אתגר

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo222.gifאתגר גיבורים - משימה 6../images/Emo222.gif

טוב יקיריי, סיימתם את המשימה שלכם, אני יודעת שהיא הייתה לא קלה לרובכם לכן התחשבתי בציונים
ניקוד למשימה
West Doll - ניקול - 10 supercoconut - אדם - 7 אורושית6 - פיטר - 8 shirush3 - סיילר - 10 יהלושש1 - קלייר - 9 gwini1 - נח - 10 עוגיה12 - מייקה - 10 Light Warrior - קנדיס - 8 מצטייני משימה
West Doll - ניקול - 5 (מצטיינת בנות) shirush3 - סיילר - 5 (מצטיין בנים) עוגיה12 - מייקה - 3 (אני יודעת שהיה לא פשוט למצוא תמונה שלו) הערות-
יהל- היית צריכה לבחור את תמונה 6
מחרידה. גם לא ברור לי למה אבל התמונה שהעלת באיכות הרבה פחות טובה מהתמונה שרווית העלתה. אור- הורדתי לך נקודות על איכות, וג'סט פור דה רקורד התמונה שלך כן פרונט, זה שהוא מסתכל הצידה זה בסדר, תסתכלי שוב על התמונה שדני העלתה ותביני מה זה תמונת סייד (הוא כמעט עומד עם הגב למצלמה, זה שונה מהתמונה שאת שמת) אלפקה- הורדתי לך ציון על איכות תמונה. ניקוד משוכלל
West Doll - ניקול - 45 wrong turn - אל - 35
supercoconut - אדם - 41
אורושית6 - פיטר - 44 Slow Cheetah - פיטר - 24
shirush3 - סיילר - 46 יהלושש1 - קלייר - 49 gwini1 - נח - 48 עוגיה12 - מייקה - 45 Light Warrior - קנדיס - 48 המודח לסיבוב הזה הוא אדם
בונוסים
West Doll - ניקול - 10 wrong turn - אל - 5 supercoconut - אדם - 5 אורושית6 - פיטר - Slow Cheetah - פיטר - 3 shirush3 - סיילר - 8 יהלושש1 - קלייר - 5 gwini1 - נח - 8 עוגיה12 - מייקה - 3 Light Warrior - קנדיס - 6
המשימה הבאה שלכם
המשימה הבאה שלכם היא לצרכי שעשוע לכן אתם צריכים להפעיל קצת יצירתיות. עליכם להביא תמונה של הדמות שלכם ולהוסיף לה משפט. חלקכם מכירים את זה בתור משחק "דובבו את התמונה" ששמים תמונה ואז רושמים מה הדמות כאילו אומרת. אז עכשיו אתכם לא חייבים לדובב את הדמות אפשר סתם לשים משפט שמתאר את התמונה או את מה שקורה בה. זה יכול להיות פתגם שמתאים, או ציטוט של אחת הדמויות או אפילו שם של שיר, מה שבא לכם התנאי היחיד הוא שזה יצחיק. התמונה המצחיקה ביותר תזכה לבונוס. החוקים של כל התמונות תקפים גם פה- -התמונה צריכה להיות ברורה. -תמונת פרונט. -תמונה של הדמות שלכם לבד או עם עוד אדם אחד בלבד! את המשימות יש להגיש עד יום רביעי הבא שאלות, תלונות, בקשות, הצעות שוחד שרשרו לכאן או שלחו לי מסר שיהיה בהצלחה לכולם

יהלושש1

New member
מה פתאום התמונה שבחרתי הרבה יותר גרועה מ6!

וגם לי אין מושג מה הקטע עם האיכות
. מחשב טיפש><

עוגיה12

New member
פוףףף מייקה יותר מדי רציני...

גרררר... יש מצב שאני עושה על מישו אחר חד פעמי?

LeAnnDylan

Well-known member
לא..

זה לא התמונה שעושה את ההבדל. את יכולה לקחת תמונה שלו שהוא רציני, אבל להוסיף משפט שלך שיהפוך את זה למצחיק את יכולה לבקש עזרה ממי שאת רוצה. אבל את לא יכולה להחליף דמות

gwini1

New member
מסכימה עם יהל...

התמונה שהיא בחרה ממש מחרידה...הרבה יותר גרועה מ-6. אבל באמת האיכות שלה היתה לא משהו...

LeAnnDylan

Well-known member
ממש ממש לא

תמונה 6 הייתה השיא. התמונה היחידה שמגיעה בכיעורה לתמונה 6 זאת 13, שנראית כאילו היא עוצבה ע"י קרי אנדרווד. תמונה 3 סתם מכוערת תמונה 6 בגדר אסון אופנתי- החצאית המנוקדת, נעלי הריינבואו המעיל זהירות בדרכים והחולצת רשת הזאת, כאילו וטפ?! זה היה נוראי.

LeAnnDylan

Well-known member
נו אבל קרי לפחות יפה ../images/Emo7.gif

קלייר גם נראתה מכוער |מצתדק| נכון שלא תרביצי לי עכשיו?

supercoconut

New member
חבל ../images/Emo201.gif

וד"א-התמונה שבאימייג' כן באיכות טובה! זה שהמחשב שלך עושה חרם על אימייג' שייק לא אשמתי.
*מבלבלת במוח עוד כמה דברים שיכולים להחזיר אותי לתחרות* זהו,סיימתי~
יאללה נתראה בגלגל הצלה

Billy Shirs

New member
כמה חבל../images/Emo10.gif

ממש אהבתי את כל התמונות-אדם שלך. אולי פשוט תשלחי לי את כולן וזהו? (או לפחות תעשי את המשימה הזאת, כי ממש בא לי לראות מה תעשי עם זה? בבקשה? *פאפי פייס*)

LeAnnDylan

Well-known member
אז ג'סט פור דה רקורד

אחרי שחן העלתה הקישור שלך כן נפתח וזה היה בדיוק באותו איכות, אז לא לבלבל לי במוח

LeAnnDylan

Well-known member
תלוי.. אם את מציעה לי סקס

אני מוכנה לתת הכל
אם את מציעה לי את שמלת החתונה שלי קרי אז גם פחות מזה אני לא מוכנה

gwini1

New member
../images/Emo22.gifנח../images/Emo22.gif

בטוח שכולכם מזהים את הסצנה...

למעלה