אתגר 10 * 10 של BGG

ycyclop

New member
אתגר 10 * 10 של BGG

ראיתי ששוב מכריזים את על אתגר 10 * 10 לשנת 2015. מטרת האתגר בגדול לשחק 10 משחקים שונים לפחות 10 פעמים בשנת 2015 על מנת לגרום לאנשים להכיר יותר טוב את המשחקים שיש להם. (ישנה גרסה קלה וקשה לאתגר אבל זה לא המהות)
מי מכם היה מוכן להתחייב לכזה אתגר ואם כן מהם עשרת המשחקים שהייתם שואפים לשחק.
אני שוקל להרשם, אבל לא החלטתי האם ללכת על משחקים שאוהבים ואז הסיכוי לשחק אותם גדול יותר וגם נכיר טוב יותר, או לנצל את ההזדמנות להכיר לעומק עשרה משחקים חדשים (יחסית) לאורך השנה הקרובה.
כנראה בסוף זה יהיה חצי חצי, אבל צריך עוד לחשוב על זה.

Sir Schmoopy

New member
אני לקחתי על עצמי את האתגר הזה השנה

שיחקתי 72 מתוך ה-100 שצריך, וחלק מהמשחקים שהגעתי בהם ל-10 גם המשכתי להרבה יותר מזה.
אני כנראה לא אגיע ל-100, אבל זה כי יוצא לי בכלליות לשחק מעט מאוד כבר הרבה מאוד זמן, ולא כי אני מנסה המון משחקים חדשים

regex

New member
H-FACTOR

אגב - במידה ורושמים את המשחקים אפשר גם לחשב את ה H-FACTOR שהוא המספר הגדול ביותר של משחקים שכל אחד מהם שיחקתם לפחות מספר פעמים כמו המספר.
&nbsp
אצלי הוא 16 - ז"א יש 16 משחקים שאותם שיחקתי לפחות 16 פעמים כל אחד.
&nbsp
אגב - אפשר לינק להכרזה?

הליגה

New member
בשבילי יהיה אתגר

רק לעדכן ב - BGG ששיחקתי כל משחק ששיחקתי....התחלתי לעשות את זה בעבר ואיכשהוא זה לא המשיך.

אשמח לנסות - כי גם אצלי התיעוד בעבר התמסמס לגמרי

התקנתי - אשמח לקצת טיפים

Quick Log a Play - פשוט רושם יום ושעה של משחק מסוים או שאפר לתעד משך משחק וכו?

regex

New member
הסבר

למעשה אפשר לתעד משחקים בדיוק כמו על BGG
&nbsp
- קודם כל רושמים את שם המשתמש ומקבלים את כל הרישום על BGG - אוסף ולוג משחקים
- כשרוצים לרשום משחק אפשר לעשות רישום מהיר (רק שם ותאריך) או רישום מלא
- ברישום המלא מופיעים כמה שדות בסיסיים (אפשר לבחור איזה) ואפשר להוסיף שדות נוספים
- כשפותחים רישום מלא ומוסיפים שדה אורך - אפשר להפעיל טיימר שימדוד את אורך המשחק (לא לשכוח לעצור בסוף)
- אפשר לרשום גם שחקנים ומי ניצח אבל זה די מייגע אלא אם כל השחקנים על BGG וכולם רשומים כ GEEKBUDDIES שלך, כי אז יש השלמה אוטומטית.

regex

New member
תפתחי רשומת משחק

זה הכפתור השני מימין למעלה שנראה כמו דף של לוח שנה

regex

New member
ניסיתי ולא אהבתי

היא בכלל לא מקושרת לאוסף שלי על BGG ולכן היא לא נוחה.

eszter987

New member
לי היא מאוד נוחה

במיוחד שממש בקלות אפשר למצו דרכה כל משחק :)
האפליקציה של BGG מתמקד אך ורק באוסף שלך. אני אוהבת גם לקרוא על משחקים אחרים וממש אוהבת את חוות הדעת של המשתמשים על המשחקים

regex

New member
אני לא ככ מסכים

האפליקציה שלך מראה את רשימת HOT של BGG, משהו שנמצא בילד אין גם בזו שלי (תפריט ראשי - THE HOTNESS).
&nbsp
לטעמי הרשימה הזו לא מעניינת כי בד"כ מדובר במשחקים חדשים שטרם הגיעו לאוסף שלי.
&nbsp
גדי

eszter987

New member
כל אחד מה שנוח לו.

לי אישית חשוב שבקלות אפשר למצוא כל משחק. הממשק הרבה יותר נוח עבורי. זה ישר מעביר אותי לBGG כשבא לי לקרוא קצת על משחק מסוים. אבל אתה יודע זה טוב שאנחנו לא זהים בהעדפות שלנו

הליגה

New member
אפשרות

יש אפשרות לעשות לוג למשחק שלא נמצא באוסף שלי?
לא מצאתי איך...

regex

New member
בוודאי

לכי לחיפוש, והקלידי את שם המשחק - אל תתבלבלי מהעובדה שאת לא מקבלת רשימה דינמית - הוא תמיד מחפש קודם מהאוסף - אבל כשהוא לא מוצא הוא מריץ חיפוש כללי.
&nbsp
&nbsp

למעלה