LeAnnDylan
Well-known member
../images/Emo222.gifאתגר גיבורים - משימה 6../images/Emo222.gif
טוב יקיריי, סיימתם את המשימה שלכם, אני יודעת שהיא הייתה לא קלה לרובכם לכן התחשבתי בציונים
ניקוד למשימה
West Doll - ניקול - 10 supercoconut - אדם - 7 אורושית6 - פיטר - 8 shirush3 - סיילר - 10 יהלושש1 - קלייר - 9 gwini1 - נח - 10 עוגיה12 - מייקה - 10 Light Warrior - קנדיס - 8 מצטייני משימה
West Doll - ניקול - 5 (מצטיינת בנות) shirush3 - סיילר - 5 (מצטיין בנים) עוגיה12 - מייקה - 3 (אני יודעת שהיה לא פשוט למצוא תמונה שלו) הערות-
יהל- היית צריכה לבחור את תמונה 6
מחרידה. גם לא ברור לי למה אבל התמונה שהעלת באיכות הרבה פחות טובה מהתמונה שרווית העלתה. אור- הורדתי לך נקודות על איכות, וג'סט פור דה רקורד התמונה שלך כן פרונט, זה שהוא מסתכל הצידה זה בסדר, תסתכלי שוב על התמונה שדני העלתה ותביני מה זה תמונת סייד (הוא כמעט עומד עם הגב למצלמה, זה שונה מהתמונה שאת שמת) אלפקה- הורדתי לך ציון על איכות תמונה. ניקוד משוכלל
West Doll - ניקול - 45 wrong turn - אל - 35
supercoconut - אדם - 41
אורושית6 - פיטר - 44 Slow Cheetah - פיטר - 24
shirush3 - סיילר - 46 יהלושש1 - קלייר - 49 gwini1 - נח - 48 עוגיה12 - מייקה - 45 Light Warrior - קנדיס - 48 המודח לסיבוב הזה הוא אדם
בונוסים
West Doll - ניקול - 10 wrong turn - אל - 5 supercoconut - אדם - 5 אורושית6 - פיטר - Slow Cheetah - פיטר - 3 shirush3 - סיילר - 8 יהלושש1 - קלייר - 5 gwini1 - נח - 8 עוגיה12 - מייקה - 3 Light Warrior - קנדיס - 6
המשימה הבאה שלכם
המשימה הבאה שלכם היא לצרכי שעשוע לכן אתם צריכים להפעיל קצת יצירתיות. עליכם להביא תמונה של הדמות שלכם ולהוסיף לה משפט. חלקכם מכירים את זה בתור משחק "דובבו את התמונה" ששמים תמונה ואז רושמים מה הדמות כאילו אומרת. אז עכשיו אתכם לא חייבים לדובב את הדמות אפשר סתם לשים משפט שמתאר את התמונה או את מה שקורה בה. זה יכול להיות פתגם שמתאים, או ציטוט של אחת הדמויות או אפילו שם של שיר, מה שבא לכם התנאי היחיד הוא שזה יצחיק. התמונה המצחיקה ביותר תזכה לבונוס. החוקים של כל התמונות תקפים גם פה- -התמונה צריכה להיות ברורה. -תמונת פרונט. -תמונה של הדמות שלכם לבד או עם עוד אדם אחד בלבד! את המשימות יש להגיש עד יום רביעי הבא שאלות, תלונות, בקשות, הצעות שוחד שרשרו לכאן או שלחו לי מסר שיהיה בהצלחה לכולם
טוב יקיריי, סיימתם את המשימה שלכם, אני יודעת שהיא הייתה לא קלה לרובכם לכן התחשבתי בציונים