תחשב יצא לך בדיוק כל גוזל בוגר קצת 3500 מכרת כפול 6 זה יוצא 21000 שקל שזה סכום מכובד (הוצאת גם כ2500 שקל על מדגרה אבל לא נחשיב את זה נגיד שיצא לך נקי 21000) אבל זה כלום כי זה פעם בשנה !!! אז זה לא כזאת מכונת כסף כמו שתארת ומה גם שתוכי זה לא כספומט כמעט כל האנשים שמגדלים זה גם ההובי שלהם וגם קצת מרוויחים מהצד ומובן שהכסף זה לא העיקר !!!

רן בראל

New member
אז ככה...

א. לא יודע מי זה אפי אבל אמרתי שיש מכרים נדירים שבהם ימכרו באמת זוג עובד. ב. גם אם יש מכרים נדירים שכאלה, זה בוודאי לא משהו מצוי ברמה שאפשר להגיד שיש "מחיר שוק" לזוגות עובדים. מה, אנשים לוקחים תוכי, מחכים שנתיים שלוש שיתחילו לעבוד ואז מוכרים אותם? לא ממש. ג. לגבי הטראומה של המעבר, מדובר על תוכים גדולים יותר. אם כל הכבוד למגדלי הקוקטיילים, לא ממש חוכמה להרבות אותם. ריבוי של תוכונים, קוקטיילם, ציפורי אהבה וכד' היא לא בדיוק הדבר הכי קשה בעולם ולכן יכול להיות שציפורים כאלה ימכרו גם עם הם עובדים. ד. לגבי דררות... נכון שמבחינת אינטלגנציה יכול להיות שהן עולות ברמה מעל קוקטיילים (למרות שלא בטוח בכלל) אבל מבחינת רמות מחיר... דררה (או בכינויה - בררה
קצת חוש הומור חברה) ירוקה היא ציפור שלא שווה כלום כמעט. ה. נכון שלרובנו הגידול הוא תחביב, אבל מי שמצליח להרבות תוכים גדולים ומגיע למצב שמדי כמה חודשים יש לו איזה כמה אלפיות כדמי כיס לא ממהר כ"כ למכור אותם ואני לא יודע כמה פעמים אתה הרווחת 21000 ש"ח היום אבל זה קצת יותר מדמי כיס... ו. lighten up...

תגידו לי !!! מה קרה לכם.. זוג עובד

כמו שרן כתב כמאת שאין דבר כזה זוג עובד. אני לא מכיר משהוא שמוכר/שמכר זוג עובד... זוג עובד מכניס כסף רב והמחיר שבן אדם יבקש יהיה משהוא לא הגיוני בכלל (אני מציע לכם להתקשר לחווה ולשאול כמה אצם מוכרים את זוג שעובד ונותן 6 גוזלים בשנה... אני מתערב שעל זוג גאקואים הם יבקשו משהוא כמו 20000 ומעלה). ולכן כל הפלצנים (מצטער על המילה) שיגידו לכם שהם מוכרים זוג "עובד" הם שקרנים !!!! אוהד

linus2k

New member
תשובה...

א. אפי זה אחד שמגדל ג'אקוים דיי מקצועי לא מכיר אותו אישית אבל אומרים שהוא אמין בלה בלה בלה קיצר הוא מוכר זוגות עובדים ב. לא אמרתי שזה מחיר שוק תקרא קצת יותר לאט כתבתי שזה לא מחיר שוק ג. אנשים לוקחים תוכי מחכים שנה שנתיים אל תגזים 3 אם תקנה בוגר גם בג'אקו אם הזוג מתאים זה יקח שנה שנתיים ואם לא אז לעולם לא וכן בן אדם שמחזיק תוכי 5 שנים והיו אצלו 2-3 הטלות ימכור אמרתי לך מי שרציני אני יכול להשיג לו ג'אקו ולהראות לו שהם דוגרים ועוד כמה ימים בקיעה !!! ד. דררה זה ממש לא בררה זה תוכי יפה ודיי יקר יחסית לקוקטיל שעולה במקום זול 70 שקל להאכלת יד אז אל תשווה בכלל בין המחירים שיכולים להגיע לפי 3-4 וקצת יותר ה. 21 אלף שקל בשנה זה ממש קצת כסף לאומת ההוצאות על ג'אקו - כלוב גדול , אוכל , מדגרה , אומנת , קניית הזוג , בלה בלה בלה עוד מלא הוצאות שלא חסר ויטמינים ועוד דברים קיצר זה לא רווחי להחזיק ג'אקו אחד אלה אם זה ההובי שלך ואתה גם נהנה וגם מרוויח קצת "מהצד" קיצר קיצר כל תוכי שתגיד תוכל למצוא זוג מטיל חוץ מהארות שאין לי מושג בהם דיי היתעייפתי אין לי כוח להתווכח

