אתגר קשה!

anatc

New member
ולשאלתך - לא מתחברת לבראסרי

צפוף והומה לי נפלתי פעם בארוחת בוקר (בגלל שירות) ומאז הבנזוג לא רוצה להגיע לשם. לקופי-בר, לעומת זאת, הוא תמיד שמח ללכת.

Forum User

New member
סוס מנצח לא מחליפים

לא מבינה את ההתלהבות משינויים ורעננות בתפריטים... בשביל זה יש ספיישלים, לא? אחת הסיבות שאנחנו מרבים כ"כ לבקר שם היא הידיעה שתמיד נמצא את המנות האהובות עלינו, עשויות בדיוק כמו שאנחנו רגילים ואוהבים, ושכל אחד ליד השולחן ימצא משהו לטעמו. היציבות היא אחת הנקודות החזקות של המקום הזה, וטוב שכך. וגם אני לא מסתדרת עם הברסרי, כבר ניסינו בשישי בערב, בשבת אחה"צ, באמצ"ש, ואף פעם לא ממש נהנינו. אולי אלו ענני עשן הסיגריות שאופפים את המקום, אולי עודף פוזה, אולי הישיבה המבאסת על המדרכה של אבן גבירול... לא מתחבר לנו ודי.

Forum User

New member
כבר אמרת את זה טוב יותר קודם...

כנראה עניין של גיל (ותרגיל?
)

meravbr

New member
דווקא אצלנו הבראסרי משתבח עם הזמן

בהתחלה גם אנחנו לא התחברנו (במיוחד ה
) אבל לאחרונה אנחנו יותר ויותר נהנים, הוא מת על הסטייק טרטר שלהם, אני על מנת המח עצם והבראנצ'ים כמובן...

Forum User

New member
טוב נו, ניתן עוד צ'אנס

העניין הוא, שאנחנו מגיעים לשם בד"כ ברגל מבסיס המוצא (והביביסיטר) ליד מלון דן, ובדרך, על פרישמן, אם אנחנו לא מאוד רעבים, יושבים בסוף בשיין, שגם הוא מעושן אמנם, אבל שווה ביותר.

TheWaveRider

New member
ברסרי

זה מדהים איך אותם בעלים ואותו שף (שמבלה שם דרך אגב הרבה יותר מאשר הוא בקופי בר) מחזיקים באמתחתם את אחת המסעדות הטובות בעיר ואת אחת הגרועות...

ננה f

New member
ואני לא הבנתי את כל ההתקשקשות הזו

קופיבר ידוע במקום "לכל המשפחה" מכל הסוגים וכל הטעמים, בשביל מה לענות בכלל לפרובוקציות?

למעלה