אתגר מספר 1

אתגר מספר 1../images/Emo13.gif

זהו, החוזה נחתם ויש לי דירה משלי לשנה הקרובה, וכבר תוקפת אתכם באתגר הראשון שלי שם. הדירה עמדה ריקה שנה, היונים ראו כי טוב וניצלו את העובדה. אדני החלונות מרופדים יפה בשאריות שלהן.
הן הגדילו לעשות, ועשו לי ממש אגם של צרכים על המיני מרפסת (זה מעין משטח של 50 ס"מ מחוץ לחלון הסלון, התחום המעקה- על כן נקבע שמו כמיני מרפסת
). יש לי שם כמויות עצומות של סנטימטרים לגובה של לשלשת, נוצות, ענפים. כבונוס יש גם יונה עם קן ושתי ביצים. אני ארשת הכל נגד יונים בגלל החתולים שלי, כך שהיונים לא יוכלו להמשיך ללכלך. איך מנקים את הג'יפה הזו? אני מניחה שאת אדני החלונות אפשר לנסות לגרד עם שפכטל, אבל מה עם חלון הסלון? ועם מה מחטאים לאחר סילוק הגועל נפש? אני כבר שוקלת להזמין חברת ניקיון כדי לסיים עם הסיפור... הבית מסוייד צבוע ונקי, רק היונים הללו...
תודה

אתיר

New member
שאלה טיפשית.. אם הדירה בשכירות

למה מאת צריכה לנקות ולא בעל הבית?

המממ

New member
אבל למה להתנסח ככה?

שאלה לגיטימית. לא כל אחד ששוכר דירה בפעם הראשונה יודע הכל... יומטוב ושקט שיהיה לנו!

תשובה טפשית../images/Emo13.gif- כי ככה בא לו

כשהזכרתי את הג'יפה הזו בניסיון להתמקח הוא הרים את הכתפיים. הוא לא מעוניין לנקות את זה. האמת, ששמעתי על אנשים ששכרו דירות במצב קטסטרופלי. הדירה הזו מסויידת צבועה ונקיה, כך שיחסית יצאתי בזול. יש ביקוש לדירה כזו, כך שיש לבע"ב אפשרות להשאיר את המצב כך. מבחינתו הוא לא חייב לנקות, כי זה נמצא "מחוץ" לדירה.

להרתיח סיר הכי גדול שיש לך עם מים

אפשר כמה סירים יחד ופשוט לשפוך על הריצפה ( לפני כן בעדינות לסלק את הכן ולטאטא טוב טוב שרק מה שבאמת לא יוצא יצא ) לקנות מטאטא קשיח ( או מטאטא רגיל אבל פחות אפקטיבי ) ואחרי ששפכת את המיםונתת להם קצת לעבוד לשפשף היטב לגרוף את המים ( בהזדמנות זאת אני ממליצה לך להשקיע ולקנות את המגב השחור עולה הרבה יחזיק שנים וגורף מדהים ) לאסוף אותם יחד עם הגי'פה לתוך דלי ( עם יאה ולהשתמש במגב בתור מטאטא) ולשפוף רחוק מחוץ לבית בפח האשפה לעשות את זה עוד פעם פעמיםי ( ת לוי כמה צ'יפה יש לך ) ואחר כך לשטוף שטיפה רגילה בהצלחה

../images/Emo45.gifתשובה מעולה

מכירה את הגועל הזה. לנו היו יונים במסתור כביסה
למזלי בעלי ניקה בדיוק כמו שאמא של הנסיכים תיארה (מטאטא קירצוף וכו') אבל שתדעי שיונים שדוגרות על ביצים יחזרו בכל עונת הטלה לאותו מקום ויונים סוחבות עליהן כל מיני מזיקים וטפילים ממש לא נחמדים. קודם כל לאחר הרחקת היונה צריך לרסס שם (אני אל יודעת באיזה חומר כי כאנחנו הבאנו מדביר שהרחיק אותם). בנוסף אם זה איזור שאי אפשר לרשת ואת מתכננת להשתמש בשטח הזה אז את די בבעיה כי היא תחזור. יונים הן לוחמניות. אני שונאת יונים, יש לי טראומה מהן. בלהההההההה

כאן דווקא אין לי בעיה

יש לי 3 חתולים () כך שהכל הולך להיות מרושת ברשת נגד יונים, זו הרשת הכי חזקה שגם נראית סביר. כך אין להן סיכוי לחזור, והכי חשוב הפרוותיים שלי לא יכולים לצנוח למטה. עכשיו רק נשאר לשבור את הראש מה לעשות עם הקן שיש שם. לא רוצה להזיק לביצים / גוזלים.

אנילה1

New member
לא צריך רשת, מספיק שאת מרפדת את המעקה בניר

אלומיניום והם יברחו משם. כי הם שונאים את הרעש שהצפורנים שלהם עושים על ניר האלומיניום, זה מפחיד אותם.

goanin

New member
../images/Emo45.gif וגם לתלות שקיות של סופר

אמא שלי, למשל תולה שקיות על הדחלילים שלה, וזה עושה רעש שהצפורים שונאים!

צריך גם צריך../images/Emo178.gif

לא בגלל היונים, אלא בגלל החתולים. לא בא לי שהם יצנחו למטה ויתחילו את דרכם לעבר הבית הישן (במידה ולא יפגעו מהנפילה). אבל תודה על הטיפ :)

למעלה