אתגר למבקרי האתר

noaam

New member
אתגר למבקרי האתר

שלום רב! ברצוני כי תנתחו את כתב-ידי, אבקש אם אפשר כי תאמרו לי אילו תחומי- עיסוק מתאימים לי ובמה כדאי לעבוד? בנוסף, מה אומרת החתימה שלי, שמצליחה לזעזע אנשים רבים?... אני כותבת שוב, מאחר ומעט מאוד אנשים ענו לי בפעם הקודמת, ואני מאוד סקרנית, אז בבקשה... אודה על כל תגובה, נועם.

אריק!

New member
אפשר לראות זוית כתיבה חדה

שמזדקפת בסיומי מלים/שורות. לא תמיד. מי מזהה ? יכול לשקף שתי מגמות שונות: הגישה הראשונה טבעית וזורמת יותר חברתית ורגשית, מקבלת את האחרים כפי שהם, לטוב וגם לרע, אפילו בהתלהבות, בלי עמדה שיפוטית, בקורת, התניה או סייגים. והמגמה השניה שלעתים מתגברת היא נתחנית בקורתית ומפרקת, לשם הבנה חודרת ומדוייקת יותר. השילוב עלול להיות ´קטלני´, גם כשהיא תקשורתית וחביבה הראש נותר צלול, מבחין ומאבחן, ורק כאילו נסחף אחר הרשמים, מושפע מסנוור מהרגש. ויש כאן גם רצון לשאוב מהמציאות סביב את כל אותם עדויות ומקרים שמוכיחים בעליל את צידקתה של טענה או תיזה. זה מזכיר לי קרובת משפחה רחוקה שברגע של חולשה זרקה: כשאזכה בלוטו אעבור לידכם ותוכלו לקבל אצבע משולשת. גם את, זה ייקח זמן אבל ברור לך שבסוף יוכח שחור על גבי לבן שאת צדקת והם לא. מקצוע ? לפי החתימה חדה חידות, יעני חמיצר נשית.

אריק!

New member
אולי גם רכוזיות והתערבות כדי לדעת

במדויק מה קורה ואיך מבוצע כל שלב ופרט, אולי סוג של פדנטיות ותחושה שהביצוע האופטימלי מושג על סמך הערכות שלך וכאשר את זו שאוחזת בשרביט. באופן כללי התנודות חדה ישרה יכולות לשקף תנודות באורך הרצועה והקרדיט שניתן לסביבה לבצע באופן עצמאי בלי לווי ופקוח צמודים. מצד שני התוצאות בפועל של אותה התרת רצועה מביאים למסקנה שהכרחי להחזיק ´קצר יותר´ לגלות יותר אקטיביזם נהולי. והראיה/הצידוק: בדרך הקודמת זה לא עבד לשביעות רצונך, היו תקלות שבעקיפין גם פגעו ברקורד ויוקרה מקצועית. אני מאמין שלפחות חלק מכך נמצא גם אצלך.

noaam

New member
אריק אתה פשוט גדול- אשמח לתגובות

נוספות! ואגב, אריק- היה לי ברור שאתה תנהל את האתר! אתה אחלה! עלה והצלח
תודה על ניתוחיך, אשמח לחוות דעת נוספות. נועם.

למעלה