רואי

New member
עוד פעם עם הבולשיט הזה??

איזה בן אדם שפוי ופיכח ימכור זוג ג'אקו עובד????

d-edge

New member
ויכוח מיותר..

מה שהבחור\ה הציע\ה זה להכין סה"כ טבלה של תוכים ומקומות לפי תכונות מחירים ומקומות טובים לקנות בהם. הכוונה הייתה לא להכין מדריך לרביית תוכים בשבי אלא מדריך למתחילים שיכנסו לפורום שלנו וישר יראו קישור לטבלת מחירים וסוגי תוכים זה הכל. רעיון טוב ומבורך ואני מציע שתשקיעו את האנרגיה שלכם בהכנת טבלה שכזו במקום להתווכיח על זוגות עובדים\לא עובדים כי הכוונה לא הייתה לזה. עכשיו בקשר אלי הייתי מתחיל עם הטבלה אבל אין לי מושג איפה קונים זול או סוגי תוכים אני את פאנטה (פיונוס מקסימיליאן) קניתי בחוות הכנף ב2300 שקל עם אוכל צעצועים כלוב גדול וספריי נגד קרציות
בכל אופן זה מה שאני מבין במחירים. מנהל הפורום.. אני מציע שתיקח על עצמך לאסוף את המידע לטבלה וכל השאר.. יאללה שפכו..

רן בראל

New member
קוקטייל מוחתם ב-70 ש"ח?!?!

בחלומות שלך!!! אם אתה מוצא קוקטיילים מוחתמים ב70 ש"ח אני מזמין עכשיו ומיד 200 יחידות... איש יקר, אתה חי בסרט...

d-edge

New member
דייייייייייייייייייייייייייי

אם מישהו רושם מחיר תרשמו גם איפה אפשר במחיר הזה. בואו נעשה את זה כמו שצריך.

linus2k

New member
קוקטיל מוחתם ב 70 !!!

כן בחורי יש קוקטיל מוחתם ב 70 שקל כן זה לא הרבה יודע אם תרצה יש מישהו שמוכר ב 50 קוקטיל אחד מוכתם אם אתה כ"כ רוצה שלח לי הודעה בפרטי אולי אתה מכיר אותו קוראים לו ברוך מכפר סבא הוא מוכר גם זוג עובד (שהקוקטיל הוא הטה שלהם) ב-250 פשוט צריך לדעת למצוא מחירים טובים ורואי - אם תרצה לקנות זוג ג'אקו עובדים רק תגיד יש "חיה" כזאת מישהו שמוכר ג'אקו עובדים !!! בן אדם שנהנה כבר השנה מהטלה או שתיים שלהם ומוכר אותם יותר יקר כזוג עובד אמיתי עושה רווח גם עליהם ומביא זוג אחר שמתחבר כמובן שהזוג שימכר הוא אחד מיני רבים :) יש יש דבר כזה כל אחד שירצה הוכחה שיבוא לחולון :)

linus2k !

כנראה ואני חוזר כנראה לא גידלת בחיים זוגות גאקויים.. הג'אקו הוא ציפור שכל דבר קטן יכול לשנות לו.. אני לא מכיר משהוא שהביא זוג ג'אקו ותוך שנה הם התחילו לעבוד. בכל אופן שהיה לכולם בוקר טוב אוהד

למעלה