אתגר לחובבי המוזיקה

• פותח הנושא is00
  • פורסם בתאריך

is00

New member
אתגר לחובבי המוזיקה

לא מעט מהשחקנים המצליחים בטלוויזיה של היום(או לפחות אלה עם הפנים המוכרות) השתתפו בעבר בקליפי מוזיקה.
אני מעלה את האתגר הזה כדי לתת לכם חובבי המוזיקה(וצופי MTV/VH1) את ההזדמנות לעלות כמה מהקליפים עם הפנים המוכרות.

רק 2 בקשות...1. אם אתם מעלים שמות, אל תשכחו לרשום מהיכן הם (כל כך) מוכרים. 2. אל תשכו לעלות גם את שם השיר(הקליפ במקרה הזה) והאמן המבצע. אתם גם מוזמנים ל'שים בהודעה קישור או אפילו להעלות אותו בהודעה עצמה.

is00

New member
קליפים לשירים. לא סתם קליפים.

is00

New member
אני אתחיל עם שניים...

lovers of the light של "מאמפורד אנד סאנס" בכיכובו של...אידריס אלבה("לות'ר" בשבילכם).
&nbsp
"White Flag" של דיידו בהשתתפותו של דיוויד בוריאנז("אנג'ל" ו"בונז").
&nbsp

LeRanch

New member
כמה קליפים שחשבתי עליהם

Just Another Girl של The Killers - משתתפת בו דיאנה אגרון מ-Glee.

Last Friday Night של קייטי פרי - משתתף בו קווין מק'הייל מ-Glee.

Hopeless Wanderer של Mumford & Sons - משתתפים בו ג'ייסון סודקיס ו-וויל פורטה מהגבר האחרון בעולם ו-SNL וגם ג'ייסון בייטמן ממשפחה בהפרעה.

is00

New member
אני אוסיף עוד 3.

וונטוורת' מילר(מייקל סקופילד ב"נמלטים" וקפטן קולד - לנארד סנארט - בסדרות "הברק" ו"אגדות המחר") השתתף בקליפ לשיר של מאריה קארי בשם...We belong together.
&nbsp
ליב טיילר(מג ב"הנותרים") השתתפה(ביחד עם אלישיה סילברסטון מ"קלולס") בקליפ של אירוסמית'. שהסולן שלה הוא כמובן אבא שלה - סטיבן טיילור, "crazy".
&nbsp
אגב היא השתתפה בקליפ נוסף של אירוסמית', אבל אני לא מזכיר אותו כי היא במקרה גם שיחקה תפקיד מרכזי בסרט שהשיר נכתב בשבילו("ארמגדון" אם תהיתם).
&nbsp
ולסיום...
בקליפ לשיר "BAD DAY" של דניאל פואטר השתתפה סאמייר ארמסטרונג(אנה ב-"THE OC". ואיליין ב"תחיית המתים").

didalf

Well-known member
אה נזכרתי

אלכסנדר סקארסגרד המהמם מדם אמיתי בפפראצי של ליידי גאגא.
&nbsp
&nbsp

למעלה