אתגר ראשון?

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני עוקב אחרי התוצאה באינטרנט

נראה לי שזה נהיה דיי חד צדדי שם. 16 הפרש והאמריקאים לא ממש עוצרים.

ikrmr

New member
מעדכנים בוואן: 57:80 לארה"ב ברבע 4

בס"ד במחצית היה 32:51 ובסיום הרבע השלישי 54:74. עכשיו זו מתחילה להיות נבחרת חלומות אמתית.

ThEgReEnKiNg

New member
מחצית ראשונה טובה

רבע שני מעולה של האמריקאים , הגנה טובה מאוד , והתקפה כרגיל. בוש מצויין בשני צידי המגרש , לברון וקובי עושים את שלהם. וכרמלו ודרון וויליאמס סתם מסתובבים על המגרש.

OrEl74

Well-known member
מנהל
בוש משחק אותה

האמת שאני לא מת עליו וגם לא מחזיק ממנו יותר מידי אבל עד עכשיו הוא עושה עבודה נהדרת עבור האמריקאים. הרבה יותר טובה מבוזר לצורך העניין ואת סופרמן בכלל לא מרגישים באולימפיאדה הזאת, לא ברמה שציפיתי בכל אופן.

עמית123

New member
בוש עוד לא לימד אותך לקח בעונה שעברה?

אני אקח אותו גם השנה לפי איך שהוא נראה יום..

ThEgReEnKiNg

New member
אתה לא מחזיק ממנו

כי לא ראית אותו כמעט , אתה בעצמך אמרת שכמעט ולא ראית אותו. אני לא מאשים אותך , קשה לעקוב אחרי טורונטו , בכל מקרה תאמין לו שהוא אחד האנשים הנחמדים בנ.ב.א , וגם שחקן נהדר.

OrEl74

Well-known member
מנהל
דווקא שידרו לא מעט את טורונטו

אל תשכח שיש שם ישראלי
לא יודע למה אבל תמיד יש תחושה שבוש עבוד למען עצמו ופחות למען הקבוצה, גם יכולת המנהיגות שלו דיי בספק מבחינתי. חוץ מזה שאני לא מת על גבוהים שלא שומרים (אולי, כי הם מזכירים לי אותי). וזה שהוא נחמד בטח שלא עושה עלי רושם

ThEgReEnKiNg

New member
לא מבין על מה אתה מדבר.

בשיא הרצינות , הוא אחד השחקנים הלא אגואסטים שיש בנ.ב.א , לא מבין למה החלטת שהוא לא עובד למען הקבוצה , שיהיה. ובקשר לזו שהוא לא שומר אז שוב , לא יודע מאיפה אתה מביא את הדברים האלה , ונבחרת ארה"ב זה ההוכחה לכך שהוא שומר ועוד איך. פשוט המצאה. לא שידרו את טורונטו בכלל בארץ , שידרו איזה משחק נידח נגד בוסטון לפני שנתיים ועוד אחד נגד קליבלנד , להגיד ששידרו לא מעט את טורונטו זה דבר מוזר , כי זה פשוט לא נכון. ובקשר ליכולת המנהיגות שלו , יש אמת מסוימת בדבריך בהחלט הדבר עדיין מוטל בספק , מצד שני יש לו סגל באמת חלש מאוד ושזה שטורונטו בכלל הצליחו להגיע פעמיים רצוף לפליאוף זה 100% בזוכותו , שחקנים כמו דלפינו ונסטורביץ' היו שחקני רוטציה ראשיים בקבוצה.

rapgamer4ever

New member
אני גם מרגיש שלפעמים הוא הולך ראש בקיר

לא חושב שזה נובע מחוסר קבוצתיות, יותר מקבלת החלטות בינונית. אבל אני בהחלט יכול להבין את מי שרואה את זה מהסיבה הראשונה.

Orenseg

New member
רואים שאתה בעבודה ולא רואה את המשחקים ../images/Emo3.gif

בוש אמנם לא שומר פוסט אדיר עם מסה אבל הוא משקיע הרבה מאמצים בהגנה הקיץ ושומר מצוין על הפיקנ'רול. זה בולט עוד מהמשחק נגד קנדה. ששבסקי מאוד מרוצה מהאקטיביות של בוש בהגנה, ולפי השערות של אינסיידר שצוטט בESPN בשבוע שעבר הוא עוד עשוי להחליף את הווארד בחמישיה במהלך הטורניר.

King LBJ

New member
היה צפוי שהוא התעורר נגד יוון

אבל בכל זאת איש בהמשחק זה דווין וויד עם 17 נק', 5 אס', 3 ריב' ו-6 חט'! וכל זה בפחות מ20 דקות! גם קלע באחוזים טובים. משהו אחד אני לא מבין, למה ארצות הברית לא דורסים??? כמו הדרים טים המקורית שלו הורידה הילוך והייתה דורסת כל קבוצה בלי רחמים. יש לארה"ב את היכולת, אבל כל רבע רביעי כשזה כבר גארבג' טיים הם מעלים חמישייה שלישית (חוץ מפול), ולא לוחצים אפילו קצת. אני יכול להבין שאולי הם רוצים לשמור כוחות, אבל יש להם סגל כל כך עמוק, ושחקני NBA כאלה לא יתעייפו יותר אם הם ישחקן 25-6 דקות במקום 19-20... חוץ מזה שזה יעשה יותר הרתעה, כשמנצחים את אנגלוה ב21 הפרש קבוצות שיודעות הן יותר חזקות מאנגולה בהרבה יוכלו לשכנע את עצמן שהן מסוגלות לנצח את האמריקאים.

rapgamer4ever

New member
אל תזלזל בעייפות

לא רק שהשחקנים בנבחרת אחרי 82-95 משחקים, המשחק שלהם גם מתנהל בלחץ בלתי פוסק והמון ספרינטים. בלתי אפשרי להחזיק בקצב הזה הרבה זמן, אני מסכים איתך שאפשרי להחזיק יותר אבל לא חושב שזה משנה משהו חוץ מאת הפרוטוקול של 20 או 30 הפרש. עדיף לא לקחת סיכונים, פציעות עומס קורות המון.

למעלה